- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victorius
tag
Sziasztok!
Van egy kis ínyencségem a VB-guruk számára (illetve hát lehet, hogy nekik nem az, de nekem az volt).
Szóval van egy jó kis VBA-program, gondoltam belenézek a .dot-fájljába. Jelszó nem gond, megoldom. Hát, egyszerűen tüneményesen van megírva, utoljára C64-en láttam ilyesmit: kétkarakteres változónevek (és eljárásnevek is)...Az egész úgy van megírva, hogy egészen biztosan belezavarodjon az ember. Na nem baj, azért szöszmötölgetek benne, rájövök pár dologra, a végén gondolom, debuggolom egy kicsit: telerakom debug.printekkel.
Na most jön a poén: jönnek a kiírások az immediate-ablakba, úgy tűnik, minden rendben. Node amikor az a programrészlet (vagy programrészletek) kerül(nek) sorra, ami(k) igazán érdekel(nek), hirtelen az eredmény egy nagy rakás sz*r lesz: úgy tűnik, mintha valahogy belenyúlna a debug ablakba vagy elkódolja a karaktereket, hogy ne az kerüljön bele, aminek kellene.
Hogyan lehet ezt megcsinálni? És hogyan lehet védekezni ellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest