Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
Sziasztok!
Pár hónapja raktam újra a rendszert (Windows XP SP3).
Előtte Oracle VM VirtualBox 4.0.4 volt fent, és minden jól működött.
Most az új rendszerre, pár napja feltelepítettem az Oracle VM VirtualBox 4.0.10-et.
Ha elindítom a virtuális oprendszert (ami úgyszintén WinXP SP3), előjön egy érdekes jelenség.
Teljes képernyő módban semmi probléma, de ahogy átváltok Asztal-integrációs módba, a virtuális rendszemnek a tálcája látszik, de a rendes rendszeremnek a háttere jelenik meg.
Készítettem róla képet: Így néz ki! (A látható kuka is a fő oprendszeremé.)
És ha virtuális rendszeren megnyitok egy ablakot, mondjuk a dokumentumokat, akkor az is látszik, de mögötte még mindig a rendes rendszer háttere jelenik meg, és ami érdekes, Print Sceen-nél a kimentett kép rendesen mutatja, de nem azt amit eredetileg látok.
Ezt kapom a print screen képen: Ablak megnyitás után!Tud valaki erre valami megoldást?

Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Még tavasszal befut az Xbox mód a Windows 11-hez
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- Egy részvényes megszüntetné az Intel-USA üzletet
- Formula-1
- Autós topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest