Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Ahol elmented,ott lesz(sava as);előjön egy ablak.Alul egy bombbal tudod a telepített codeceket előhívni.
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Nagyon nagyon rossz kodeket választottál,vagyis teljesen tömörítetlenül mnentetted el.Azért lett olyan nagy méret pár perc alatt.Dvix 5.1-vagy 6 legyen a gépeden.Inkább 6
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
A másik kolléga által mondott is biztos jó;én úgy nem próbáltam.Ezt a módszert tudom,hogy működik.
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Azt én is tudom.

Tessék megerőltetni magad és próbáld ki,azt amit javasoltam.Rendicsek? -
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Ezt így,ahogyan leírtam?Mert ennek működnie kell,nem egy filmet csináltam ezzel a módszerrel.
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Akkor javasolhatok mást?
Vdub,vagy vdubmod,vagy nandub..mindegy.Az a lényeg,hogy el tudd menteni aviba a kész filmet;tehát legyen codec a gépen (dvix).
vdubhoz kell egy subtitler plug-in(google).De ez csak .ssa feliratokat kezel.---> kell egy program sub to ssa.Ne tévesszen meg,ez ismeri az srt-t is.Vdub indít.Nyisd meg az avit...kérdezni fog egy nagyon hosszút utána,válaszolj nemmel.Kérdés röviden:segítsen-e a vdub hogy a hang ne csússzon...vagy ilyesmi.NE segítsen,mert elrontja.Film betöltve.
Video--->filters menűpont.Itt tallózd ki(add hozzá) a subtitler plugint,amit letöltöttél,ez egy vdf fájl.Tölsd be,és válaszd ki.ekkor előjön egy pont,ahol oda kell adnod azt az ssa feliratot,amit már átkódoltál az srt-ből.Betöltve,hozzáadva,most file;save as...kiválasztod a kodecet és vársz.
Aztán ellenőrizd út közben hogy jó-e.Aviból a neroval is(vision express) tudsz dvd-t csinálni.Vagy tmpeg encoder mainconcept;itt beállíthatsz sokmindent.A végénél DVD és NE mpeg 2 legyen a kimenet.DVD authorral meg megcsinálod a gyers mpeg-ből a dvd-t és kírod vagy iso-t csinálasz belőle.
Remélem érthető voltam
-
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
[link]
Itt egy link,ez sokat segíthet.
Rá akarod égetni az avira a feliratot,vagy a dvd-re hozzátenni?Az utóbbi bonyolultabb.Sztem simán jó a ráégetés is. -
Totyi
őstag
válasz
enzo_ferrari
üzenetére
Most mit is szeretnél csinálni pontosan?...mert nem értem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest