- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Sajnos se BeforeClose, se BeforeSave eseményt nem találtam, viszont kis szerencsével megtaláltam, hogy mely makró(k) fut(nak). (Az egyik az állapotsor szövegét is módosítja, ott vettem észre futás közben.) Az továbbra is rejtély, hogy miért indulnak el ezek a makrók. (Ebből az egyik egy "gyorsító" makró, ami kikapcsol mindenféle frissítést, kalkulációt, majd a végén mindent visszaállít.) Nálam 2007-es Excel van, munkatársamnál 2013-as, nála nem jelentkezik a hiba. Nagyon homály ez az egész nekem, de nemsokára én is átállok 2013-asra...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11, ÚJ akkumulátor, LTE KÁRTYA
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest