- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartinIsti
csendes tag
A múltkori problémámat sikerült megoldanom. Mondjuk sejtettem, hogy egy egyszerű ciklus-utasítás révén menni fog a dolog, csak jól meg kellett ''fogalmazni''.

Most viszont egy olyan átfogó kérdésem lenne, hogy miként lehet az egyes Excel táblák határait megállapítani? Érthetőbben kifejezve: az adott munkalapon szereplő táblázat hány soros és hány oszlopos? Ez ugye ránézésre simán megy, de ha automatizálni akarom a folyamatot, akkor már gondban vagyok, mert makrórögzítés révén nem tudom kisilabizálni a dolgot. Ezenkívül van valamilyen függvény vagy utasítás, amely megállapítja, hogy az adott fájl hány munkalapból áll?
Ha nem teljesen világos a kérdésem, szívesen leírom a segíteni szándékozó kedves emberkének, mi is a pontos feladat, aminek a részeként ezek kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest