Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• callmeakos

veterán

válasz pandras83 #1 üzenetére

Ma szereltem be a 3 db 120mm-es ventiket, és szerintem ezzel értem el azt az állapotot, amire azt mondom, hogy maradhat hosszú távon. A CPU hűtőt lehetne cserélni, deahogy elnézem a hőfokokat terhelés alatt sem annyira vészesek, szóval maradni fog.

• callmeakos

veterán

válasz pandras83 #1 üzenetére

Köszönöm szépen :R

#4Narxis
    Ráadásul az egy 48 inches LG C3 nem is monitor. A PS maradványa :DDD
    Az a vicc, hogy ott csücsül elpakolva a Inzone M9 monitorom, de először kíváncsi voltam, mennyire jön be a TV, mégiscsak OLED. És ugyan kellett neki jópár hét, de már megszoktam. A szellemképesedés miatt tartok hosszú távon, de arra pedig ott a kiterjesztett gari :D
    A szék pedig.... jah az nem a legkényelmesebb. 2 éve vásároltam Black Fridayen jókora akcióval. Elsőre jónak tűnt, de azért van kényelmesebb dolog e világon. De azért nem olyan rossz hogy megváljak tőle. :B

#2 Pikari
    Zseni írás :DDD
    Amúgy tényleg úgy voltam vele, hogy megvárom az új kártyákat, csak akkor jött ez az ajánlat, és hát na. Karácsony után pedig egy pofás új vga, anélkül, hogy kipengeted a teljes árat, ráadásul még hozzád is dobnak Game Passt. Annyival azért nem ér többet az 5070 és Ti most ;]

#7 norbx
    Mint írtam is, ez nem áruhitel volt. Itt nincs kamatos kamat. Errefele angliában van olyan mobilszolgáltató, aki mást is árul, és biza ezt a káryát hozzá lehetett csapni a telefon előfizetéshez. Igen, két évig kell fizetni, de ahogyan a 2 hónapja vásárult új telefonomat is. Azért ez picit más ;)

#6 oriic
    Köszi uram :R :R

Új hozzászólás Aktív témák