Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Már meg lehet nézni hb. oldalán, hogy ki aktiválta, ha érdekli az ajándékozót.
-
Sareth
senior tag
Humble WB Games Bundle - The Lord Of The Rings: War In The North
https://www.humblebundle.com/gift?key=XRtbPhknV8v8Pv5k
Hajrá
-
mepet
addikt
válasz
maddionmax #1794 üzenetére
köszi a gyors választ, de meghagyom a nagyobb RTS rajongóknak a lehetőséget.
-
maross
nagyúr
Earth2160 topware LBTP-TN3B-4JQG-KVSF
-
tipuka
addikt
ilyen nincs, valaki ma nagyon jól járt az éjszaka
-
Zamery
senior tag
-
Zamery
senior tag
hétM6XT-TRJFT-BFB8ipszilon
GNötFT-YICBD-PnullaAkilencZ
-
Zamery
senior tag
-
Zamery
senior tag
Pid:
**HGJ-4Z**K-BMCAW
1, egy szám, és egy magyar város neve is. A legenda szerint a városnak azért lett ez a neve, mert ennyi kilométerre van Budapesttől. (Igazából nem.)
2, az első szám fele.
-
Zamery
senior tag
-
gmx9
aktív tag
Én speciel egy kódot nem vittem még el innen és igazából amiatt olvasom, mert szórakoztató kis viták szoktak lenni.
Az ilyeneken tényleg felesleges megsértődni, egy kis adok-kapok hadd színesítse a topikot és az esti szórakozásomat.
-
ChrisG
tag
válasz
Bluerainbow #1778 üzenetére
Igen, minden nap kialakulnak viták... A fáradt gőzt itt eresztik ki az emberek, amit megértek, a munkahelyemen napi szinten beszélek egy nagy halom idiótával, no meg ott vannak az ügyfelek is... Drágámon nem akarom levezetni, ezért megértem, ha más is így van vele és inkább itt adja ki a feszkót, fáradt gőzt... Bár nem jellemző rám, hogy itt vitába bonyolódnék...
-
e=mc²
őstag
válasz
Bluerainbow #1778 üzenetére
Ha mar uj emberek nem nagyon jonnek, egymast kell elszorakoztatni
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
maddionmax #1699 üzenetére
Nem biztos hogy olyan vitte a kódot , aki fórumtag. Lehet nincs regisztrálva , csak ide jár kódokért.
Nem ide tartozik , de egyre ritkábban járok a ph-ra , jórészt csak a bluegift sorsolások alkalmával (időhiány). viszont meglepődve és szomoruan tapasztalom hogy szinte minden nap kialakul valamin a vita. vagy itt vagy a steam vagy az eredeti játékok topikban. Pedig milyen kevesen vagyunk , mégis egymás torkának ugrunk.
-
_stick_
őstag
válasz
W h o z Z y #1776 üzenetére
Vittem, köszönöm!
-
W h o z Z y
tag
Sziasztok!
LIMBOWB0Q6-7QMFZ-BXX2?
A kérdőjel helyén egy betű hiányzik!!
Sok szerencsét!
Használjátok egészséggel!! -
tipuka
addikt
válasz
W h o z Z y #1774 üzenetére
tág az a reggeli fogalom.
-
W h o z Z y
tag
válasz
morvaigaben #1772 üzenetére
Ma reggel is lesz még 1,ha minden igaz,bár nem a FEZ!
-
tipuka
addikt
válasz
morvaigaben #1772 üzenetére
én 6 perc után próbálkoztam.
-
morvaigaben
tag
válasz
W h o z Z y #1771 üzenetére
, igaz valaki gyorsabb volt.
sz: bár több mint 10 perc után mit vártam
-
W h o z Z y
tag
Sziasztok!!
FEZ Steam key2X46I-78HPM-2Z0C4
Használjátok egészséggel!!
-
zone
őstag
válasz
maddionmax #1769 üzenetére
Úgy van, az IG Dirt nagy részét már beszereztem cserékkel vagy már megvolt, ezt most adták hozzá, de csak ezért nem venném meg az egészet.
-
Dictator^
veterán
válasz
Heavyrain #1762 üzenetére
tán ez az?
Amugy nekem is kb 5perc volt mire rájöttem, hol kell keresni -
tipuka
addikt
válasz
ChingChang #1750 üzenetére
Elmentem edzeni, erre megint lemaradtam, hát ezt nem hiszem el.
-
Pho3bus
tag
válasz
echterion #1755 üzenetére
Már elvitték, ne keresgéld...
Szerk: http://textuploader.com/dieh -
Heavyrain
őstag
Ninja time!
Jó keresgélést'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
/HB Origin bundle maradék/
-
gszp
tag
-
ChrisG
tag
válasz
maddionmax #1736 üzenetére
Csak Szúszá! Ez itt a fáradt gőz topik is, ne feledjétek el!
Különben is, aki a véred szívja, az vagy szúnyog, vagy vámpír, az egyiket lecsapod, a másikat szíven karózod!
Vagy megfejeled! -
tipuka
addikt
válasz
Öröm boldogság van!
-
szami777
addikt
válasz
-
echterion
nagyúr
válasz
Lazíts már egy kicsit, én nem vagyok az ellenséged, de ezt nem lehetett kihagyni.
Ha sértő volt számodra, bocsi és peace. -
maddionmax
senior tag
echterion: Egész nap a véremet szívták, így estére már annyira nem humoros számomra.
Én vagyok a hülye, hogy ide írok bármit is. Mostantól off.
-
echterion
nagyúr
válasz
maddionmax #1723 üzenetére
"Megmondtam, hogy soha többet nem köszönök meg semmit. Elég leb*szást kaptam itt már emiatt, köszönöm szépen,de lemondok róla."
-
tipuka
addikt
elmentem vacsizni, erre 13 hsz vár rám.
~ csak ne viselkedjünk már úgy, mint alsóban " érteeem "!?!
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #1727 üzenetére
A rendszer a lábaim előtt hever
-
válasz
maddionmax #1723 üzenetére
Akkor mostantól nem válthatsz be játékot! Amúgy tényleg mi van azokkal az emberekkel, akik csak read only-sok még csak nem is regeltek és ők viszik el?
Amúgy vkinek lenne ezekre szüksége? Aki játszik is velük!
• The 39 Steps
• Lucius
• Star Wolves 3: Civil War
• Alien Spidy
• Hard Reset Extended Edition
• Huntsman: The Orphanage (Halloween Edition) -
maddionmax
senior tag
-
DeFranco
nagyúr
válasz
maddionmax #1720 üzenetére
MEGKÖSZÖNTED?!?!?!?!
-
Qmi
tag
válasz
maddionmax #1720 üzenetére
De mivel már megvolt, azt hittem automatán kiütötte a Steam. De akkor nem
Máskor ki kéne írni, hogy mi az, mert így járhat más is. Nehogy mégegyszer beváltsa.
C9G57-VW530-43EPA
-
szami777
addikt
Akinek kell, kicsit törje a fejét
C9G__-__530-__EPA3*2 karakter hiányzik
3 segítség sorrendben:
1.Magyar televizió indulásának éve(itt nyílván nem a 4 jegyű szám kell, hanem csak 2)
2.Német autómárka
3. 20Xnégyzet+3X deriváltja( az eredményben található számokat add össze a változó nélkül.)hajrá
-
La Magra
tag
válasz
maddionmax #1685 üzenetére
Ez 3 dolog, nem 2...
Egyébként annyira priceless volt ezt végigolvasni így melóból hazaérve, olyan jókat röhögtem ezen a meddő vitán, hogy jókedvemben be is dobok egy kódot:
Satazius: 0EAxx-A67yy-BDE04-zz203
xx = ennek a csapdája
yy = A ..-as szám (Jim Carrey-film)
zz = a "ki" ellentéteKösz az élményt!
Ui.: Rajtad múlik, hogy megköszönöd-e, nekem mindegy!
-
Vertigo18
addikt
válasz
echterion #1700 üzenetére
Mi va', a életeda vitta?
Mondjuk nem nagyon értem, miről is folyik éppen a vita, létrehoztunk egy topikot, ahol el lehet vinni ide bedobott játékokat, aztán meg b@ctatunk valakit, aki elvitt néhány ide bedobott játékot?
Ahogy a fiam mondta 2 évesen: "nem éjtem..."
Ezért nem is folytam bele... -
Aethel
aktív tag
Agyon bonyolítjátok!
Én például itt a közösben sosem köszönöm meg ha valami számomra érdekeset el tudok vinni, mert ez NINDZSÁ topik. Ettől függetlenül privátban írok az illetőnek hogy köszönöm, mert jól esik megköszönni egy szívességet, ajándékot és fordított esetben is jól esne ha nekem köszönik meg. Micsoda önzőség hogy még ebben is magamnak akarok jót -
kervantas
aktív tag
Én ha ki rakok játékokat ide, azért teszem mert nincs rájuk szükségem. Aki pedig szeretne "köszönömöt" kapni az ugyis pirvátban osztogatja. Teljesen felesleges ezen lovagolni.
-
mepet
addikt
válasz
maddionmax #1703 üzenetére
Igen, én egyszer már innen elvittem egy kulcsot, így magamra ismertem. Aktiváltam, telepítettem, kipróbáltam. Max 15 perc után, mire visszanéztem a topicba, hogy megköszönjem és leírjam, hogy mekkora király a játék, már le is voltam bunkózva. Ezek után soha többet nem fogok megköszönni ilyen publikusan közölt kódokat, mert kiábrándultam ennek az egésznek a közösségkovácsoló mivoltából.
(#1704) DeFranco: engem érdekel a topic olvasóinak véleménye pl. a megköszönésről. Az igaz, hogy a szabályzat határain táncolunk a személyeskedések miatt, de szimplán nevezd a gondolatainkat hülyeségeknek, mert ezt így szokás...
-
DeFranco
nagyúr
Lennétek szivesek a hisztit befejezni? Senkit sem érdekel a szájkaratétok, rendezzétek le privátban vagy a boxtopicban hogy kinek van igaza, semmi kedvem állandóan figyelni a hszeket a hülyeségetek miatt.
-
Hunbeast87
senior tag
Szóval akkor ki vitte el?
-
mepet
addikt
válasz
maddionmax #1699 üzenetére
A végén még lebunkózol egy-két fórumtársat, aztán kéred, hogy zárjuk le a témát, hát igen, ez a valóság.
Engem igencsak szórakoztatott a pontokba szedett magyarázkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest