- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Szólánc.
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
A radiátoros, vagy bármilyen földelést felejtsd el. Gondolom Fi relé sincs, így életveszélyes az ilyen utólagos földelés, hagyjuk miért, tilos, az a lényeg.
Adjak tippet mit kellene mérni: Hát ezt így nehéz, látni kellene, így sajnos nem tudok mérési pontokat, még a helyszínen is fejvakarós nekem, mint kezdőnek...
Amit esetleg tudnék tanácsolni:
Próbálj szerezni egy laptopot akksiról menjen és azzal próbáld a TV-t összekötni, így kizárod a PC-t a buliból...Nyilván ezt se egyszerű szerezni több hétre, de hátha van valakinek egy porosodó laptopja....Ha csak simán TV adást nézel, akkor nincs gond?
Menjen a TV, mondjuk TV adás módban és közbe húzd ki, dugd be a HDMI-t, akkor is megtörténik-e a hibajelenség...?
Én se tudok mit tenni a hang hibámmal, rohadtul idegesít, de nincs ötletem, és az se 100%, hogy szolgáltatós sajnos a hiba...
"De ez kicsit nonszensz lenne,mert nekünk nincs másik lakásunk, azt meg nem tehetem meg hogy beköltözöm egyik haveromhoz napokra a géppel meg a tv-vel. Sajnos random csinálja, van amikor napokig nem jelentkezik ez a probléma."----nem kell bekötözni, csak hívd át magadhoz, mutasd meg neki mit csinál...és add neki kölcsön a szettet 1-2 hétre, nála elöjön-e...márha van lehetőség kölcsönözni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Házimozi haladó szinten
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- További aktív témák...