- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
martonx #2180 üzenetére
Igen, tudom, hogy visszafelé kompatibilis, azonban az office 2007 (és az utáni) verziókban a menüt sikerült olyan jól megoldani, hogy parancsokat nem tudsz kitenni a menüszalagra csak ha saját xml-t szerkesztessz.
Jelenleg viszont sok olyan a menüben alapból nem szereplő parancsot használok, amelyek egy gombnyomással történő elérése igen sok segítséget jelent.
Tudom, hogy van olyan program ami a gyári menüszalag fölé kiteszi a régi típusú menüt, az viszont nem legális, így erre a sz.r céges gépre nem tehetem fel.
A kérdésem viszont még mindig áll!
Mi a megoldás a felvetett problémára?
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Android dual SIM okostelefonok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest