Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vigneau #35750 üzenetére
Én nem feltétlenül. Ha a kártya hűtésétől eltekintek, nekem még akkor sem túl biztató ez a hirdetés, az egy év garancia is kérdéses számomra.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #35754 üzenetére
Nem tudom miért kell annyira félni a garanciától.... 3 éve van nálam az 1080Ti, s abból 15 hónapot 24/7-ben ment, s nem volt rá gari amikor megvettem 200-ért.
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #35755 üzenetére
Tudod, jobb félni, mint megijedni. Ez az egy év garanciát tudok rá adni nem túl meggyőző.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #35756 üzenetére
Bolt. 12 hónapot kötelező adnia.
Nekem az a fura, ha evga gyártmányú, akkor hol van a gyári garancia? -
Vigneau
félisten
De van még egy Gainward-juk is, ugyanilyen kondícióval. Mondanám, hogy valamelyik vállalkozó kedvű közel lévő BP-i Kolléga lessen már be hozzájuk...
-
JanR
addikt
válasz Vigneau #35758 üzenetére
Tőlem nagyon messze van sajnos, pedig szívesen megnézném Neked.
Mind a kettő márka kiváló, nem tudsz velük mellélőni amúgy. Ha nem sürgős, akkor lehet várnék még egy picit. A 40-es széria tényleg csak lenyomja egy kicsit az árakat, vagy inkább az, hogy rengeteg 3080 fogja elárasztani a piacot a bányászgépekből és emiatt csökken a 3060-ak ára. -
Vigneau
félisten
Nem annyira sürgős, mert szerencsére van egy RX 6600-am. Viszont az árak alakulása szempontjából szkeptikus vagyok, az is biztos. Mintha az érdeklődési területembe tartozó VGA-k ára stagnálna vagy éppenséggel újra emelkedne...
Szimplán csak be vagyok sózva, vásárolhatnékom van.
Ráadásul még sorba is álltam volna egy RTX 3050-ért EVGA-éknál, csak már oda sem engedtek be, pedig nem is akartam alkudni.
-
JanR
addikt
válasz Vigneau #35760 üzenetére
Én is így vagyok sokszor. A türelem nem igazán az erősségem, de néha muszáj picit kivárni.
Az új kártyák sajnos egyre drágábbak lesznek, látjuk a csodás valutánk romlását ugye..
A használt piac pedig teljesen lutri. Tényleg abban bíznék, hogy ha továbbra sem lesz értelmes kripto alternatíva, akkor jönnek halomra a bányászkártyák. -
Vigneau
félisten
-
KROK640
nagyúr
Én is utálok várni, de 1 hónap múlva lesz két éve, hogy várok, ha ilyen jól alakulnak az árak egy 2-3 hetet már simán tudok várni
Szerintem már most is jönnek a bányászkártyák, a merge, cripto áresés és energiaárak trio szerintem a legtöbb házi bányászt elijesztik. (nagyon helyes)
Múltkor itt helyben árult valaki egy RX480/570/580-akból álló packot, állítása szerint 4 hónapja bányászott bele. Én meg úgy néztem, hogy most kb 1/3-ad áron kínálja a VGAkat mint amennyiért vehette, plusz a villanyszámla, és a coin áresés ... hát nem az év businesse volt neki, annyi szent.
Szerintem a bányászkártyák már itt vannak (legalábbis a kishalaké), csak maximum a legtöbbnek le van tagadva az előélete.#35758 Vigneau : Gondol el, mennyiért jöhetett neki az a két RTX 3060 12GB, ha boltként (úgy többet kell keressen rajta, és kockáztatni a garanciával) mindössze 109000 ft-ért tudja adni? (és vajon hány darab van? Mert lehet, hogy 1-1 de az is lehet, hogy 10-10+ ... )
"A fotók, saját fotók, ne másold!" - én rádobnék egy vízjelet, vagy a boltomban, valami logoval a háttérben fotóztam volna akkor.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Speed® #35763 üzenetére
Hűűű, a 4TB HDD kevesebb mint nálam, de a 4TB SSD meg jóval több
Akkor ezekszerint még van NAS is backupnak. Nekem csak külső házas meghajtó, de nem is baj, mert egy drivenak úgysem lenne érdemes nas-t fenttartanom. (meg igazából még most ha lenne NAS is lefelé szerelném)
Személyes dolgokat pont nem raknék fel felhőbe. De a külön USB az mindenképp praktikus. (mostanában néztem a pendrive árakat egész olcsón lehet bitang nagyokat is venni, bár ha a HDD-khez hasonlítom még mindig elég rosszak FT/GB arányban)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Vigneau
félisten
Jó kérdés, ezt csak Te tudhatod.
Terv szerint kariaji lesz Apósnak. Most meg még az Asszony gépében van, amíg nem kerül hozzá az RX 6600-am.
Te nem vagy közel véletlenül a nekem szimpi EVGA RTX 3060-at áruló céghez?
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #35781 üzenetére
Egy árúátvételnek fenntartott iroda alapján nehéz releváns következtetést levonni..céginfó beszédesebb. 10 éve a piacon, tavaly közel 200M nettó forgalom..nem dobós háttér, de nem is ez a fő profiljuk.
Kérdés, valójában mennyi üzem van bennük, a vállalt 1 év ilyen téren semmitmondó, mindenesetre megnyugtatóbb, mint a küszöbgari. -
Vigneau
félisten
válasz Speed® #35782 üzenetére
Igen, ezen lepődtem meg én is.
Tény, sok 3-7 napos gariba futottam bele mostanában. De arra is volt példa, hogy eltűnt a bolt, ahonnan való a VGA-m...
De ha lehet regisztrálni majd az adott VGA-t a gyártói honlapon S/N alapján az, az külön öröm.
-
Vigneau
félisten
Az a muris Péter, hogy Androidon (Redmi 9T) a honlapjukon már készlethiány volt, míg Windows alatt még Raktáron státuszban van...
Speed®:
Az EVGA volt az igazi vágyam, de még az RTX 3050 rendelős korszakomból...Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #35789 üzenetére
A minőség (fém bp, jobb borda+ventik) még mindig mellette szól nyilván..nálam is raktáron státusz (droid/chrome), de akkor derül ki, ha berendeled.
Ui.: a TriSlot 2060 is bitang masszív, jóféle.
Egy újrakencézéssel még megáldom azért,
javítandó az rpm/loadot, de így is kultúrált,
kollégánál R5-3600al majd kiforrja magát..
Keresztfiam megkapja a 1660t, 2 év nyugi.[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #35790 üzenetére
Azt mondod? Végül is, bátraké a szerencse...
Lehet, reggel elengedek nekik itt egy privátot. Bár még mindig vetyengek az RX 6600 XT felé is. Az RTX 3060 Ti-ről nem is beszélve, de az RTX 3070 és RX 6700 XT duót meg már nem is merem szóba hozni.
Mellesleg a régi kedvenc iPon is 230k fölött kínálná, már ha lenne és akkor is csak 1 év garival... Persze, jó ideje nem is vásárolok már tőlük. 04ahgy távozása bennem is mély nyomokat hagyhatott a jelek szerint.
Látom, nagyon megszeretted az a 3 slotos jószágot.
-
Vigneau
félisten
válasz Speed® #35790 üzenetére
Elég "muris", ha ilyen egy EVGA RTX 3060 hangja induláskor. Bár ott a megoldás is lentebb, azért ez nem valami fasza összerakásra és MEO-ra utal...
-
Vigneau
félisten
válasz F e Z o #35795 üzenetére
Az meg olyan uncsi lenne...
Komolyra fordítva nézegetem őket - no meg a konkurens RX 6700 XT-t -, de egyelőre még nem igazán találtam meg a nekem tetszőt.
-
Qru
MODERÁTOR
Steam-en, hogy tudom beállítani, hogy magától ne lépjen be hanem csak jelszó megadása után?
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest