- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pali79
aktív tag
Megint elakadtam...
A régebbi leírásokba volt olyan, hogy INT, ez elméletileg a szám egész részét adja. Nekem az kell, hogy a számítás végeredménye csak egész legyen, nem kellenek a tizedes jegyek, de ilyet a linkelt leírásban sem találtam.
-
Pali79
aktív tag
Újabb kérdés: hogyan lehet gyökvonást csinálni? A neten Sqrt parancsot olvastam, de ilyen nincs a parancslistában.
-
Pali79
aktív tag
válasz
Petya25 #2797 üzenetére
Így sem jó valami:
Error 1 Operator '*' is not defined for types 'System.Windows.Forms.TextBox' and 'System.Windows.Forms.TextBox'.Ez lenne a kód:
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles OK.Click
TextBox2 = TextBox1 * TextBox1
End Sub -
Pali79
aktív tag
A label az egy üres címke. Az egyik üres címkébe beírva a négyzet oldalhosszúságát, az OK gombot megnyomva a másik üres címkébe beírja az első címkébe beírt szám saját magával szorzásának eredményét. Ez a hibaüzenet:
Error 1 Operator '*' is not defined for types 'System.Windows.Forms.Label' and 'System.Windows.Forms.Label'.
-
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Most kezdtem ismerkedni a VB-vel. Beszereztem a VB 2010 express változatát és egy könyvet ami ugyan a 6-ot mutatja be, gondoltam jó lesz ez is, de valami mégsem stimmel. Nem tudom, hogy a program működésében van különbség vagy én csinálok valamit rosszul.
Szóval a feladat az lenne, hogy készítsek olyan programot ami a négyzet területét kiszámolja. A probléma azzal, hogy az egyszerű matematikai jelekre azt írja, hogy nem ismeri. Tehát amikor leírom neki hogy LABEL2 = LABEL1 * LABEL1 a csillagra azt írja nem ismeri.
Mi a megoldás erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest