Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
robogos10
senior tag
sajnos nem telik 20-30K s vga-ra a cél ennyi pénzből a lehető leg jobb DX11 es kártya
Franc tudja mikor lesz megint lehetőségem rá
Ez a 4870 sokat eszik és hangos is amúgy jó kártya
13 ért vettem garisan mindenével ma eladtam 16500 ért
13 ért veszek a pénzemből kifutotta legjobb dx11 es kártyát -
robogos10
senior tag
Délelőtt megyek érte le is beszéltem
-
robogos10
senior tag
Hohó Asus 5770 13K
Már írtam is neki! -
Qru
MODERÁTOR
-
robogos10
senior tag
Eladtam a 4870-emet
most utalták át a lét
szerintetek nagy balgaság ha 5750et 1gb osat veszek?
tudom gyengébb de dx11
és igen jó áron adtam el[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #1062 üzenetére
szasanyiéval szemezgetek, 75re tartja..jó példány, de nekem sok. Ha meg tudunk egyezni beszámolós balhéval (Sapphire 6850 + 45k), akkor még oké.
Az a baj, hogy neki nem érték a tuning, pedig ilyen téren lemossa a Sapphire a Gigát, amit most zsíroztam le, viszik a kiírt áron (28)..akkor szerintem nem irreális elképzelés 30 a Sapphireért, ami nem gyengén tuningosabb..igaz, fél évvel rövidebb a garija..de ez meg engem nem érdekel általában ;p Majd lesz valami..legrosszabb esetben visszaveszek egy 7850et, jóval olcsóbban, mint anno, és tojok a piacra tavaszig -
Vigneau
félisten
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #1051 üzenetére
Tőlem mehet 15 ráfizuval is
Szvsz nem ér annyit..kihagyós.
Esélyes, hogy csak 7950 lesz.Dehogy költözök..idén kiépítik.
Linket elqrtam, a karbantartós.
Itt van javítva, azóta lett jobb ;p
DM11ben viszont elég karcsú.
Most kéne egy jó CFes mobo. -
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #1053 üzenetére
Rossz a link, legalább is a címben található "karbantart" arra utal, hogy nem sima képmegjelenítésre mutat
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #1049 üzenetére
Nézegettem, el vannak qrvulva az árak..legolcsóbb ref. is közel 90k..
De ha összejönnek a dolgok, Peterrel együtt esetleg mehet a csere.Mobilsux..beruházás kell a UPChez..3 házzal arrébb van a végpont..
Hm, jól szalad ez a Sapphire 6850..kár, hogy x4 a másik PCIe csati.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Jelentem alássan, elvitték a 7870emet, indul az agyalás, 7950 v. 670?
Ezzel együtt lett 2db HD6850 eladó, ~2év gari, doboz stb., irányár 30k/db.
Egész pontosan Sapphire és Gigabyte OC verzió, tuningtesztek várhatók..
Ha valakit érdekel ilyesmi megoldás, priviben lehet érdeklődni, írjatok -
dfdfdf
őstag
-
föccer
nagyúr
No, gari számla nélkül jááááj. Eléggé gázos, de ha a Vapor hűtés van rajta és valami ütős árat mondasz rá, akkor lehet, hogy ráugrok.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
robogos10
senior tag
na elakadtam rendesen! :S
Nem tölt se a Bittorent se a Qtorrent!
5letek?
utánanéztem googléba is de semmi akármit próbálok sehogy se jó :S -
robogos10
senior tag
Na feldobtam 1 40es vinyóra a win 8 at próba képen hát bevallom le vagyok nyűgözve
Nagyon gyors jobb az optimalizálása!
most szedem a vga drivert és a hang drivert remélem minden jó lesz bár a audióval kétségeim vannak!
1-2 beállítást még keresgélek igen csak el vannak rejtve a dolgok -
Mercutio_
félisten
csigi, itt van az egyik kedvencem
-
föccer
nagyúr
Milyen gyártmányú a 7770-es? Nekem pont valami hasonlóra fáj a fogam. Egy pontos típust és egy esetleges árat szívesen megköszönnék
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
Vigneau
félisten
No, ma elvontatták a ceglédi Spar parkolójából a csövező bácsi fehér Peugeot 205-ösét. Annyira megszoktam a jelenlétét az elmúlt bő fél év alatt, hogy a végén még hiányozni fog...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Sdi
addikt
Az a proci valamikor nagyon jó volt, de ma már 3,6-on is kevéske. Ha azon a platformon maradsz, nem ártana egy Q9xxx proci, ezekből a legjobb amit néha emberi áron is el lehet érni a Q9550 / bár legtöbbször azt is arany áron mérik /
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
dfdfdf
őstag
Segítenétek milyen VGAt vegyek a gépembe? q6600 4 gb ram a mostani 7770em elég harmatosnak tünik nekem :/
-
Mercutio_
félisten
Vagy a milyen router-es topicban érdeklődj melyik router tud ilyet - van amelyiknél HW-szinten benne van a képesség, de csak hackelt firmware-rel tudod kihasználni - vagy a célhardveres Milyen NAS-t vegyekben érdeklődj, de lehet, hogy a NAS-ok meg router funkciókat nem(nagyon) tudnak, ebbe se ástam bele magam
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Segítsetek már nekem. Szeretnék egy olyan megoldást, amivel megoldható lenne elég nagy hálózati adatforgalom mégpedig a számítógép üzemeltetése nélkül.
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy a megfelelő routerre rákötök egy külső merevlemezt és ha kell akkor onnan kiírom a tartalmat, mehet a le és feltöltés, és ha a TV-m is látná valami úton módon a tartalmát és lejátszaná a médialejátszója az már maga lenne a kánaán.
-
-
Mercutio_
félisten
Nekem jöhet 19-ért, aztán leboltoljuk
Esetleg valakinek egy Antec Aria ház, kisebb használati nyomokkal táp és blower nélkül beépített kártyaolvasóval, 3+1 (ODD helyén) vinyóhellyel? mATX házak közt az egyik legkisebb jó elosztású, hangszigetelt kuckó
-
föccer
nagyúr
Ok, nekem mindegy, csak gondolom szólok, hogy ennyiért is hajlandó lenne odaadni a technikát.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
16k-val olcsóbb. Azért elgondolkodtató nem? A feketét talán le lehet alkudni 30-ra, de még az is rettentően messze van a 20 tól. Nem fogja odaadni ennyiért.
A forrasztást szerintem elég sokan megcsinálják 1 tábla csokiárt/1k-ért. Szerintem elég jó vétel, ha ilyen ház kell, de ahogy gondolod.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Szerintem igen. 30k-ról indított, majd amikor írtam neki, hogy kategóriával olcsóbban keresek házat, akkor írta a 20k-t
Azt ugye olvastad, hogy kell rajta egy apró forrasztást csinálni?
Ha szeretnéd, akkor elhozom 19k-ért. Az még biztos belefér.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Marsu!
Kell ez 20k-ért? Most alkudozok az eladóval. Én nem akarok ennyit kiadni érte, de ha neked kell, akkor megveszem és átadom neked.
üdv, föccer
-
-
föccer
nagyúr
Erre viszont stipi-stopi, megpróbálom 15k-ért elhozni.
Annyit még hajlandó vagyok érte kiadni.
üdv, föccer
-
robogos10
senior tag
Nekem nem kell!
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #1009 üzenetére
Csak nehogy egymás elől halásszuk el a jó ajánlatokat.
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
Pl az új orosz kocsik. Olcsóbbak lettek volna sokkal és minőségben nem rosszabb mint egy Alstom. Arról nem is beszélve, hogy az ororsz adósság fejében kaptuk volna nagy részt. Így meg se pénz se posztó.
De ugye a Grippen kontra F16-al is ugyan ez volt anno... F16 jóval olcsóbb lett volna de ugye Grippen-gróf ügyesebben lobbizott mint az usa.embe: Na hát ez az.
mod:
Bár azért ne csak negatívak legyünk. Mondhatnék azért pozitív példákat is. Pl a Skoda beszerzés a Foswágen/Audi helyett, vagy a H&K P30-as pisztolyok beszerzése...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
Nekem mindegy, topictárs keresgél fekvő házat neki ajánlottam ezeket is, csak jeleztem, hogy mivel gyengébb, mint az először ajánlott (ami árban is érezhető kell legyen persze )
-
-
Mercutio_
félisten
Tudom, azt használtam amíg volt HTPC-m, illetve ha még lesz később, akkor is az lesz, de a csajok nem szeretik a tapistelót nekik a hagyományos (vagy épp logi harmony) távirányító nyerő.
-
-
Mercutio_
félisten
Van még egy ugyanolyan ezüstben és egy hasonló, de iMON és távrángató nélküli is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest