-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Ide a Steammel kéne belépni?
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Túl sok ceruza fajta létezik, főleg ha belevesszük az elemeket is.
Illetve elég sok mindent lehet betenni a titkos ügynök részhez is.
Egyik se jött be.Én is azthittem, hogy megvan, miután végigpróbáltam kb. 30 féle változatot.
-
Dictator^
veterán
Nem hiszem, én még azóta is ezzel szenvedek.
Honnan tudod, hogy megfejtetted? -
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Pont ezaz, nem kell rejtvény, csak annyi, hogy maximum beleraksz egy X-et, és pl: az X az 5-ös számot helyettesíti.
Persze nem azt mondom, hogy kötelező így, csak, hogyha a botok ennyire viszik, ez már kizárja őket!Azért köszi, tényleg rettentő sebességgel vitte valaki.
-
Dictator^
veterán
Az a poén, hogy olvastam a kulcsról.
23:00 óta, csak az f5-öt nyomom megállás nélkül.
Már nem is néztem a postot, mert a szemem sarkából láttam, erre látom, hogy kint a kulcs, véletlen rányomtam megint az F5-re, a steames activate product már kint volt, és duplicate.
Ezt add össze.
20mp-re a kirakás után már postoltam, hogy lekéstem, pedig ebbe még benne volt az, hogy ismerősnek is mondtam (ő is figyelte).. hogy nem jött össze. Kis hatásszünet, ledöbbenés, majd post..tehát ez nem semmi. -
Dictator^
veterán
nem hiszem el, kétszer frissitettem, a másodiknál már duplicate volt.
-
Dictator^
veterán
Kibannoltak, vagy csak havernak szeretnél ?

Nézz streamet twitch.tv-n, sokszor szoktak osztogatni, bár én még sosem nyertem.
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
Ezt már rég vitték, amugy a szó katonai beretta volt (csak visszafele kellett olvasni).
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
tán ez az?

Amugy nekem is kb 5perc volt mire rájöttem, hol kell keresni
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
-
Dictator^
veterán
X
(hogy visszataláljak
)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Bestbuy játékok
- Ingatlanos topic!
- Próba
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OpenWRT topic
- Foxpost
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bepken