- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
PROTRON #8844 üzenetére
Nálam akkor bukkant fel, mikor úgy döntöttünk, az egyik kapcsolót áttesszük az ajtó túloldalára és ehhez egy itthon talált három eres kábelből vágtam le kb öt métert, elvezettem az ajtó körül, ennek egyik szálán ment a fázis az eredeti kapcsoló dobozától az új kapcsolóig a másikon meg onnan vissza az eredeti dobozig. Azon a kb öt méteren sikerült annyi áramnak indukálódnia a kapcsoló utáni szakszon, hogy a 3,5 wattos led-ek elkezdtek nagyon halványan világítani. Nem kellett hozzá tényleges áramlás, elég, hogy az egyik vezetéken (ez tulajdonképpen úgy viselkedett, mint egy leválasztó trafó primer tekercse, a másik vezeték volt a szekunder) váltakozik a feszültség. Csak teljes sötétségben látszott és az 5 wattosak már nem is tudtak beindulni, de nem tetszett, hogy akár csak ennyi áram is folyamatosan melegítheti a vezetéket meg a led égők elektronikáját, így inkább kiiktattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Autós topik
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest