Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
-
I_Am
veterán
Meg nem mutat egy jópár valóban létező trójait sem.

Mind1 ne vitázzunk. Pár héttel ezelőttig Én is tökéletesen meg voltam elégedve az Ad-Aware-el, aztán bemászott egy trójai (ct1dll.dll file-nak álcázva magát) és Ad-aware észre sem vette. Norton frissités után riasztott és hijackthis kapta el. Még Spybot sem tudta irtani, de legalább már az is észrevette. -
I_Am
veterán
Bocsi, hogy fikáztam, de futtas egy ad-aware-t és utána pl hijackthis-t vagy spybotot és elemezd a különbségeket. Szemmel látható lesz. Ad-aware max a Gator ellen jó.
Felőlem mindenki azt használ amit akar. (tudom, hogy érted a windowsos dolgokat, soha nem is mondtam, hogy nem, de tedd meg a kedvemért, hogy lefuttatod és értékeled a programok közti különbségeket)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Jövedelem
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Peugeot, Citroën topik
- Háztartási gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

és akkor csődöt mondott. Egy levédett és tisztán tartott rendszeren persze, hogy nem fog hibát találni.