- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam, de ilyet problémát még nem találtam.
Van egy (több is van) DV avi-m frissen bedigizve D8 kazettáról, 28804 kb/s, 720x576, stb. szal nagy mint a dög. Ez a tesztfile (amivel próbáltam) 300 megás, de szeretném, ha a 15 gigásokkal is működne.
DivX-be akarom konvertálni VDubbal. Ez itten [link] aszondja, hogy először multipass, 1st pass-al nyomassuk le. Majd multipass, nth pass-sal írjuk felül egy-kétszer (mindig ugyanazt a file-t). (Ezt amúgy tényleg így kell?)
Na, és a baj ott jön, hogy a 1st pass még lefut, de mikor elindítom a második kört nth passal, akkor a VDub elszáll. Igaz, intelligensen száll el, felajánl logfájlmentést, kilépést, meg mondja hogy memóriakicímzés miatt van ez az egész...De én ezzel mit kezdjek?
(Crash reason: Access Violation
Crash context: An out-of-bounds memory access (access violation) occurred at 02d53c37...)
Rengeteget próbálgattam már, csináltam még kisebb file-t is, azzal többnyire lefutott a sokadik pass is, de hát b***hatom.
Próbáltam egy 80 megás divx avit is átkonvertálni kisebb bitrátájú szintén divx-be. Ott már a 1st passnál kifagy, ha jól emléxem.
Nem bírom behatárolni, hogy mitől van ez az egész.
Bocs, hogy sokat írtam, főleg ha csak egy sor a válasz. Legyen úgy!köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- További aktív témák...
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest