Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
26centi
csendes tag
sziasztok,
én is most teszem kezdőlépéseimet vba-ban. és nem szeret engem. se.egy óriási adathalmaz adott feltétel alapján kiválasztott sorát szeretném egy másik munkalap, változóban (n) tárolt számú sorába másolni. kreáltam is egy kódot.
Do
Sheets("tools in SAP 3100").Activate 'forrás munkalapIf Cells(i, 14) = "#Hiányzik" Then
Rows(i).Select ' átmásolandó sor
Selection.Copy
Sheets("missing cost centers").Select 'cél munkalap
Rows(n).Select 'ezen a ponton kiakad, Application-defined or object defined error üzenettel Hibakód:1004
ActiveSheet.rows(n).Paste
n = n + 1End If
i = i + 1Loop Until Cells(i, 1) = ""
sajnos a hibakód helpjét elolvasva sem kaptam a leghalványabb utalást sem hogy mi a nyűgje. két sorral feljebb pedig ugyanez az utasítás működik.
van valakinek ötlete, hogy miért nem vagyunk barátok?
előre is kösz,
derűs, dolgos munkanapot
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest