Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx
üzenetére
Elméletileg ütközés nem jöhet létre, mert -egyelőre legalábbis- minden felhasználónak van egy sora és abban tároltatok néhány dolgot (pl.: utolsó belépés időpontja).
Szóval minden felhasználó esetében csak a nevéhez kötődő sorba kerül érték, így ütközés elméletben nem jöhet létre. Kivéve persze ha ugyan abban a pillanatban, ugyan azzal a felhasználónévvel két gépen is elindítja a programot.
A kérdésedre én magam sem tudom a választ, pontosan emiatt kértem ötleteket.
Az xml és a csv mennyiben más, mint a sima excel tábla?
Ezeket még sosem használtam, pontosabban az MVH-nál történő egységes kérelem beadás kapcsán már találkoztam xml fájl-lal, meg mondjuk régen a DC++ kapcsán, de írni még nem írtam.Jelenleg úgy használom, hogy a program meghívja a fájlt, ír bele (pl.: a belépés dátumát rögzít), menti, majd pedig bezárja.
A felhasználók számára létrehozott aktualitásokat tartalmazó üzeneteket is ebben rögzítem és itt kerül rögzítésre, hogy olvasottá jelölte e az üzenetet vagy sem.
Jobban végig gondolva az üzenetes rész miatt akár végtelenségig is nyitva lehet a segédfájl egy felhasználó által, ha az üzenetablakra nem nyom semmit.
Lehet, hogy ide meg írnom kéne valami időlimites részt???
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vírusirtó topic
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- LG LCD és LED TV-k
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest