- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
#65675776 #1415 üzenetére
Szia,
TV@nywhere Plus ( SW-es ) TVkari gyári PVR - a legfrisseb verzió, nem VDub. Ennyire vacak lenne ?
DVD/PAL formátumban tudok vele tűrhetően digizni, majd a cuccot DVD-re írni, de ez nem mindig elég, csak ha egy-egy film rámegy egy lemezre ( vagy kettévágva kettőre ). De ha sorozatokat tennék fel ( ~ 30/40p epizódok ) többet is egy lemezre, akkor bosszantó, hogy a következő rész már nem fér rá 1-2p híjján, ezért gondoltam vmi jobban/másképp tömörítettre.
A DVDPlayám „tud” Mpeg4-et, de ez csak egy konténer, azon belül mire van még szükség, hogy fenti célból használható is legyen ?
GSpot-tal megnéztem a telepített kodekeket: [link], hát ledöbbentem, amikor 222 darabot jezett ki ( X-kodekpakk és XP-kodekpakk van telepítve, meg a Microsoft Mpeg4 ), de a TVkari mégsem találja az Mpeg4-et közvetlenül telepítés után újraindítással sem ( #1408 ).
Itt [link] mik azok a tételek, amiket figyelni kell, ami fontos ?
Meglévők kodekek listája ( kell ez mind, nem fognak összeakadni ? ):
[link],
[link],
[link],
[link],
[link].Ez az egész aVDub-ról szól, én végigolvastam valamennyi hsz-t, de nem sok eredménnyel, nagyon láma vagyok hozzá.
Amit eddig megértettem: A VDub csak *.avi fájlokat tud kezelni. Na ez máris problémás, mert a TVkari gyári PVR-jével nem tudok hibátlan felvételt készíteni, a hang mindig elcsúszik, míg a DVD/PAL formátum elfogadható.
A VDub-hoz próbálok most tutorialokat keresni, hogy ne csak a hsz-okban jelzett problémákat lássam. Legutóbb találtam egyet az „ebookz.hu”-n, amit elolvastam, de abban csak a keret körülvágása, a film átméretezése, valamint a tömörítés van leírva, pl. a felvételkészítésről semmi. Szükségem lenne egy teljesen átfogó tutorialra, ha tudsz ilyet, küldd el a linkjét lécci. Annyira részletes/bonyolult a prg beállítása, hogy másképp nem fogok vele boldogulni, hiába a legjobb szándékú tanács. Kicsit hosszadalmas lenne a menüpontok beállításainak tételes leegyeztetése, nem is akarok senkit ilyesmivel zaklatni. Én még azt sem tudom igazán, hogy mit is kérdezzek, így elég nehéz válaszolni.
Üdv: B.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest