Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
sajnos nem telik 20-30K s vga-ra a cél ennyi pénzből a lehető leg jobb DX11 es kártya
Franc tudja mikor lesz megint lehetőségem rá
Ez a 4870 sokat eszik és hangos isamúgy jó kártya
13 ért vettem garisan mindenével ma eladtam 16500 ért
13 ért veszek a pénzemből kifutotta legjobb dx11 es kártyát -
robogos10
senior tag
Délelőtt megyek érte le is beszéltem
-
robogos10
senior tag
Hohó Asus 5770 13K
Már írtam is neki! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
robogos10 #1069 üzenetére
Akkor erre gyorsan csapj le: 5770 Vapor-X - 17k
-
robogos10
senior tag
Eladtam a 4870-emet
most utalták át a lét
szerintetek nagy balgaság ha 5750et 1gb osat veszek?
tudom gyengébb de dx11
és igen jó áron adtam el[ Szerkesztve ]
-
Speed®
titán
válasz
Vigneau #1062 üzenetére
szasanyiéval szemezgetek, 75re tartja..jó példány, de nekem sok. Ha meg tudunk egyezni beszámolós balhéval (Sapphire 6850 + 45k), akkor még oké.
Az a baj, hogy neki nem érték a tuning, pedig ilyen téren lemossa a Sapphire a Gigát, amit most zsíroztam le, viszik a kiírt áron (28)..akkor szerintem nem irreális elképzelés 30 a Sapphireért, ami nem gyengén tuningosabb..igaz, fél évvel rövidebb a garija..de ez meg engem nem érdekel általában ;p Majd lesz valami..legrosszabb esetben visszaveszek egy 7850et, jóval olcsóbban, mint anno, és tojok a piacra tavaszig -
Vigneau
félisten
-
Speed®
titán
válasz
Vigneau #1049 üzenetére
Nézegettem, el vannak qrvulva az árak..legolcsóbb ref. is közel 90k..
De ha összejönnek a dolgok, Peterrel együtt esetleg mehet a csere.Mobilsux..beruházás kell a UPChez..3 házzal arrébb van a végpont..
Hm, jól szalad ez a Sapphire 6850..kár, hogy x4 a másik PCIe csati.
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
titán
Jelentem alássan, elvitték a 7870emet, indul az agyalás, 7950 v. 670?
Ezzel együtt lett 2db HD6850 eladó, ~2év gari, doboz stb., irányár 30k/db.
Egész pontosan Sapphire és Gigabyte OC verzió, tuningtesztek várhatók..
Ha valakit érdekel ilyesmi megoldás, priviben lehet érdeklődni, írjatok -
dfdfdf
őstag
-
robogos10
senior tag
na elakadtam rendesen! :S
Nem tölt se a Bittorent se a Qtorrent!
5letek?
utánanéztem googléba is de semmi akármit próbálok sehogy se jó :S -
robogos10
senior tag
Na feldobtam 1 40es vinyóra a win 8 at próba képen hát bevallom le vagyok nyűgözve
Nagyon gyors jobb az optimalizálása!
most szedem a vga drivert és a hang drivert remélem minden jó lesz bár a audióval kétségeim vannak!
1-2 beállítást még keresgélek igen csak el vannak rejtve a dolgok -
Mercutio_
félisten
csigi, itt van az egyik kedvencem
-
Vigneau
félisten
No, ma elvontatták a ceglédi Spar parkolójából a csövező bácsi fehér Peugeot 205-ösét. Annyira megszoktam a jelenlétét az elmúlt bő fél év alatt, hogy a végén még hiányozni fog...
-
dfdfdf
őstag
Segítenétek milyen VGAt vegyek a gépembe? q6600 4 gb ram a mostani 7770em elég harmatosnak tünik nekem :/
-
Mercutio_
félisten
Vagy a milyen router-es topicban érdeklődj melyik router tud ilyet - van amelyiknél HW-szinten benne van a képesség, de csak hackelt firmware-rel tudod kihasználni - vagy a célhardveres Milyen NAS-t vegyekben érdeklődj, de lehet, hogy a NAS-ok meg router funkciókat nem(nagyon) tudnak, ebbe se ástam bele magam
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Segítsetek már nekem. Szeretnék egy olyan megoldást, amivel megoldható lenne elég nagy hálózati adatforgalom mégpedig a számítógép üzemeltetése nélkül.
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy a megfelelő routerre rákötök egy külső merevlemezt és ha kell akkor onnan kiírom a tartalmat, mehet a le és feltöltés, és ha a TV-m is látná valami úton módon a tartalmát és lejátszaná a médialejátszója az már maga lenne a kánaán.
-
Mercutio_
félisten
Nekem jöhet 19-ért, aztán leboltoljuk
Esetleg valakinek egy Antec Aria ház, kisebb használati nyomokkal táp és blower nélkül beépített kártyaolvasóval, 3+1 (ODD helyén) vinyóhellyel? mATX házak közt az egyik legkisebb jó elosztású, hangszigetelt kuckó
-
föccer
nagyúr
16k-val olcsóbb. Azért elgondolkodtató nem? A feketét talán le lehet alkudni 30-ra, de még az is rettentően messze van a 20 tól. Nem fogja odaadni ennyiért.
A forrasztást szerintem elég sokan megcsinálják 1 tábla csokiárt/1k-ért. Szerintem elég jó vétel, ha ilyen ház kell, de ahogy gondolod.
üdv, föccer
-
-
robogos10
senior tag
Nekem nem kell!
-
Qru
MODERÁTOR
Pl az új orosz kocsik. Olcsóbbak lettek volna sokkal és minőségben nem rosszabb mint egy Alstom. Arról nem is beszélve, hogy az ororsz adósság fejében kaptuk volna nagy részt. Így meg se pénz se posztó.
De ugye a Grippen kontra F16-al is ugyan ez volt anno... F16 jóval olcsóbb lett volna de ugye Grippen-gróf ügyesebben lobbizott mint az usa.embe: Na hát ez az.
mod:
Bár azért ne csak negatívak legyünk. Mondhatnék azért pozitív példákat is. Pl a Skoda beszerzés a Foswágen/Audi helyett, vagy a H&K P30-as pisztolyok beszerzése...
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
Van még egy ugyanolyan ezüstben és egy hasonló, de iMON és távrángató nélküli is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest