Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Sziasztok!
Elnézést a késői válaszért, először is köszönöm mindenkinek a segítséget Apollo17hu válasza jött be, utána láttam csak Delila_1 javított válaszát, amikor már kész voltam.

Viszont most egy ennél szerintem nagyságrendekkel nehezebb kérdéssel jönnék. Gyakorlatilag ugyanez lenne a feladat mint előbb, vagyis adott egy sor vagy sorok, amelyeket duplikálni kéne. A probléma már ott kezdőik, hogy a cellákban nem egyszerű értékek vannak, hanem formulával számoltak. Tehát ha lefut a script, akkor nem cask simán át kéne másolni az értékeket, hanem adott esetben a formulákat is. Mindezt úgy, hogy akár generikus is legyen. (tehát offszetelje el a cellát megadott értékkel, amennyibe kéne)
Amit még szeretnék, az pedig az, hogy legördülő menüvel lehessen választani a létrehozott másolatokból, tehát minden egy helyen lenne.
A könnyebb érthetőség kedvéért hoztam is egy példát rá:
És felfedve a formulákat:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő