- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer
tag
eltűnik egy idő után a szerkesztés gomb,
most már mpeg layer3 se megy. megfrissítettem, erre eltűnt a vdubmod-ból -
crazygamer
tag
megfrissítettem az ffdshow-t, be is épült a vdub pluginok közé, van 44100 16bit-es stereo audio codecje, de ha kiválasztom, akkor sajnos nem indul el a tömörítés. csak mpeg layer3-al indul el a tömörítés, semmilyen más audio codec-el nem megy.
-
crazygamer
tag
PVR2-vel vettem fel MPEG2-jobb minőségben paraméterei a leírás alapján:
720*576, 6000kbps, tömörítés lvl3, 25fps, audió: Mpeg1-audio layer II 224kbps
ezt a felvételt tömörítettem VDubMod-al, beállítás ffdshow codec/divx 1500-as bitrate-el (hanghoz nem nyúltam, mert nem is tudom hol lehet belenyúlni VDubMod-ban, csak video beállitást találtam).
a problémám, hogy a hang 16 bit-es PCM lett. daa-raa szerint ezen a bitrate-en 11,25 MB-nak kéne lennie a fájlnak, de az enyém 20,6MB. mi lehet a gond??? -
crazygamer
tag
a wirtualdubmod mindig ezt az üzenetet küldi, ha rögzíteni szeretném a tuner adását:
Error 425: Hiba: Nincs memória a videópufferek számára.
mit kéne tegyek, hogy elindíthassam a felvételt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest