Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Assimilator #2698 üzenetére
Elég sok mindennel próbálkoztam én is, de mint kiderült az a 42 sem stimmel. Így feladtam assszem
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
bullseye
addikt
Bezzeg Sasha Grey rögtön leesett, mi? Pervs!
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
zedok
őstag
Ne már, hogy ennyire nehéz legyen bakker. Szerintem ilyen sokáig már jó rég élt kód.
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
smisa
őstag
-
zedok
őstag
válasz Assimilator #2687 üzenetére
Próbáltam már azt is Az első ami nem jön össze.. a 2. az egyik kedvencem
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
Assimilator
őstag
Szerintem az első W3.
-
bullseye
addikt
válasz BasketWink #2683 üzenetére
Hát az biztos, hogy rossz, de hogy egyszerű lenne...
-
bullseye
addikt
Kezdek kíváncsi lenni, hogy mikre gondoltatok...
-
BasketWink
tag
válasz shadow1901 #2674 üzenetére
pipa?
pata? -
tipuka
addikt
-
shadow1901
aktív tag
válasz Assimilator #2673 üzenetére
Ha leveszed a csillagokat, akkor kijön!! Vagy Palesztinát csillagoztad ki?
Egyébként nekem a másik nincs meg[ Szerkesztve ]
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
bullseye
addikt
válasz Assimilator #2666 üzenetére
NEIN!
Na jó, annyit segítek, hogy világ alatt értem az életet, a világmindenséget, meg mindent...
-
ekko98
tag
hali valakinek lenne egy feles Counter Strike:GO steam kulcsa? nem szeretnék kuncsorogni csak ha valakinek lenne egy feles az ..nekem adhatná?!(ha kérhetem privátba irjon)
[ Szerkesztve ]
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
szami777
addikt
Millennium - A New Hope:
IVNQP-5OONQ-1TCGZ-X2I5Y-AXQ4P
Laxius Force:
J2YYA-RPKEE-J4YJN-D61PQ-QRIK3Csak azért is off topikba ide írom, hogy nem steamesek, hadd görcsöljön a sok ninja
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
BasketWink
tag
nekem van tippem mind2-re de meg van a játék így megvárom a megfejtést hogy jól tippeltem-e ^^
attól függetlenül köszönöm a komoly kis fejtörőt -
zsozsa19
csendes tag
válasz Assimilator #2663 üzenetére
Nekem az első is.
-
bullseye
addikt
Nem tudom a régebbiekkel mi van, mert egyesek csak megfejtik, de nem közlik az eredményt a szegény izguló versenyzőkkel... de itt egy újabb. Számmágusok előnyben.
Earth 2150 Trilogy | Steam Key: 8xx4Z-7K7WB-A5Fyy
xx: internet háromszor, tükörben
yy: a világ szerencsétlen értelme'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Ha barkinek kellene: Gratuitous Space Battles Multiplayer Key D61T-H825-893K-P (szerintem ingame kulcs)
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
egyik jo (esellyel )
//Populous (ORIGIN) DDGnyóc-W864-9EW2-D394-WWMK
//Populous (ORIGIN) D5SS-NEET-YT86-22duplaveD-25HRHave fun!
-
Crytek
nagyúr
Millenium A New Hope (desura)
CRZ94-EEH4S-FPOT7-41Q1R-GHZQ_
A _ helyére az IGEN-ből az egyik betű kerül
Next PC Upgrade: 2022
-
mepet
addikt
válasz bullseye #2599 üzenetére
Gyengített VGA-knak más a számozása, ennyi.
gyakori VGA utótagok: OC, TI (nem gyengítettek)
Prociba épített gyenge vga: APU, IGP (még a hossza sem jó)
Mobil VGA: M (még a hossza sem jó)
AMD VGA-knál a gyengébb típusok végződései: 30, 50
Intelnél ugyanez: 50No ez egyik sem jött be, ezennel feladtam.
-
x_o_n
veterán
miután pokoli időszakon megyek át,és talán már rosszabb nem is lehet,legalább valakinek legyen egy jó perce.
ismét egy rejtvény,hogy ne bot vagy névtelen martaléka legyen.
a helyes válaszokat privátban, 1 ember egy tipp.1:az elözö rejtvény ,zenekarában,ö is tag volt,az elején. ki ő?
2:mi lett a zenekar neve amit a kiválása után alapitott és a mai napig népszerü?
3:mi a neve annak a zenekarnak amit más néven alapitott,szintén népszerü de teljesen más stilusba?még budapesten is felléptek
4:amerikában hány lemez kiadónál jelent meg lemezük? ( a kérdés az a 2-es-válaszhoz tartozik)
5:ezek közül melyik a legkultikusabb lemezkiadó cég?kicsit talán nehezebb.
az első megfejtő: hard reset stresszoldo játék tulajdonosa lehet.
a második megfejtő egy 39 steps ideg nyugtató ,hangulatelemző játékot kap -
tipuka
addikt
válasz trisztan94 #2648 üzenetére
megnézed a szerelmes leveleimet, amit xsanyi-nak küldött nekem.
[ Szerkesztve ]
-
x_o_n
veterán
miután pokoli időszakon megyek át,és talán már rosszabb nem is lehet,legalább valakinek legyen egy jó perce.
a helyes válaszokat privátban, 1 ember egy tipp.1:az elözö rejtvény ,zenekarában,ö is tag volt,az elején. ki ő?
2:mi lett a zenekar neve amit a kiválása után alapitott és a mai napig népszerü?
3:mi a neve annak a zenekarnak amit más néven alapitott,szintén népszerü de teljesen más stilusba?még budapesten is felléptek
4:amerikában hány lemez kiadónál jelent meg lemezük?
5:ezek közül melyik a legkultikusabb cég?kicsit talán nehezebb.
az első megfejtő: hard reset stresszoldo játék tulajdonosa lehet.
a második megfejtő egy 39 steps ideg nyugtató ,hangulatelemző játékot kap -
bullseye
addikt
válasz bullseye #2614 üzenetére
Nemtom megvót-e, de itt van még pár
Steel Storm: Complete Edition | Steam Key: H4WXW-P7ZWE-Mxx02
xx-426 egy bolygó, ahol nem jó ötlet leszállniNaval Warfare | Steam Key: K2JB8-I9DW9-yyKR5
yy: Az AMD nemezise'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
pyxystyx
tag
válasz Hunbeast87 #2630 üzenetére
Nem ismerem a fórumtársat, nem akarom védeni sem, de szerintem megoldható ennyi idő alatt is:
- Steam termékaktiválási oldal eleve megnyitva, felhasználási feltételek elfogadva, már csak a kódot kell megadni,
- szerencsésen frissíti az oldalt, hajszállal a kód beküldése után,
- kód kijelöl, Ctrl+C, Alt+Tab, Ctrl+V, Enter
Szerintem ez beleférhet 4 mp- be.(Nem kell elfelejteni, hogy a másik fórumtárs 4 mp késéssel frissítette az oldalt, és még neki is végig kell csinálni a kód átmásolását.)
Szerk.: xsanyi77 megelőzött.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy még nekem így soha sem sikerült kódot ninjáznom. Ami kettő volt eddig, abból az egyiket feladvány útján, a másikat ma, felajánlásból kaptam.[ Szerkesztve ]
-
szami777
addikt
válasz trisztan94 #2629 üzenetére
Szerintem bőven van olvasója ennek a topiknak, és ezek közül is vannak páran, akiknek már véres az ujja a sok f5 nyomogatástól. Az olvasók kevesebb mint az 5-10% az aki itt aktív is a maradék a sok néma vadász. Ahogy én észrevettem, van ennek a topiknak olyan időszaka, amikor belendül és 1-2 nap alatt 100+ hsz van és jópár kulcsot bedobnak, majd 1-2 napig semmi. Érdemes visszanézni, hogy általában, ha valaki bedob valamit, az sokszor további adakozást generál. ilyenkor egyszerre sokan nézik, és sztem 4 mp alatt ha a steam meg van nyitva be lehet aktiválni nagyon simán.
Érdemes visszaolvasni a 20. hsz környékére (khmmm...23. hsz khhmmm) , voltak itt fura adakozások már
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
tipuka
addikt
nyomtam, hogy kell, de nemtom sikerült e
-
Assimilator
őstag
Ez jó ötlet. Már 7-0.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz Assimilator #2627 üzenetére
Frissítettél, vagy a 4mp alatt becopyztad a kódot és már aktiváltad volna? Ha igen, akkor itt az élő példa, hogy igenis lehet(ne) 4mp alatt ninjulni
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
trisztan94
őstag
válasz Assimilator #2627 üzenetére
4mp! Erről beszéltem 4mp alatt az életben nem jelölöd ki a kódot, másolod ki és nyitod meg a steam redeem felületet, ott végignextezel, majd beilleszted. Nonszensz.
Itt van egy kérdés a ninjulós oldallal kapcsolatban: [link] - ha legalább 10-15 ember azt mondja kell, akkor összedobom ma este azt a cuccost.
https://heureka-kreativ.hu
-
zsozsa19
csendes tag
Huntsman: The Orphanage (Halloween Edition) köszönöm szépen,rendes vagy.
A Rune classicot leninjáztam
[ Szerkesztve ]
-
pecze
aktív tag
Ezek maradtak, meg egy még fenntartva, az igazi ninjáknak
Rune Classic
4QW96-AHT87-JLZ4GLaxius Force (Desura)
FRMLO-K3KT3-VXMCI-PF7O0-LK2FQMillenium - A New Hope (Desura)
FO7HK-SDNZQ-3XDJQ-3ICBV-A0PS2 -
maddionmax
senior tag
Komolyan nem értem, ha van kulcsom és semmire sem megyek vele, akkor bedobom ide, de hogy ettől nagyobb fiúnak kéne éreznem magam? Ez nekem új.
Más: Lógok még egy Killing Floor-ral, ma próbálok rá egy feladványt összedobni rá.
-
pecze
aktív tag
Összegyűlt újra pár bundleszökevény, pm-ben lehet rá jelentkezni, ami nincs jelezve, az steames:
The 39 Steps
Lucius
Huntsman: The Orphanage (Halloween Edition)
Hacker Evolution Duality
Crusader Kings Complete
Shelter
Rune Classic
Chainz 2: Relinked
Two Brothers
Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage
Shadows: Price For Our Sins Bonus Edition
Laxius Force (Desura)
Millenium - A New Hope (Desura) -
cunnir
tag
Ha valakinek kell a maradék dobjon 1 pm
Take On Helicopters
UFO: Afterlight
Alpha PrimeElite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
-
echterion
nagyúr
-
xavix13
őstag
válasz trisztan94 #2611 üzenetére
Szerintem aki ide bedob, csak úgy kulcsokat, az tisztában van azzal, hogy 70%-ban pár mp után már egy névtelen ninjáé lesz a kódja, és nagy valószínűséggel még egy köszönömöt se kap.
Akit ez zavar, valami nehezítést úgyis tesz a kódba, vagy összedob egy apró kis rejtvényt.
Esetleg az első privát üzenetesnek adja vagy valami.Az meg hogy valaki írt rá egy böngésző kieget. hát istenem... ha valakinek ennyit megér pár bundlemaradék (még mielőtt lehordanátok, bármilyen felajánlásnak örülök én is, a szándék a lényeg), akkor vigye, én ugyan nem sajnálom tőle.
(#2613) maross: Ennyi becsület azért csak van mindenkiben. Vagy ennyire elkorcsultak volna az emberek? Am a te kis storeodat naponta kb. hány ninja látogathatja? Még sose sikerült egyet se ninjáznom, pedig naponta azért rákukkolok hátha. Szoktál kapni privátba egy köszönömöt legalább?
(#2616) echterion: [link] Ingyen reklám
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
-
Mar nagyon varom azt a napot, mikor visszamenoleg meg lehet nezni, hogy ki viszi a rengeteg kodot + kiderulne hogy ki tesz ki olyat, ami mar eleve aktivalva van...lenne itt par meglepetes..
[ Szerkesztve ]
-
WoaBeaT
csendes tag
Ha neked ez nem nagy probléma, én nagyon örülnék neki, ha lenne egy olyan oldal, ahol csak kizárólag kódok lennének, a post' alatt lehetne irogatni, és kijelezné ki vitte el és mikor !
-
trisztan94
őstag
Egyre többször fordul elő, hogy a kirakott kulcsokat pár mp-en belül elviszik. Én a helyetekben nem raknám csak így ki őket, simán lehet, hogy valaki írt egy böngésző kiegészítőt arra, hogy monitorozza mp-enként a topikot, így kb. rögtön megkapja és kap róla értesítést. A steam redeem felületét meg kb 5mp megnyitni.
(kb. öt perc alatt lehet egy ilyet írni, nem nagy tudomány) Én mindenképp valami Captcha-s oldalhoz kötném a dolgot.
Sőt, ha van igény rá nagyon szívesen összedobok egy ilyen oldalt ahová lehet pakolgatni a ninja kódokat, meg kvízeket, meg a hasonlókat. Pár óra alatt megvan, ott meg lehet IP szerint logolni, hogy ki viszi el. (Sőt, akár köthetjük PH! felhasználóhoz a ninjulást, stb..)
[ Szerkesztve ]
https://heureka-kreativ.hu
-
x_o_n
veterán
a helyes válaszokat privátban.1:az elözö rejtvény ,zenekarában,ö is tag volt,az elején. ki ő?
4:amerikában hány lemez kiadónál jelent meg lemezük?
5:ezek közül melyik a legkultikusabb cég?kicsit talán nehezebb.
a megfejtő egy 39 steps ideg nyugtató ,hangulatelemző játékot kap. -
Pangelus
tag
Uff egy pár apróság 3 kulcs 2 Desura 1 Steames
Az "_" helyére a következő karakterek _R_D_C_ helyes sorba rendezésével megkapjuk a megoldást Gl&HfV_XO4-69SVP-F_RET-4C6_R-WVCJB
78K2F-HGSMX-8_IC3-3ME_M-K3_8M
0_7KC-FN4YR-AD_Q1-T_I7V-KAIOP
" 5§. Az egyenlő bánásmód követelménye"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest