Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Kéz láb száj megbetegedés. A múlt heti lövészetet se tudtam már végigvinni miatta. Kedves kis ajándék a bölcsiből...
Szerencsére már kifelé jövök belőle. Viszont olyan a régi bőr a kezemen, mintha nylon kesztyű lenne rajtam.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
Teljesen felesleges az autó nekem munkábajáráshoz, mert 1 percre vagyok a busztól, déluztán meg alig pár percet kell várnom, s kb az út is ugyanannyi...
Öhm...Bezzeg aki céges autóval jár...#36493Vigneau : Nekem a nagy lábujjaimról esik le a köröm, mert egy ökör bakancsban ráugrott koncerten...
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
Na megjott az eger, este johet a teszt.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #36485 üzenetére
Kivancsi leszek. Ha nem all kezre akkor megy osoknek toluk meg visszakerem a korabbi egerem a Razer Copperhead-et.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #36478 üzenetére
Direkt azert toluk rendeltem mert 2 napra vallaltak. Na mindegy, most Alza bizonyithat az emag elleneben.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Meg van mindenki mindenhol őrülve az idióta karácsony miatt. Munkatársammal 12.02-án rendeltünk egy webaruházból, 10 perc múlva jött is az email, hogy összekészítés alatt van a csomagunk, majd 9-én írtam nekik egy emailt, hogy sikerült-e egy hét alatt összekészíteni... Egy órán belül jött a rendszerüzenet, hogy feladták a csomagot, újabb egy óra múlva válaszoltak, hogy jaj ne haragudjak, már fel is adták a csomagot, szombat reggel pedig már az automatában volt...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #36473 üzenetére
Már "lejöttem a szerről" lassan 3 éve megvan a konfig úgy, hogy nem nyúltam hozzá a mITX topicot se követem azóta, és amennyit manapság annál a gépnél vagyok szerintem még 3-5 évet kihúzok vele
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
Na Razer egerem sem lesz. Emag 1 het alatt nem vt kepes a sajat boltos atvetelt teljesiteni olyan termekre ami raktaron van naluk.
Szoval toroltem a rendelest (sajnos a velemenyem nem erdekelte oket pedig sziveseneirtam volna nekik).Meg jo, hogy nem fizettem ki elore jo szokasomhoz hiven.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
-
robogos10
senior tag
Ha esetleg valaki monitort készül vásárolni akkor nálam akad 1 normálisabb!
Samsung G5 27" ívelt -
ddoki
csendes tag
Sziasztok !
Mielőtt az apróra kerülne megkérdezem a topik lakóit, hogy érdekel-e valakit esetleg egy Gigabyte GeForce GTX 1060 Windforce OC 6G videokártya ? Az ára legyen 45000 forint. A többit privátban megbeszéljük. -
Bjørgersson
félisten
-
robogos10
senior tag
felejtős így leég a vga...
terhelés alatt ~85-90fok
hívtam a pcx-et vissza tudom küldeni! -
Qru
MODERÁTOR
Ha mar panasznap, nekem a kedden megrendelt egerem nem jott meg. Amennyire lehet osszeraktam a Savut de sajnos pomt a balklikk nem megy.
#nincsbennetarcsi
-
KROK640
nagyúr
Megőrülök úgy tolnék már egy kis Just Cause 3, de sajnos 1100km-re / 2 hétre vagyok a gépemtől
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
F e Z o
veterán
A Corsair 5000D-n alapból fentvan a vertikális hely is ház hátsó rész, oda tényleg csak riser kell. Persze ezek szerint nem mindengyik jó mindegyik házhoz. Gondolom a gyári Corsair riser kábel meg pont jó, a Phanteks meg nem.
Bár léghűtéssel vertikálisan egy tempered glass házba tenni videókártyát, hát nem is tudom, honnan kap majd levegőt szerencsétlen.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
robogos10
senior tag
-
robogos10
senior tag
Hát mit ne mondjak csöppet feltoszott most ez a riser-dolog..
Vagy a ház vagy a riser kártya a hibás de nem jók a furatok és nem lehet felfogatni a risert a házhoz
1 rakat pénzt fizettem értük és nem jó!
ház: Corsair 5000D
Riser: Phanteks 220mm gen4 24k volt ma jött meg pcx-től[ Szerkesztve ]
-
Zamma
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
Le vt akciózva a Razer Deathadder, így egy klasszikus darab lesz végül.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #36429 üzenetére
Nem, leesett es szettort. Osszepattintottam de akkor meg a balklikk nem megy. Kiszolgalta az arat. RIP.
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Miféle baleset? Nem lehet már visszahozni az életbe?
Zowie már drágának számít? ZA-11 vagy 13, nem tudom melyik a legkisebb.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vigneau
félisten
Boldog Miki napot mindenkinek! 🧑🎄
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #36419 üzenetére
Mondjuk az is van....
-
robogos10
senior tag
Ilyen lett :)
Szerk: nem enged ekkora gifet :D
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Csak a SKODA !
-
Mercutio_
félisten
válasz KROK640 #36412 üzenetére
Ennél prózaibb lehet a megoldás: Megvette c#g@nykodva alkudozva "mert törött a hátulja" (ami gondolom a hirdetésben is szerepelt ) és mennyi lesz a márkaszervizben a javítás, aztán ilyen trükkel akarta a javíttatás költséget megspórolni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
eszakas
senior tag
Ezért jó egy akármilyen menetrögzítő kamera
Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest