- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Igazából már muszáj "makrobizni", mert userformon fog történni minden, ez csak egy apró szeletet volt a dolognak. Mindössze enélkül nem lett volna értelme folytatni, mert később újra kellett volna írnom az egészet.
A megoldás ez lett (bár gondolom az előzőekből nektek ez már nemigen lesz újdonság):
név = Application.WorksheetFunction.Match("Név", ThisWorkbook.Sheets("gtorzs").Range("1:1"), 0)Listboxal kapcsolatban viszont lenne egy érdekes kérdésem, amelyre eddig önerőből nem találtam választ.
A listbox ugye egy kijelölt excel tartományt "mutat meg". Azt viszont, hogyan lehet megoldani, hogy az egyesített cellák is egyesítettként jelenjenek meg benne?Pl. excel táblában van nekem egy fejléc oszlopom ami viselje pl a következő nevet: "Születési dátum", viszont ez három oszlop (év, hónap, nap) fejléce. A listboxban viszont úgy jelenik meg, hogy az év oszlop felett van a "Születési dátum", a másik kettő felett pedig üres cella (elválasztó vonallal mindennel együtt).
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest