Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
-
LOGOUT.hu
Kódfejtő és Ninja topik
...ha van egy felesleges kulcsod, itt felajánlhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #798 üzenetére
rejtvény van, csak megoldás nincs
bezzeg egy skyrim LE-ért itt teperne az egész ninja társadalom -
x_o_n
veterán
válasz
maddionmax #798 üzenetére
nézd meg az első hszt
ott vannak a linkek
pld az enyém még aktiv -
maddionmax
senior tag
Mi a helyzet rejtvény-gyárosok...semmi új fejtörő?
-
CrimsonX
csendes tag
Saira steam kulcs, 9-esek helyett nulla, nullák helyett 9-esek.
CRPLK-TM0R0-NKYV9
Kis játéknak kis feladvány
-
szami777
addikt
válasz
maddionmax #794 üzenetére
Tudod ki vagyok, ergo nem lehetek az
-
maddionmax
senior tag
xsanyi egy nagy ninja
-
maroskah
aktív tag
Vihető kulcsok:
Desura:
- Knytt UndergroundSteam:
- Musaic BoxVendégbelépők:
- Killing Floor (2x)
- Red Orchestra: Ostfront 41-45 (2x)
- Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - GOTY (3x) -
törölt tag
Mégegyszer gratulálok Sspot-nak, elég keményen megdolgozott a kulcsért
Köszi
Kívülről tudom az egész kulcsot oda-vissza és néha felriadok álmomban "JF-4G"-t kiálltva, de minden rendben
-
eami
veterán
Megfejtés
Mivel Sspot megfejtette, ahogy ígértem alább a magyarázat:
--> Steames / játékos topikok elég fragmentáltak lettek így eshetett meg az is hogy az utolsó HÁROM karakter véletlenül a vágólapomon maradt
Ezzel arra akartam utalni, hogy nem is olyan régen "robbantották" a steam/eredeti játékok topikokat, így mára már 4 főbb topik van. Steam, Eredeti játékok, Nagy bundle, és ez amiben épp vagyunk. Értelemszerűen az első három kellett hogy fókuszba kerüljön. Valamint, hogy az utolsó 3 karaktert nem tettem közzé és azt nálam kell kérni.--> Van hogy azt mondják az EREDETI játékok kicsit olyan egyet előre kettőt hátra érzés.
Ez lett volna a csavar, ami kicsit erősebbre sikerült mint amilyennek szántam. Szóval az EREDETI szó arra utalt, hogy az eredeti játékok topikban található kódrészletet kell megvariálni még pedig úgy hogy egy lépésből az utolsó számot előre tolni az első kettőt meg hátra. Írhattam volna úgy is hogy csak rakd előre az első számot, de úgy túl egyértelműnek tűnt. Persze utólag kiderült hogy még bonyolultabb gondolkodásra buzdított ez a mondat mint kellett volna.--> Mellékesen megjegyzem hogy hozzám köthető a feladvány
Ez arra utalt, hogy a fórumos aktivitásomhoz köthető a rejtvény. Mivel úgy sejtettem hogy első körben a nagy többség a profil oldalamat fogja megnyitni ezért oda rejtettem a kódsor utolsó részét. Egyedül itt hagytam kötőjelet, hogy mutassam még 3 karakter hiányzik, azaz azt a bizonyos vágólapon maradt három karaktert majd tőlem lehet megszerezni. Eredetileg nem volt szöveg a kódrészlet előtte, de hamar leesett, hogy ez így nem lesz egyértelmű és amint jeleztem is kiegészítettem az alábbi szöveggel:
"végül de nem utolsó sorban: JF-4G"Ugyancsak nem volt véletlen hogy offba raktam ezt a mondatot (szerkesztés nélkül) ugyanis az arra hivatott utalni, hogy a kódok valahol offban lesznek.
A kódrészletet tartalmazó commentjeim: [1],[2],[3]
Itt nincsenek elválasztó jelek, így látszólag akárhogy is következhetnének, de a kulcs az volt hogy a commenteket minimálisan eltérő időközökkel írtam, így időrendbe egymás mellé pakolva kijön:
X6I6JQG8
Így tehát ha a profil oldalon talált kód véget hozzárakjuk:
X6I6JQG8JF-4GMivel standard steam kulcsról van szó, a legelterjedtebb kulcsok 3x5 karakteresek, így megkapjuk:
X6I6J-QG8JF-4GAz utolsó három karaktert pedig a feladvány első sikeres megfejtőnek megadtam. (amit most nem fogok megosztani mert egyrészt felesleges már, másrészt a késős ninják ne zargassák emlékeztető mailekkel a nyertest)
Mégegyszer gratulálok Sspot-nak, elég keményen megdolgozott a kulcsért
Az apró gikszertől eltekintve azért remélem így elolvasás után remélem már nem találjátok annyira vészesnek a rejtvényt
-
maddionmax
senior tag
http://www.indiegala.com/flashpoint
Újra Happy Hour!
-
ZS3NI
őstag
válasz
maddionmax #778 üzenetére
Csak a tanonc ninják köszönik meg. Az igaziak már nem. Szinte észre sem lehet venni őket. Mindig nyitva van nekik az aktivációs ablak és szinte azonnal lecsapnak a kódra, majd mint a kámfor eltűnnek.
-
kervantas
aktív tag
Desura
Knytt Underground
NB2T8-C7COJ-IO1IO-ZOKTN-L5RKN -
maddionmax
senior tag
válasz
Hun Mallior #776 üzenetére
De honnan tudtad mi a sallang?
Mellesleg nem arról volt szó, hogy egy ninja sosem jelzi vagy köszöni meg, ha elvitte? Tegnap engem szétoltottatok emiatt.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Hun Mallior #776 üzenetére
Ez gyors volt.
grat a ninjának aki vitte. Valóban volt 1-2 tag sallang amit könnyen ki lehetett szűrni.
-
Hun Mallior
tag
válasz
maddionmax #774 üzenetére
Megoldás: 4PPAX-RTF65-2HYVG
Szüljün sünt, aki nem írta ide hogy ne próbálkozzunk már
Jó voltvégülis 5 tagra lelehetett szűkíteni, ha a sallangot kiveszed.
(amúgy azon agyalok mekkora oltás, ha beteszem a kódomat ide, valami jó nehéz rejtvényben, hagy izzadjanak a ninnyák, közben meg mire megfejtik "már valaki elvitte"....én is degecen születtem)sallang: FBBQ9-kétszer volt gyanus/OMGWT-oh my god what the' keres ez itt?/NINJA-komolyan?/RU5RS-ez meg engem kb az orosz régiós release-kehez emlékeztet
-
Heavyrain
őstag
Valaki lenne olyan kedves,és letetesztelne nekem egy Eat Munchies Steam kulcsot,hogy fel van-e használva?
Privátban lehet jelentkezni érte,természetesen csak annak,aki nem rendelkezik még vele,mert fontos lenne a visszajelzés. -
maddionmax
senior tag
válasz
Hun Mallior #773 üzenetére
Meg picit több a tag mint kéne
-
Hun Mallior
tag
válasz
maddionmax #771 üzenetére
Nem gáz amúgy, csak kb 210-szer kell próbálkoznod ha csak a sorrend változik.
szerk: naugye? -
ZS3NI
őstag
válasz
maddionmax #768 üzenetére
Annyira nem nehéz szerintem. Annyit mondhatok, hogy a betűk nincsenek megkeverve.
Csak a tagok.
-
JoolsNOS
veterán
A maross féle superbundle desurás tagja:
N5YSV-KY4DB-VKTX0-M04KF-ZUAXY -
eami
veterán
válasz
maddionmax #768 üzenetére
nekem már megvan, de lenne tippem
-
ZS3NI
őstag
FBBQ9-2HYVG-4PPAX-OMGWT-FBBQ9-NINJA-RU5RS-332GS-RTF65
Bastion
-
viharhozo
addikt
Tropico 3 Steam Special Edition
KB8HY-H5I9Z-V6IJ0
Csak egeszseg legyen!
-
szami777
addikt
Indie galaból maradt egy knytt underground desura kulcsom, privibe lehet vinni
-
Vertigo18
addikt
válasz
maddionmax #748 üzenetére
Szerintem az igazi ninja ismérveit össze kellene foglalni az első hsz-ben!
-
Vertigo18
addikt
válasz
maddionmax #746 üzenetére
Látod, ezért nem is vagy igazi "ninja"!
-
maroskah
aktív tag
válasz
maddionmax #744 üzenetére
Nekem van egy Origines Burnoutom ( Régóta ott áll azt se tudom, hogy, jó-e vagy sem, de ha kell odaadom, hátha.
)
-
-
föccer
nagyúr
válasz
maddionmax #740 üzenetére
Nem vagy elég rutinos ninjás.
üdv, föccer
-
DeFranco
nagyúr
válasz
maddionmax #740 üzenetére
kunyerálsz és még reklamálsz is?
az derék
-
föccer
nagyúr
válasz
Joe Swanson #735 üzenetére
Használd egészséggel. maddionmax most lassú volt. Igazi ninja war
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
maddionmax #733 üzenetére
B9QG-DC4A-A86D-FJD4-4YZK
üdv, föccer
-
maddionmax
senior tag
Kicsit offtopic, de ha valakinek még maradt Origin-es kódja amire nincs szüksége, én örömmel veszem!
-
eami
veterán
-
eami
veterán
válasz
Hun Mallior #729 üzenetére
kicsit tanácstalan vagyok hogy eddig miért csak egy valaki próbálkozott érdemben, ráadásul az a próbálkozás már majdnem jó, csak hát raktam bele egy kis csavart. Várok még 1-2 órát aztán lehet bedobok még egy kis segítséget.
-
-
x_o_n
veterán
eskü nekem ezek zavarosabbak mint amit én feladtam egy hete de arra azóta is csak egy ,65% megfejtés érkezett.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Hun Mallior #722 üzenetére
Gratulálok! A 3. Csavar volt a legjobb.
-
válasz
Hun Mallior #722 üzenetére
És ebből Te hogy jöttél rá a megoldásra?
Rejtvény
Jutalom: FTL: Faster Than Light Steam Key
Steames / játékos topikok elég fragmentáltak lettek így eshetett meg az is hogy az utolsó HÁROM karakter véletlenül a vágólapomon maradt
Van hogy azt mondják az EREDETI játékok kicsit olyan egyet előre kettőt hátra érzés.Mellékesen megjegyzem hogy hozzám köthető a feladvány
-
WayneGace
őstag
válasz
Hun Mallior #718 üzenetére
0F2RZ-W44KT-LDMTQ
-
maddionmax
senior tag
válasz
maddionmax #717 üzenetére
Na maradok a humán pályán és hagyom a matematikát. Nem megy ez nekem.
-
Hun Mallior
tag
válasz
maddionmax #715 üzenetére
Másis van így, 2 csavarig megvan...
-
WayneGace
őstag
válasz
maddionmax #713 üzenetére
Én kivételesen gyors voltam. És hamar meg is találtam a kombinációt, de már elvitték.
(#715) maddionmax: KÁTÉ, EL és ER az egyenlő KT, L és R-rel. Valamint a sorrendet meg kell cserélni. Mármint az öt karakter sorrendjét. -
ZS3NI
őstag
FTL NINJA
W44KÁTÉ-ELDMTQ-0F2ERZ
tripla csavarral.
-
Heavyrain
őstag
Ha ez ennyi,akkor eléggé profin összeraktad!
(4 karakter már megvan....azthiszem. A többit még keresem,attól függetlenül,hogy megvan a játék)
-
eami
veterán
Rejtvény
Jutalom: FTL: Faster Than Light Steam Key
Steames / játékos topikok elég fragmentáltak lettek így eshetett meg az is hogy az utolsó HÁROM karakter véletlenül a vágólapomon maradt
Van hogy azt mondják az EREDETI játékok kicsit olyan egyet előre kettőt hátra érzés.Mellékesen megjegyzem hogy hozzám köthető a feladvány
-
ruti
Közösségépítő
sőt, 3 db normál sorsolásra is jelentkezhet felajánlás nélkül, ha az alapfeltételeknek megfelel (ÁJF/1-4. pontok)
PH! tagsága úgy látom rendben, steam-jét nem tudom -
bul07
nagyúr
válasz
maroskah #699 üzenetére
Ha ara érted hogy abban a fórumban akkor nem , hanem a sorsolás egy blog bejegyzés és ott hozzászólásában kell jelenkezni
Néz meg egy régebbi sorsolást
Persze vannak feltételek, de Free játékokra bárki jelenkezhet
Itt is kell felajánlani játékot hogy Elit vagy normal sorsolásokra jelekehes
Első hozzászólasban ott vannak a feltételek, vagyis linkelve
Új hozzászólás Aktív témák
Referral linkek megosztása tilos a fórumon!
- EAFC 25
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 Segotep KNIGHT 400W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Formula alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AM 4 Lapok
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest