- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Mulkor valaki linkelt a szinteket már nem tudom melyik topikba.
Félelmetes összegek vannak 6+ szintnél már.
Az ilyen bundle szarokkal nem sokra megy az ember mivel ezek kb semmit nem érnek de szór szerint.
Én csak azért rakom fel ide őket mert nekem nem kellenek. -
rizso
addikt
Szimplán megsugerabugeráltam a random.org-ot
Egyébként mikor először megláttam mi a feladat, hagytam a francba az egészet, mondom annyi de annyi fontos dolgot kell most elintéznem, és a játékok kikeresése elvinné egy egész hetem. Aztán most este csak rászántam magam, már csak azért is, mert érdekelt, hogy megoldom vagy sem
-
SRII
őstag
cs:go? hát nem tudom nekem nem jön be ahogy játszanak a többiek rajta, egyáltalán nem izgat, csak is azért venném meg ha megvenném,mert mindenkinek ez van vagy ez kell, nem is a játék miatt vásárolnám meg, ha játszanák vele 1 órát .
Hát, szégyen nem szégyen megnéztem a benne lévő játékokat, és nem veszem meg, de nem ám!
Hát (lehet kövezni) ilyen játékkal nem rakom tele a accom, nekem csak a left 4 dead goty kell(esetleg a cs:go de nem vagyok odáig érte)igaz ennyi pénzért jó vétel ennyi játék tulajává válni, de egy játék miatt nem veszem meg az egész pacot.
Egyszer toltam régen a half 2 -vel de nem hittem volna ,hogy a többi része ilyen ....amilyen.
Ezt passzolom. -
-Nemtom-
őstag
Igen. Nekem ~1.5 nap után jött meg.
Eve online cuccok, hogy ne legyen teljesen off
Eve Online 30 day Trial:
NBVLN-RTV8G-3YTUP-XNF6Z-L6A9F-YV9H5-VM009
Eve Online Colonist Addon:
P33WQSCYFMS5A3MVD6GRQ94AE
Eve Online Explorer Addon:
PF2NNEKQJ33ZLNEMZVELXHJVT
Eve Online Industrialist Addon:
PCCZM9LWSZPVSA3MS9ZAR7CTN
Eve Online Skirmisher Addon:
PER5VED43QLDNASFHL3BWTE7L
-
sixpak
nagyúr
OK...semmi gond, csak ez már a sokadik ilyen eset.
Nem akartam egy FB függőnek sem a lelkébe taposni ezzel...
Úgy tűnik, hogy ezekből a dolgokból én kimaradok FB fiók híján....de majd megpróbálom feldolgozni valahogy.(#5175) gmx9 : világos, nem akartam senkit megbántani.
-
zsolt200
tag
Nem akkor valószínűleg én írtam rosszul
Szóval az a lényeg hogy ez itt gondolom olyan hogy kiteszitek a kódokat és aki hamarabb beírja steamre az viszi. Na most én nemtudom beírni steamre, mert nem otthon vagyok és erre a gépre nem szedhetem le. Ezért kérdeztem lehet-e online beírni valahova.
-
-
Arkennys
addikt
Hát, már úgyis elküldtem zone-nak a pm et a megfejtéssel, tehát szerintem nem haragszik meg, ha elmondom
(remélem)
A számokat kérded? Azokat ASCII tábla alapján decimális számozást nézve kikeresgélted melyik szám melyik betűt jelöli, ami elvezetett egy toohardpuzzle oldalra, ahol a tényleges feladvány volt.
-
Hunbeast87
senior tag
Ezen annyira felhúztam magam, hogyha folytatja nekem a hírös mondást vki, annak linkelek egy Arkham Origins skin pack DLC-t vagy FEAR2-t vagy LotR-ot
Ton a ludatus, vis saus, ---->.....<---az innen hiányzó szót kérem kitalálni.
Míg leugrok boltba, várom a válaszokat, és hogy mit kér az első helyes megfejtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Alienware M15 R3 Intel I9, RTX2080S, 32GB, 1TB, 4K OLED
- Asus TUF Gamer laptop, újszerű állapotban, gyári dobozával, töltőjével
- Asus Tuf Gamer laptop GTX1650, 16Gb Ram, i5 10300H, 512Gb SSD
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN11
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! AMSI H110M i5 6600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RX 470 4GB GDDR5 ZALMAN S3 TG ZALMAN 500
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest