- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Minden olyan eszköz esetén amely nem gyárilag dugvillás, a hivatalos gyártói garancia csak villanyszerelővel történő bekötés esetén garantált, mert ha nem, akkor a felhasználó nem járt el jogilag biztonsággal.
Sokszor épp ezért nincs felszerelve a dugvilla az elektromos sütőkre se, hogy mindenképp ki kell hívjál valakit 15-25k hufért...egyébként fontosnak tartom itt megjegyezni, hogy ne abból induljatok ki hogy Nálatok jól működő a hálózat, rengeteg embernél fontos lenne legalább egy szemrevételezés villanyszerelő által, hogy biztosan elbírja-e a lakás betápja, vagy épp a konyhába kiépített leágazás az új berendezés extra terhelését. -
SaGa59
őstag
Nem. Nekem mindkét, négy „lapos” indukciós főzőlapnál szerepelt a könyvében az utóbbi 12 évben. Ott volt a rubrika, ahová be kellett írnia az engedélyszámot meg aláírni. Mondjuk a másodiknál úgy döntöttem, nem érdekel, az előző is csak 8 év után ment tönkre, és bekötöttem én, mert a szerelő el akarta kérn érte a főzőlap árának kb a harmadát. Pedig semmi különös melója nem lett volna vele, csak kikötni az előzőt és bekötni az újat a kötődoboz Wago-iba. Az 5x4-es kábelt már az előzőhöz kihúztuk odáig egy 3x16-os kmsz-től az elosztóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest