Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Sajnos se BeforeClose, se BeforeSave eseményt nem találtam, viszont kis szerencsével megtaláltam, hogy mely makró(k) fut(nak). (Az egyik az állapotsor szövegét is módosítja, ott vettem észre futás közben.) Az továbbra is rejtély, hogy miért indulnak el ezek a makrók. (Ebből az egyik egy "gyorsító" makró, ami kikapcsol mindenféle frissítést, kalkulációt, majd a végén mindent visszaállít.) Nálam 2007-es Excel van, munkatársamnál 2013-as, nála nem jelentkezik a hiba. Nagyon homály ez az egész nekem, de nemsokára én is átállok 2013-asra...
Új hozzászólás Aktív témák
- iphone X (10) 64gb space grey független 100% akku
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Satechi aluminium for MAC US vezetékes billentyűzet / 12 hó jótállás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi