Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz F e Z o #36255 üzenetére
Ebből azonban nem úgy kell ki indulni, hogy 10000 az nem rossz órabér, mivel ezt nem azt kapja aki betette a memóriát.
Miután majdnem egy évtizedet dolgoztam számítástechnika boltban, és szervizeltem is ezért van némi rálátásom. Az ilyen összegek általában bemennek a bolt közös kasszájába amiből a rezsire, a fizetésekre, árubeszerzésre és sok más egyébre költenek.
Nekem például annak idején a főnököm külön buzdított arra, hogy a viszonylag röviden megoldható eseteket vállaljam el, mert igaz hogy akkor 5000 Ft volt a szerviz órabérünk, de ha egy óra alatt meg tudtam csinálni két három gépet is, akkor nyilván annyival nőtt az egy óra alatt megkeresett pénz összege. Ez persze mint említettem sosem az én zsebembe bevándorolt vagy valaki eltette, hanem szét osztódott sok-sok dologra.
Az egy másik történet hogyha elég sok gép volt bent és valakinek sürgős volt akkor előfordult, hogy egy Bartók Bélát vagy egy Bethlen Gábort odacsúsztatott nekem, hogy a gép egy kicsit kerüljön előrébb a sorba mondjuk még aznap vagy másnapra legyen kész. Na Az viszont közvetlenül nekem jött, mert nyilván nem adtam le a bolt kasszába. ( Pláne, hogy ez néhány esetben nekem jelentette azt, hogy munkaidő után még bent vagyok fél órát vagy órát).
Ha pedig volt egy-egy hosszabb de nem túlságosan alkatrész igényes feladat például mondjuk egy lassabb gépre Windows telepítés meg ezt is meg azt is rakjak már rá, akkor gyakran megállapodtam a kedves kuncsaftal, hogy munkaidő után elmegyek hozzá házhoz és megcsinálom. Ezzel mindenki jól járt, az ügyfél azért mert nem kellett be cipelni a gépet, valamint azért mert így nyilván nem 5000 Ft per órára szereltem, telepítettem , hanem 2-3000 Ft ért, és én is jól jártam, mert az bizony egy az egyben a zsebembe landolt.#szerviz
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest