Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Pár hónapja raktam újra a rendszert (Windows XP SP3).
Előtte Oracle VM VirtualBox 4.0.4 volt fent, és minden jól működött.
Most az új rendszerre, pár napja feltelepítettem az Oracle VM VirtualBox 4.0.10-et.
Ha elindítom a virtuális oprendszert (ami úgyszintén WinXP SP3), előjön egy érdekes jelenség.
Teljes képernyő módban semmi probléma, de ahogy átváltok Asztal-integrációs módba, a virtuális rendszemnek a tálcája látszik, de a rendes rendszeremnek a háttere jelenik meg.
Készítettem róla képet: Így néz ki! (A látható kuka is a fő oprendszeremé.)
És ha virtuális rendszeren megnyitok egy ablakot, mondjuk a dokumentumokat, akkor az is látszik, de mögötte még mindig a rendes rendszer háttere jelenik meg, és ami érdekes, Print Sceen-nél a kimentett kép rendesen mutatja, de nem azt amit eredetileg látok.
Ezt kapom a print screen képen: Ablak megnyitás után!Tud valaki erre valami megoldást?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest