- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Komolyan neki reagáltál, mikor nem is Indiegalas Sleengster kódot dobott be a topikba, hanem egy Forza Horizon 2-t?

Te ugye nem Csillag Petike reinkarnációja vagy?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másrészt miért nem lehetne bedobni? Ninja topikról van szó, a ninják meg nem kérnek emailre ingyen játékokat, inkább mindent elvisznek innen néhány másodperc alatt...

-
Hunbeast87
senior tag
Duke Nukem’s Bulletstorm Tour DLC for Bulletstorm: Full Clip Edition: 4V2YI-NBL58-KYX8H
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Bundlestars-os ingyen játék:
Huntsman The Orphanage: QC6BT-PG5EV-VW6F5 -
Hunbeast87
senior tag
Az első CoH2 és második DoW II DLC-t vittem, köszönöm szépen!

-
Hunbeast87
senior tag
Elvittem, köszönöm szépen!

-
Hunbeast87
senior tag
Nekem nincsen meg az alapjáték, így bedobom ide:
SUPERFIGHT - The Joiner Micro Deck 95Ahetvenhét-ERMIE-ZXQD3 -
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Clickteam Fusion 2.5 Standard :
F4AV9-QYkilencvenkilencP-IEM3QVictor Vran :
-
Hunbeast87
senior tag
Én meg azért kérném, hogy más ne kaphassa meg!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Én már azután megtaláltam, miután kiírtad a posztot, de a lehetőséget átadom másiknak.
WoW-val játszok jó ideje, az StarCraft 2 pedig nem nagyon mozgat meg.
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Ingyenes játékok a Gaming Dragons oldalán: Red Risk, Dead Bits, Particula, Overcast : Walden and the Werewolf
A 30. évfordulóra megérkezett az ingyenes Rayman Origins.
-
Hunbeast87
senior tag
Ninjáknak ajánlom figyelmébe a bundle topikot, elég szép felajánlást tett az egyik PH tag.
-
Hunbeast87
senior tag
Vittem, köszönöm!

-
Hunbeast87
senior tag
Ha jól látom, akkor sikerült szereznem egy DRM Free játékot (SPACECOM), amit bárki más ingyenesen beszerezhet akár még most is?

(#12570) Out: Én vittem, de itt ugyanúgy megtaláljátok az oldal alján: Humble PC & Android Bundle 14
Lehet, hogy valamit én néztem félre, de csak ezt tartalmazta a kulcs. -
Hunbeast87
senior tag
The Last Remnant Jigidi puzzle.
-
Hunbeast87
senior tag
A kulcsok már gazdára találtak a kiírás utáni néhány perccel.
-
Hunbeast87
senior tag
Egy Abyss Odyssey és egy Operation Flashpoint: Red River kulcsért lehet nálam privátban jelentkezni.
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Vittem, köszönöm!

-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Oké, megint elb*sztam.. Nem kellene ma semmit sem erőltetnem. Felrakom újra, bocsi srácok. Fél pillanat és fent lesz.
Ez a mai nap nem nagyon kedvez nekem semmiben sem. :/Javított kiadás: Puzzle for The Incredible Adventures of Van Helsing
-
Hunbeast87
senior tag
The Incredible Adventures of Van Helsing Jigidi puzzle
Lol, már a linkelés sem megy ma. Sikerült elsőre elrontani

-
Hunbeast87
senior tag
No Turning Back: The Pixel Art Action-Adventure Roguelike:
5YGQY-HIV30-VJszíenen -
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Planetary Annihilation kód vihető PM-ben!Elkelt!
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
PAYDAY 2 Electarodent and Titan Masks
79CXV-57KCP-7T**Z
**=XXXMagicka Wizard Wars Exclusive Staff and Blade
7WMIG-8BQTD-**F4H
**= Hewlett PackardThief Gold
04J9J-**34L-WZQM8
**=MineCraftBorderlands and Borderlands DLCs:The Zombie Island of Dr. Ned, Mad Moxxi's Underdome Riot, & The Secret Armory of General Knoxx
FJQ7Z-**PFR-43V65
**=WeightLOL, elsőre kettőből nem is szedtem ki a kódrészletet...

-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Szintén egy X-Blades kulcs a BundleStars jóvoltából:
GEGMW-6MTED-PR7PB -
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Most írtam neki újra, továbbugrok a listán. :/
Te vagy a következő.
-
Hunbeast87
senior tag
A másodiknak kisorsolt ChrisG-re várok válasszal. Reggel 10kor írtam neki, de azóta nem jött válasz.

Nem vagytok elfelejtve... -
Hunbeast87
senior tag
Amint írtam, a többieket akkor holnap délelőtt vagy délután keresem.
Köszönöm még egyszer a részvételt mindenkinek!
-
Hunbeast87
senior tag
Xsanyi77-tel kezdem a sort, de lehet, hogy a többiek átcsúsznak holnap délelőttre vagy délutánra, ha nem túl nagy probléma, ugyanis az imént hívtak raidelni

A nyeremények nem vesznek el addig
-
Hunbeast87
senior tag
A lista:
Nymrood
Ozrych
-NemTom-
gali777
Pangelus
mepet
Cr2025
khmmmm
Argos83
sgergi
BioNiCMaN
-secret-
xsanyi77
SityiSXT
Godlike79
Pitya
eami
compass1997
maddionmax
ChrisGA sorsolás eredményei:
1.: xsanyi77
2.: ChrisG
3.: maddionmax
4.: Pangelus
5.: Pitya
6.: gali777
7.: OzrychMindenkivel felveszem a kapcsolatot, elsőként az elsővel és így tovább...
Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt!
-
Hunbeast87
senior tag
Segítek: a 14. játék meg van nekem is Steamen.

Remélem sikerült közelebb jutni ezzel.Látom közben megoldottátok.
Még 3 hely kiadó!
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
14 megfejtőnk van idáig. Még 6 megfejtőre várunk, ellenben ha este 10 óráig nem lesz meg a maradék, akkor is indul a sorsolás.
-
Hunbeast87
senior tag
Fiúk, lányok!
Én elugrok egy Supreme Commander meccsre a barátokkal...szóval ha nem válaszolok, akkor bocsi

Legjobb esetben egy óra múlva jövök, rosszabb esetben lesz az 2 vagy 3 óra is.
Addig csak meg lesz az a 20 megfejtő!
Sőt!!!
Ajánlom, hogy legyen meg, mert utáni születésnapi beb@szást kellene tartanom!
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Ígéretemhez hűen meghoztam nektek az idei rejtvényt...

A nyeremények:
- amit Ti szavaztatok meg: Van Helsing 3
- Endless Space Emperor Edition
- Company of Heroes™ Complete Edition
- Company of Heroes™ 2 - The Western Front Armies: Oberkommando West
- Company of Heroes™ 2 - The Western Front Armies: US Forces
- Warhammer® 40,000: Dawn of War® - Game of the Year Edition
- DeadCore20 helyes megfejtőig megyünk, közülük a random.org segítségével lesznek kisorsolva a nyertesek. Akit elsőre dob ki az oldal, az választhat a fenti játékok közül, a következő már eggyel kevesebből és így tovább. A 20 leggyorsabb megfejtőből tehát 7 vihet majd egy-egy játékot.
Rajtra fel, kódfejtők előre.
Illetve ha valaki nem tette volna, nézzen fel BG-re, mert ott is vár sorsolásra néhány játék még 45 percig...
-
Hunbeast87
senior tag
Végigkínlódtam, erre már megvan a játék.

A kódból csak a felesleges kötőjeleket kell kiszedni, a botok ilyet még talán nem tudnak.
Ravensword: Shadowlands
H-R-4-C-I-N-D-B-Z-Y-T-2-H-X-X -
Hunbeast87
senior tag
Aki kapja:
Warhammer® 40,000: Dawn of War II : 3IPWK-630FG-MultiPlayerWI0 -
Hunbeast87
senior tag
Steamen is már ezt látom WGN chaten :/
Bocsi..
Így kb néhány percig volt csak elérhető. -
Hunbeast87
senior tag
Ingyenes Seven Kingdoms 2 HD:
https://gleam.io/UTlRv/seven-kingdoms-2-hdSteam csoporthoz csatlakozás, Twitter és Twitch követés, FB oldal látogatás kell hozzá...
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Command & Conquer Red Alert™ 2 and Yuri’s Revenge™ ingyen van az Originen!
A gyors ninják hamarabb megkapják

-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Csak most, csak nektek ( csak mert szerencsétlen vagyok
és csak mert Crytek gyorsan reagált levelemre
)Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood *9650-9LEHD-bé7HTL
9 Clues: The Secret of Serpent Creek *C5A7-5CYVK-déZV6J
Nightmares from the Deep 2: The Siren`s Call *P62E-8EFA8-dé9CD3
Grim Legends: The Forsaken Bride *J2MK-QPJEH-AWdéYDF betűvel kezdődik mindegyik
-
Hunbeast87
senior tag
Nem, nem erre.
De ahogy -NemTom- is írta, már elvitték.(#8698) kalozhun100: Bizony vitték. Utálni fogtok, nem kicsit. Nagyon.

-
Hunbeast87
senior tag
Már rég kint van a játék.

Milyen ninják vagytok, hogy meg sem próbáltátok elvinni?
-
Hunbeast87
senior tag
Emberek!
Mindenki nyugodjon le a pics@ba és inkább vigyétek el ezt a másik Company of Heroest...
-
Hunbeast87
senior tag
Közben véget ért a "hatalmas" szavazás, legalább nem kellett hosszú listát írnom.

A nyertes bullseye lett, a legtöbb ( 4
) szavazatot kapott játék pedig a Van Helsing 3.
Köszönöm azoknak, akik írtak!
Elnézést, nem akartam sokat sz@rozni a videóval, így némafilm lett: sorsolásBullseye: Felvennél Steamen vagy rám írnál, ha ismerősöm vagy?
Szerintem nem titok: bullseye a Van Helsing 3 és a Rebuild 3: Gangs of Deadsville játékokra szavazott, így a másodikat kapja meg.
(#8674) KronoszOlen: Fura egy gratuláció.

-
Hunbeast87
senior tag
Hogy tiszta legyen: az első, legtöbb szavazatot kapó játékhoz lesz rejtvény és a privátot írók közt pedig még egy játék lesz kisorsolva. Ha a kettő ajánlott játék közül az egyik a befutó, akkor a nyertes a második ajánlott játékot fogja megkapni. ha az ajánlottak közül pedig egyik sem lesz befutó, akkor a nyertes választhat a kettő ajánlott játéka közül.
A privátot író tagok közt a héten fogok sorsolni a random.org segítségével.De jobban már ne bonyolódjunk bele, mert már nálam is lassan kezdenek összekuszálódni a szálak.

Illetve amit még hozzátennék, talán én is kissé indulatosabban kezeltem a dolgot, ezért elnézést kérek.Más: Desura ezek szerint továbbra is vígan fog tovább üzemelni és szórhatom be ide a kulcsokat?
-
Hunbeast87
senior tag
Szerintem magával a stílusával volt probléma.
Viszont ezzel adtál egy másik ötletet:bek@.....ja nem ezt
Mindenkitől kettő játék ötletet várnék, amit szeretne. A szavazók közül a nyertes megkapja az egyik ajánlott játékot (lényeg, hogy nem a befutó játék lesz az). Így olyat kaphat, amit meg is szeretne nyerni.
Így már jobban hangzik?
Gyors példa:
No1: Van Helsing 3, Rust
No2: Van Helsing 3, This War Is Mine
No3: Child of Light, Shadowrun Returns
A nyertes játék Van Helsing 3, ez lesz a rejtvényes nyeremény. Ha NO1 nyer, akkor megkapja a Rustot, ha No2, akkor ő megkapja a This War Is Mine-t. Ha No3 nyer, akkor ő választhat hogy mit szeretne, mert egyik ajánlott játéka sem lett a befutó. -
Hunbeast87
senior tag
Én kérek elnézést, lehet hogy nem is kellene erőltetnem ezt az egészet és hagyom is a fenébe. :/
-
Hunbeast87
senior tag
Ötlet alig jött, ezért emelem a tétet: azok közt, akik megírják, hogy milyen játékot szeretnének látni majd az októberi rejtvényfejtésben, a második legtöbb szavazatot játékot fogom kisorsolni.
Megint egy kis on:
Dead Space 2 58QTH-9MMQM-CV9MortalKombat
Company of Heroes Y9JL3-C5BC2-pépontosjékázézé -
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Lemaradt a miért (tudtam, hogy valami ki fog maradni
): születésnap.
Ennyi...
Szóval szórjátok az ötleteket!
ON is legyen: Psychonauts: 9pontosjéiksz8F-M0TduplawéT-cébé5R7
-
Hunbeast87
senior tag
Sziasztok!
Lassan, de biztosan elérkezünk október végéhez.
A tavalyihoz hasonlóan idén is szeretnék néhány játékkal majd kedveskedni ennek a nagyszerű közösségnek.
Rejtvényt fogok készíteni, viszont nem tudom, hogy mi legyen majd a főnyeremény. Ehhez kellene most a Ti segítségetek. Privátban várnám, hogy mit szeretnétek főnyereménynek:
-The Incredible Adventures of Van Helsing III
-Child of Light
-Shadowrun Returns
-Rust
Ezek csak példák, hasonló árfekvésben ötleteket is várok, hiszen nem mindannyian ugyanazt a játékstílust kedveljük.
Szerda 20:00-ig privát üzenetben várom a javaslatokat (maximum 3-at személyenként), utána kiírom, hogy mi lesz a főnyeremény (amire a legtöbb szavazat jön), emellett több maradék bundle kulcs és néhány Steam gift is is gazdára fog találni.
Üdv.
Márk -
Hunbeast87
senior tag
Azt írja, hogy bob-the-builderr vitte el a játékot és ha szeretnéd a játékot, akkor vedd fel a kontaktot azzal, aki ajándékozta, hátha van neki még egy példány belőle....
-
Hunbeast87
senior tag
Ingyen Epigenesis Steam kulcsosztás a Razerzone oldalon.
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Tudok olvasni..

De még mindig ugyanaz...Ezt tudtam eddig is...
Ettől függetlenül marad a kérdés ugyanaz: ha letöltöm (mivel DRM mentesek), akkor később ugyanúgy használható játékok lesznek a Desura kliensén kívül?
Vagyis tudtam, hogy meg fog szűnni Desura és sejthető volt, hogy azért nem kapkodnak érte.
De a kérdés maradt, bár félig-meddig én is megválaszoltam már.
Ha letöltöm őket, akkor megmaradnak és lehet is vele játszani, mert DRM mentes játékokról van szó.Kollega meg szégyellje magát, hogy semmit nem érő kulcsokat osztogat!!!

-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Köszönöm!
Jelentkeztem... -
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Semmit sem számít a nevem meg az évszám...
Utólag is: Bocsi

-
Hunbeast87
senior tag
Mindhármat odaadom, ha csak 23 óra után érkezik helyes megfejtés, plusz meg fogom toldani egy Thomas Was Alone játékkal is!
Illetve amennyiben továbbra sem érkezik helyes megfejtés reggelig, akkor további játéko(ka)t csapok a listához...MaddionMax nyert! Azt inkább írja Ő le, hogy mi volt a megfejtés..
-
Hunbeast87
senior tag
Módosítok:
Az első ember, aki megírja privátban, hogy "mikor születtem", az választhat egy Into The Wars vagy Hitman Absolution vagy Murdered Soul Suspect kulcs között.(#7649) tomsolo:

-
Hunbeast87
senior tag
-
Hunbeast87
senior tag
Kill the Bad Guy játékért lehet nálam jelentkezni privátban...Nem az első, hanem a harmadik fogja vinni (csak hogy legyen egy kis csavar a dologban)

Azt hittem, hogy semmi sem történt a topikban mostanában és gondoltam bedobom ma a játékot a közösbe. Valahogy viszont eltűnt a mentett topikok közül, ezért "nem történt" semmi újdonság.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(nem, nem a bot vitte el részt..)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)