Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Delila_1 #2533 üzenetére
Sajnos se BeforeClose, se BeforeSave eseményt nem találtam, viszont kis szerencsével megtaláltam, hogy mely makró(k) fut(nak). (Az egyik az állapotsor szövegét is módosítja, ott vettem észre futás közben.) Az továbbra is rejtély, hogy miért indulnak el ezek a makrók. (Ebből az egyik egy "gyorsító" makró, ami kikapcsol mindenféle frissítést, kalkulációt, majd a végén mindent visszaállít.) Nálam 2007-es Excel van, munkatársamnál 2013-as, nála nem jelentkezik a hiba. Nagyon homály ez az egész nekem, de nemsokára én is átállok 2013-asra...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Huawei Watch GT5 Pro
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest