Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
callmeakos
veterán
Köszönöm szépen
#4Narxis
Ráadásul az egy 48 inches LG C3 nem is monitor. A PS maradványa
Az a vicc, hogy ott csücsül elpakolva a Inzone M9 monitorom, de először kíváncsi voltam, mennyire jön be a TV, mégiscsak OLED. És ugyan kellett neki jópár hét, de már megszoktam. A szellemképesedés miatt tartok hosszú távon, de arra pedig ott a kiterjesztett gari
A szék pedig.... jah az nem a legkényelmesebb. 2 éve vásároltam Black Fridayen jókora akcióval. Elsőre jónak tűnt, de azért van kényelmesebb dolog e világon. De azért nem olyan rossz hogy megváljak tőle.
#2 Pikari
Zseni írás
Amúgy tényleg úgy voltam vele, hogy megvárom az új kártyákat, csak akkor jött ez az ajánlat, és hát na. Karácsony után pedig egy pofás új vga, anélkül, hogy kipengeted a teljes árat, ráadásul még hozzád is dobnak Game Passt. Annyival azért nem ér többet az 5070 és Ti most
#7 norbx
Mint írtam is, ez nem áruhitel volt. Itt nincs kamatos kamat. Errefele angliában van olyan mobilszolgáltató, aki mást is árul, és biza ezt a káryát hozzá lehetett csapni a telefon előfizetéshez. Igen, két évig kell fizetni, de ahogyan a 2 hónapja vásárult új telefonomat is. Azért ez picit más
#6 oriic
Köszi uram
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest