Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Köszönöm a választ!
Persze, DC az max az szabályzó elektronikánál van jelen, a mikrokontroller pár W-ja a mikronkontrolleres rész saját kapcsolóüzemű tápja után.
Ugyanakkor azt nem tudom, hogy az okosbojlerek is ki-be szabályoznak vagy netán a fűtőszálra menő teljesítményt is szabályozzák (nem lenne túl nagy szám valami optocsatolós triac-os megoldással). Ha úgy van, akkor meg nem lesz tökéletes szinusz.
Ezt a videót nézegettem, persze lehet tőloznak és szélsőséges helyzetet szimulál a teszterük.
Amúgy éppen az okosbojlernek csúfolt berendezés ami nálunk van, csak ki-be kapcsolgatja a fűtőszálat, csak a mikrokontroller mondja neki, hogy mikor:
Ebben a megoldásban feltehetően a kb 1W-os DC rész nem hiszem, hogy annyit be tudna kavarni az AC ÁVK működésébe, hgoy baj legyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest