Új hozzászólás Aktív témák

• Wyll

őstag

Sziasztok!

Olvasgattam, de ilyet problémát még nem találtam.

Van egy (több is van) DV avi-m frissen bedigizve D8 kazettáról, 28804 kb/s, 720x576, stb. szal nagy mint a dög. Ez a tesztfile (amivel próbáltam) 300 megás, de szeretném, ha a 15 gigásokkal is működne.
    DivX-be akarom konvertálni VDubbal. Ez itten [link] aszondja, hogy először multipass, 1st pass-al nyomassuk le. Majd multipass, nth pass-sal írjuk felül egy-kétszer (mindig ugyanazt a file-t). (Ezt amúgy tényleg így kell?)

Na, és a baj ott jön, hogy a 1st pass még lefut, de mikor elindítom a második kört nth passal, akkor a VDub elszáll. Igaz, intelligensen száll el, felajánl logfájlmentést, kilépést, meg mondja hogy memóriakicímzés miatt van ez az egész...De én ezzel mit kezdjek? :F
    (Crash reason: Access Violation
    Crash context: An out-of-bounds memory access (access violation) occurred at 02d53c37...)

Rengeteget próbálgattam már, csináltam még kisebb file-t is, azzal többnyire lefutott a sokadik pass is, de hát b***hatom.
    Próbáltam egy 80 megás divx avit is átkonvertálni kisebb bitrátájú szintén divx-be. Ott már a 1st passnál kifagy, ha jól emléxem.
    Nem bírom behatárolni, hogy mitől van ez az egész.

Bocs, hogy sokat írtam, főleg ha csak egy sor a válasz. Legyen úgy! :U köszi

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés