Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végül pedig zárásként BalaNce87 vitte a Mirror's Edge Origin Key-t
Minden érdeklődőnek jó szórakozást kívánok a játékokhoz!
(#99) Arkennys
Innen indult a felajánlásom
Rá se néztem a két extra játék steames kódjaira, mivel ezért nincs túl sok kedvem használni az origint...
Csak a bf3-at, meg a simset aktiváltam be, majd ha frissítem a gépet, jó lesz az még -
Arkennys
addikt
válasz
Totalgear #95 üzenetére
szerintem a mass effectes a két ismeretlen, és a max 5 sikertelen aktiválás, na meg itteni látszám fényében gyanítom, aktiválatlan még, ha az volt
más: akinek populus origin key kell, privizzen. első viszi. indie game, csak sajnos nem RPG, crytec kolléga
attól független ha érdekel, dobj egy levelet (nekem ez bottal se kategóriás
)
-
x_o_n
veterán
válasz
Totalgear #89 üzenetére
én most már nem is ecsetelném a véleményemet.
a kódok kamuk voltak.
2x akartál már acountot eladni a fórumon.
kiváncsiságból rádirtam az egyik felajánlás miatt erre benyögöd hogy mit kérsz cserébe(arra amit itt ajánlottál fel)
és én csak egy vagyok a sorban akit hülyének néztél itt
mindezt röpke pár nap alatt
gratulálok -
maross
nagyúr
-
Lemaradtam
(#86) maross
Reánefázzáááá!Más:
Ha már senki se szereti a ninja képességekkel kevésbé gazdagon megáldott szerény személyemet, akkor esetleg valakinek van tudomása valami most futó csomagról, vagy akcióról, vagy értelmes rpg-ről, amit érdemes beszereznem, mert megéri?
[beszúrom másik topicba is, végül is oda tartozna eredetileg]
-
ehhez a JackStillAlive-hoz adna valaki egy linket? nem is hallottam még róla
-
Arkennys
addikt
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
65H9-QZJ2-FJNS-YQYP-XK9Agyanútok pedig bennem is felmerült, csak nem akartam mondani, hogy fene tudja, hogy van ez.
-
válasz
Heavyrain #69 üzenetére
Remélem valami hardcore indie megapackot teszel fel!
(#72) stevve
Én még mindig a privátban való megosztás híve vagyok, szerintem ezt is meg lehetne oldani, hogy egy rejtvény megoldása után megkapja vki a kódot.. Vagy hasonlóAlratar vitte a Dead Space Origin Key-t
Így már csak a Mirror's Edge Origin Key maradt!
Privátban lehet érte jelentkezni! -
Totalgear
csendes tag
Utolsó tárgyak amit adni tudok.
Priviben várom jelentkezést
Steam:JackStillAlive
Serious sam 2 75% off
2 db Red orchestra 2 3 napos vendégbelépő
steeve:
Egyetértek.
Ezt is teszem -
Az azért szerintem eleve elvárható, hogy működő kódot tegyen ki valaki. Remélem, ezzel mindenki egyetért.
-
x_o_n
veterán
hurrá,már ez is offtopik kezd lenni.
rejtvény,felajánlás,ninja felajánlás oké
vagy ezek megköszönése esetleg rejtvények taglalása okéde ostoba kommentek,egymás szekálása vagy hasonlóak ne legyenek már.
-
Heavyrain
őstag
Készüljetek,éjszakára én is készítek egy (remélhetőleg nehéz) rejtvényt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Totalgear #63 üzenetére
Nézd, egyértelmű a gyanú, hogy a saját beaktivált kódjaidat dobod most fel, jófejség látszatát keltve így ni.
Nem mondom, hogy így van, de logikus, hogy így is lehet. Ezzel magadnak kell elszámolnod, hogy így van-e én nem ítéllek meg, nem feltételezem rólad, de jogosnak tartom, ha valaki így gondolja.
Ezen persze lehet segíteni, ha privátban elárulod a hiányzó két karaktert, és én aktiválom magamnak, akkor én igazolom az alibidet
-
Totalgear
csendes tag
.tnm=Vita robot
-
horvathd
aktív tag
Hogy ne csak a nindzsák örüljenek itt egy feladvány a kódfejtőknek.
C V. III. IV. FMA HQG AC GF HW LJ QI RB UD VY XE ZS
BOTD NLLE MNCD JKQX BUGN IWXP XDRZ YQWK UZDS VOWB DLGL UOZD
PIKN XBDT RWGO HYYK MLMF FSZH VJNR NWFK WA megoldáshoz számítógép használata szükséges is. Nehogy valaki elkezdje kombinálni a betűket!
-
Minden ninja nézheti az AAA játékokat, szegényembernek, aki valami kevésbé FFF játékkal tolná, nem jut semmi, hát milyen világ ez
Köszi, hogy körbeérdeklődszMég mindig van nálam:
Dead Space Origin Key
Mirror's Edge Origin KeyPrivátban lehet elkérni
(#58) .tnm
Látod, nem én voltam a hülye, hogy steamen akartam beváltani! -
válasz
Totalgear #50 üzenetére
őőő 1-2 órával azután, hogy nem veszed meg az 5$-os Sims3-at, mert az ingyen kell, most vettél egy Crysis 3-at? khm. Ráadásul azt a Hunter Edition-t, amit (ha jól látom!) nem is lehet kapni az Origin store-ban? (én csak Digital Deluxe-ot és Standard Edition-t látok) khm-khm.
hopp és bedobsz még egy kódot, majd szerényen kérsz megint sims3-at. ha nem manipulálni akarsz minket, akkor is minimum furán gondolkodsz...
(#60) Totalgear
A digital deluxe nem hunter és nem is 20€ hanem ~26€. Számomra nagyon furán viselkedsz (...3 napos regként)
-
Totalgear
csendes tag
Hátha megköszönik!
Mass Effect 3 N7 Digital deluxe origin
CAA-KP2N-6P8B-FK64-PT@@
@,@=betű,betű
Szerk.: Nincs valakinek fölös Sims 3 kódja?
-
Arkennys
addikt
körülnézek ismerősi körben, hátha
az érzést pedig ismerem én is
crysisért pedig ekkora értékű, hát igen, az szép. Ez is már emberfüggő, látod, vitték-leléptek. Sokan megköszöntük volna, pl. Bár én eleve nem vittem volna, biztos van, aki jobban örülne neki, originem amúgy is kevéssé használom, anno pont crysis 2 miatt lett egyáltalán
mindenesetre köszönjük a felajánlást, mi többiek
-
ayo
veterán
na kemenyen beindult a topic elet - lehet izzitani a botokat
-
-
Zamery
senior tag
Éljen az új topic!
-
-
szeirntem meg akkor lenne jó, ha megmondanád, hogy milyen játék van mögötte. mert annak aztán tényleg nem vágom, hogy mi értelme, hogy elviszem más elől és nem kéne.
akiben folyik a vér az ne próbálja ezeket:
Skyrim LE
25DQ6-GDAFB-LFC3HSaints Row 4
L5ZM6-CZWBX-HBY3DSims 3
V5JW6-MJGLH-RLI3NGarry's mod
X5LY6-OLINJ-TNK3PPortal:
J5XK6-AXUZV-FZW3B -
Arkennys
addikt
válasz
Totalgear #46 üzenetére
ninja topic, várhatóan lesznek is mindig
legalább próbálgató típus volt, de valszeg gyakran nem lesz itt sem megköszönve. sztem nem is az a cél, ha ide bedobok valamit, én se várom el, hogy megköszönjék. Ha az épp jólesik az ember lelkivilágának, és látná is, kihez kerül, max a priviért adom rendszer megy. Mindkettőre volt már példa, hogy használtam. -
echterion
nagyúr
Na, üdv az új topiknak.
-
Totalgear
csendes tag
Névtelen Crysis 3 h edition ninja jelentkezz!!!!
Megoldás a H volt
-
Exorsized
tag
Dead Space Steam Key
Burnout Paradise: The Ultimate Box Steam Key
Crysis 2 Maximum Edition Steam Key
Medal of Honor Steam Key
Mirror's Edge Steam KeyCommand & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Steam KeyMindegyikből egy van, bármelyiket adom szívesen érdeklődni privátban.
-
alpihun
senior tag
esment kezdődik...
-
Totalgear
csendes tag
DeFranco:
Már megvan.De jókedvemben voltam és vettem egyet az origin akció alkalmából.Crytec210:
Origines kód -
danih
veterán
Oh, köszi a topikot!
-
Totalgear
csendes tag
Crysis 3 Hunter edition!!
DWTK-4YSE-7ENT-QUYA-4FY@Origin kód
@=betűszerk.:Holnap felteszem a megoldást
-
WayneGace
őstag
De mégis mit kezd a bot a kulccsal? Azonnal regisztrálni kell, hogy tényleg megszerezze. Szóval regisztrálja. És mit kezd hetvenötödik Burnout Paradise kóddal? Létrehoz mindig egy új accountot, hogy regisztrálja?
Szerintem egyszerűen csak mázli kell vagy f5 nyomogatása.
Például ollie most kirakta ezeket. Nekem egyik se mond semmit címről. Mire rákeresnék youtube-on, hogy mégis melyik milyen játék, addigra úgyis elvitte már valaki. -
Totalgear
csendes tag
Mirror's edge origin:4AYY-6R3L-M7D7-CG4U-VTJC
-
Rávetődtek mindegyikre, pedig valami kis rpg-t akartam tolni..
Nincs valakinek privátban esetleg egy kósza ilyesmi játékhoz kódja?
Ezek a sunyi ninják még mindig gyorsabbak nálam, látszik, hogy már anno codban se voltam elég gyorsRegener vitte:
Crysis 2 Maximum Edition Origin KeyZS3NI vitte:
Populous Origin Key
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key -
Totalgear
csendes tag
Van kettő névtelen ninja
-
Valszeg léteznek ilyenek, mert egy kis programozási tudással, szinte percek alatt leprogramozható egy ilyen bot. De kivédeni pont úgy lehet ezeket, hogy pl, beírunk tetszőleges fake kódot és valahova beszúrjuk az igazit, valamilyen módon megjelölve. Így elég hamar letiltódnak.
Egyébként itt felesleges az ilyen hsz-eket offba tenni.
-
nem erre a hsz-re, de Neked, csak másik oldalon már ollie takarít
"bocs, kitöröltem, mert át akartam vinni a másikba, de rájöttem, hogy nem hiszem, hogy léteznek ilyen botok. legalábbis elég vacakul működnének, hiszen nem tudhatják, hogy egy másik nem kapta-e már fel az adott kódot és így ~10 próbálkozás után ők is le lennének tiltva. ráadásul pénzt se lehet belőle csinálni, csak ha mindegyik kódhoz külön steam acc-ot hoznak létre..."
(#14) ollie
csak az offception kedvéért.én is programozó lennék, nem is a kód oldalról lekapása fele az érdekes, hanem, hogy hogyan regeli be. hacsaknem külön erre az oldalra van valakinek botja, ami egyes fórumokat másodpercenként lekér. (gondolom üzemeltetőknek feltűnne...) ha meg pásztázza a netet, akkor a fenti problémába be fog futni a régi kódok miatt a bot is.
-
The Journey Down Chapter 1 Steam Key
EX746-KH0GN-GN7H5Avadon: The Black Fortress Steam Key
CERVR-2IEL2-7L0N7The Geneforge Saga Steam Key
XA94T-N7JHG-FL2TMThe Second Avernum Trilogy Steam Key
538TL-0EHMJ-ZMWBG -
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin
Crysis 2 Maximum Edition Origin Key
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
Populous Origin KeyMedal of Honor Origin Key
Mirror's Edge Origin KeyAkinek kell valamelyik, írjon privátot!!
Niczo vitte:
Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin
Medal of Honor Origin Key -
bpx
őstag
Mirror's Edge (Steam): G52R4-RL4PG-AK3QL
Burnout Paradise (Steam): 2HBI9-JKM2K-CBHEX -
alpihun
senior tag
3.
az Isten igaza, ha már off is jöhet(#3) ollie
Most miért kellett elrontsad?Olyan jó poén lett volna.
-
Ide jöhet minden ninjázós on és off téma, felesleges játékkulcs, ami bundliból vagy bármi másból maradt, stb. Vagy akár Maross fejtörői, amíg valaki nem végez vele miattuk.
Ha rejtvényt adsz fel, légyszives, a hsz egy kiemelt Rejtvény felirattal kezdődjön! Ha megoldod, ne tartsd magadban, az eredeti rejvény hsz-ére írd le a megoldásod, de kezdődjön egy kiemelt Megoldás felirattal, így nem rontod el azok játékát, akik még küzdenek vele. Ez utóbbi, segít nekem is, hogy rendben tartsam az éppen futó rejtényeket
Az éppen futó rejtények friss listáját ezen a logout bejegyzésen vezetem.
[ Módosította: BomiBoogie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 2080Ti NZXT/ i5 12600KF / 32GB 3600Mhz / 1TB SSD / 750W 80+ Bronze / NZXT H440 / Gigabyte B760
- Acer Nitro Gaming XV272UV3 - 27
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Antminer S21 Hydro 335 TH/s Használt, Kiváló Állapotban KEDVEZŐ ÁR!
- Keychron K2 HE + Keychron akril porvédő + 110 db Gateron DAWN Magnetic swicth egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest