Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
Ezen annyira felhúztam magam, hogyha folytatja nekem a hírös mondást vki, annak linkelek egy Arkham Origins skin pack DLC-t vagy FEAR2-t vagy LotR-ot
Ton a ludatus, vis saus, ---->.....<---az innen hiányzó szót kérem kitalálni.
Míg leugrok boltba, várom a válaszokat, és hogy mit kér az első helyes megfejtő.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
-
-
föccer
nagyúr
Miért nem vettél HB-ben. Ha csak sült galamb várás van, akkor meg várd szép türelmesen...
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
A képen volt egy szürke felirat, ami egy pastebines szövegre mutató cím volt. Ott volt egy youtube-ra mutató link, amin szerepelt az adott kódszó, amit el kellett küldeni privátban. Akkor kaptad meg a teljes kódot.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Arkennys
addikt
Hát, már úgyis elküldtem zone-nak a pm et a megfejtéssel, tehát szerintem nem haragszik meg, ha elmondom
(remélem )A számokat kérded? Azokat ASCII tábla alapján decimális számozást nézve kikeresgélted melyik szám melyik betűt jelöli, ami elvezetett egy toohardpuzzle oldalra, ahol a tényleges feladvány volt.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Akkor ezt kihagyom. Annyira nem villanyoz fel, hogy órákat szenvedjek vele. Legalább több sávszél marad másoknak
üdv, föccer
-
trisztan94
őstag
pl. New York
Most végzett mindenki a karácsonyi cuccokkal, ült le a gép elé (vagyis egy 2-3 órával ezelőtt inkább)
2x hibázott maga a Steam Store, miután bejött rögtön meg is lett a játék, a játék hozzáfűzése egyszer hibázott, utána már simán ment
https://heureka-kreativ.hu
-
zsolt200
tag
Nem akkor valószínűleg én írtam rosszul Szóval az a lényeg hogy ez itt gondolom olyan hogy kiteszitek a kódokat és aki hamarabb beírja steamre az viszi. Na most én nemtudom beírni steamre, mert nem otthon vagyok és erre a gépre nem szedhetem le. Ezért kérdeztem lehet-e online beírni valahova.
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest