Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Pont az nvme SSD ami most nagyon gondolkodok, mert igazából egy egy terrás ráférne a gépre, de ugyanakkor azt olvastam több helyen is, hogy márciustól eléggé padlót fog fogni az áruk, akkor meg lehet hogy meg kéne azt várnom.
Másik oldalról a memória videokártya és SSD csere egy körben eléggé jól hangzik. Legalábbis most ezeket tervezem.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #36293 üzenetére
Talán smiti Hmvhely-re...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
Jár valaki mostanában Szegeden? Ennyiért gyanúsan olcsó az egész.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
Jó régen jártam itt
Nézegettem a topikot
Hát én pont a héten vettem teljes konfigot.....
Nem olcsó muri most bakker
Most indulok még 1 strix 2080 superért aztán kifújt a dolog
Az lenne a kérdésem hogy 1080 TI -ról érdemes átváltanom 2080 superre? -
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #36275 üzenetére
Sajnos ez nem csak a Iponra igaz, múltkoriban írtam erről egy posztot hogy a gépemet most összeállítani több mint 40 ezerrel kerülne többe mint két évvel ezelőtt. Ez nagyon szomorú mert régen ennyi idő bőven elég volt ahhoz, hogy az adott gépet fele annyiból megépítsük. Főleg ha olyan mainstream cuccok voltak mint az én gépem. (10400F és As rock B560 lap)
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
Vigneau
félisten
Szpidiről van valami híretek? Lassan már vagy egy hónapja nem hallottam felőle...
-
F e Z o
veterán
Nálam a ipon gépösszerakó elvérzik már a procinál, nincs 5800X3D..
Alaplapom ára majd duplája, mint amennyiért vettem 2 éve, a videókártya ára meg kb annyi, mint amennyiért 15 hónapja vettemH2O über alles!
-
smiti
veterán
Ismerősöm mondja, elvi síkon rakjak már össze neki egy olyan gépet, mint az enyém....
B@sszamegazelőremegyünknemhátra, szerintem nem fog neki kelleni.
Mondjuk csak az " I " betűsben néztem ( annak van kultúrált gépösszerakója ), de majdnem hanyatt estem.De érdekesség képpen a weblapon nem engedi az összeállítást megrendelni, mert a VGA-ho nem elég a táp teljesítménye.
Lehet írok nekik, hogy egy jó ideje gond nélkül használok egy ilyen összeállítást.
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #36269 üzenetére
Besz@rok, tényleg csak 1db volt náluk 3890Ft-ért, így azon az áron megrendeltem, átvételkori kártyás fizetéssel. Most újra rálépve a Scythe Kaze Flex PWM 92mm eMAG-os linkjére már 8751Ft-ért érhető el.
Most még keresnem kell egy másik helyet a ventilátor párjának beszerzésére. Hogy így kell kilegózni...
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Lehet, ársapkás lett a 92-es venti is.
Mit csinálsz annyi monitorral?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
Nekem ez új: eMAG-ról nem lehet 1(!) darabnál többet rendelni?
-
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #36255 üzenetére
Ebből azonban nem úgy kell ki indulni, hogy 10000 az nem rossz órabér, mivel ezt nem azt kapja aki betette a memóriát.
Miután majdnem egy évtizedet dolgoztam számítástechnika boltban, és szervizeltem is ezért van némi rálátásom. Az ilyen összegek általában bemennek a bolt közös kasszájába amiből a rezsire, a fizetésekre, árubeszerzésre és sok más egyébre költenek.
Nekem például annak idején a főnököm külön buzdított arra, hogy a viszonylag röviden megoldható eseteket vállaljam el, mert igaz hogy akkor 5000 Ft volt a szerviz órabérünk, de ha egy óra alatt meg tudtam csinálni két három gépet is, akkor nyilván annyival nőtt az egy óra alatt megkeresett pénz összege. Ez persze mint említettem sosem az én zsebembe bevándorolt vagy valaki eltette, hanem szét osztódott sok-sok dologra.
Az egy másik történet hogyha elég sok gép volt bent és valakinek sürgős volt akkor előfordult, hogy egy Bartók Bélát vagy egy Bethlen Gábort odacsúsztatott nekem, hogy a gép egy kicsit kerüljön előrébb a sorba mondjuk még aznap vagy másnapra legyen kész. Na Az viszont közvetlenül nekem jött, mert nyilván nem adtam le a bolt kasszába. ( Pláne, hogy ez néhány esetben nekem jelentette azt, hogy munkaidő után még bent vagyok fél órát vagy órát).
Ha pedig volt egy-egy hosszabb de nem túlságosan alkatrész igényes feladat például mondjuk egy lassabb gépre Windows telepítés meg ezt is meg azt is rakjak már rá, akkor gyakran megállapodtam a kedves kuncsaftal, hogy munkaidő után elmegyek hozzá házhoz és megcsinálom. Ezzel mindenki jól járt, az ügyfél azért mert nem kellett be cipelni a gépet, valamint azért mert így nyilván nem 5000 Ft per órára szereltem, telepítettem , hanem 2-3000 Ft ért, és én is jól jártam, mert az bizony egy az egyben a zsebembe landolt.#szerviz
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #36248 üzenetére
Most farcoltam be, miközben olvasgattam a YT videó hozzászólásait. Vagy nem vezérelte jól a srác az NF-B9 redux-1600 PWM duót, vagy ennyivel rosszabb, mint pl. az NF-A9 PWM? Mi a tökömet vegyek 92mm-ben, ami jó statikus nyomással bír, nem zajos és nem drága?
Aztán hab a tortán, hogy smiti ventiorgiája is megmozgatott bennem valamit.
Vajon lecseréljem a Noctua kvartettet Apache kvartettre? Alkotói válságba kerültem...
-
Bjørgersson
félisten
Nekem túl nagy és túl világos, de nagyon jól néz ki! A VGA-t nem kell vagy a ventik miatt nem tudod alátámasztani?
-
Vigneau
félisten
Ez a szín még egész kellemes!
Mellesleg de jó, hogy nem rendeltem még meg az NF-B9 redux-1600 PWM-eket...
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #36239 üzenetére
Az eredeti cél az volt, hogy 10k-ba beférjek. Mivel végül 1 nap alatt saját magát alkudta le, így már belefért a dolog a részemről is.
-
Bjørgersson
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #36232 üzenetére
Még az LGA1700-et is elhoztam. Sosem lehet tudni, nem kap-e majd pár év múlva az Asszony egy 12th gen ITX konfigot.
smiti:
Erre nem is gondoltam. Bár nekem ez a fényáradat egyelőre még nem téma...Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #36223 üzenetére
Ma 17 után végül sikerült ráírnom. Állítólag 1 perccel előztem meg másik 2 érdeklődőt. No mindegy, pénz utalva, jön szőröstül-bőröstül, 9.6k-ban.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #36223 üzenetére
Neki még nem tudtam írni. Talán ma este majd, vagy holnap reggel. Most mással akadt dolgom...
-
KROK640
nagyúr
válasz KROK640 #36222 üzenetére
Mármint I5-ös viszonylatban, mert azért mondjuk egy 11th gen I7 ha több Max szám és a magasabb órajel miatt valószínűleg értékelhető előrelépés lenne ha mostani alaplap és memória megtartásával is. Csak hát Ezeknek nem nagyon szokott lemenni az ára, úgyhogy attól tartok hogy ár / teljesítmény viszonyban jobban meg fogja érni venni mondjuk egy 14 th gen I5-öt, új memóriával és alaplappal mindegy 11th gen I7-est venni a mostani configomba.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #36219 üzenetére
No igen, nem nagyon valószínű, hogy olyan gyorsan 12 genre váltanék az Asszonynál. Azért a Mugen 5 csak többet tud...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #36218 üzenetére
A jelenlegi árakat elnézve, szerintem jó vétel. A keretet már rád bízom, a kövi platformom nekem valószínűleg AM4 lesz. Ha más nem, azt majd veszel utólag, ha aktuális lesz.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #36216 üzenetére
Most, hogy mondod, le se esett a színe. De akkor az ára jó? Mindenesetre csak 150mm magas.
Kérnéd vele az LGA1700 ketetet is pluszpénzért?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #36211 üzenetére
Innen az Arctic Freezer 33 eSports Duo?
-
KROK640
nagyúr
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #36207 üzenetére
Természetesen nem kaptam választ eddig.
-
Bjørgersson
félisten
-
Vigneau
félisten
-
smiti
veterán
Köszi srácok!
Egyelőre csak belehánytam minent ami volt itthon, kicsit igénytelen lett, de még hiányzik egy - két apróság ami nem érkezett meg....Ha megjön minden kicsinosítom, igazgatom a dolgokat benne és levéglegelem.
F e Z o : Ezzel ha modt kész leszek , akkor szerintem már sokáig megmarad.
Egyrészt egy vagyon volt, másrészt ilyenkor jövök rá, hogy öreg vagyok én már ehhez.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest