Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #2696 üzenetére
Mennyi garó van a dvd íróra? Én egy év garival vettem anno a lg-met, kb 5 éve, s még mindig nincs vele semmi gond, pedig igencsak 10k+ lemezt égettem már vele.
(#2698) Vigneau : Szerintem bőven elég az a 24 hónap is, nem hiszem, hogy csak úgy behalna egy-egy dvd író, ha csak nem gyári szériahibás sorozatból vásároltál esetleg.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
szasanyi
félisten
De belinkelem ide is, hátha érdekel valakit.
XFX Pro 550W táp tapasztalat, vélemény és egyéb részletek.
-
Mercutio_
félisten
Levonóizé Lenovo A789 de már megtaláltam a megfelelő ösvényt, fent az új rom, most pakolgatom a megszokott programjaimat, bár lehet, hogy van néhány amiből erre a vasra van jobbEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #2682 üzenetére
Aham, akkor akciós volt amikor vette smitiné. De az Auchan-ben Ez a dobozos van
-
Mercutio_
félisten
Nem, valami más gáz lehetett, de felraktam egy lauchert és ott már volt widget menedzsment.
Most már a custom ROM-felrakással kínlódok, ezek az MTK-csipes telók még idegenek nekem, és nem teljesen tiszta mikor kell flashtool, meg eleve attól falra mászok, hogy innen valami hülye exe-t akar mindenáron leküldeni az oldal, nem egy image-t
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
embe
nagyúr
válasz Mercutio_ #2672 üzenetére
Esetleg nem lehet, hogy az asztalt zároltad? Nekem ugyanúgy kell rárakni. Modulok néven fút. Hosszú nyomásra ezt adja be:
Vagy lehet még az alkalmazás menüből. Itt modulok néven fút:
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Samtya
senior tag
válasz Mercutio_ #2662 üzenetére
Opti Drive Control.
Nekem Samsung SH 222 AB-vel néha furán működik. Annyi, hogy időnként a leszabályzás ellenére felpörög.
Szerintem ez nem a meghajtó hibája, hanem az ergya lemezeké, amiket régen írtam. -
föccer
nagyúr
válasz szasanyi #2674 üzenetére
Úgy igazándiból csak egy VGA, meg egy rendes házikó kellene a gépbe és akkor teljes lenne a boldogságom. De a nyár végére még elég sok zseton hiányzik, még ennyi kiadás sem fér bele
Apropó, egy kérdés: nem akar valaki olyasmit vásárolni, amit el lehet számolni egészség pénztári kártyára? A kártyámon ~100k van, viszont semmire nem tudom felhasználni. Ha valakinek kellene valami ilyesmi, akkor nagy szívességet tenne nekem, hogy ha elkölthetném róla a zsetont, természetesen kp ellenében
Köszi
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Vigneau
félisten
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a SpeedCommander-ben hogyan lehet fájlokat egyesíteni? Mert csak a TC-vel sikerült és nem tudom, mi lehetett az SC-ben a bibi. Egyszerűen nem találtam a file menüben semmi erre utalót...
-
föccer
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
Maximálisan megértelek, azon gondolkodom, hogy megpróbálom a procit elcserélni egy brazos-os lapra hátha HTPC-ként egyszerűbb megválni az itthoni felgyűlt cuccaimtól mer' a' asszony már kezd csúnyán nézni a sok "kacat" miatt
Valaki váltott már régi 2.3-as androidról 4-esre? Nem bírok rájönni hogy lehet kirakni widgetet az "asztalra", hiába nyomom hosszan csak a háttérképeket ajánlja fel, nem úgy mint a régi
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #2658 üzenetére
A nyáron hitel visszafizetési project van kilátásban, így sajna nincs komoly vételi szándékom
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #2666 üzenetére
A PCX-nél nem mindíg van ingyenes szállítás, most 0-150.000 Ft rendelési érték: 690 Ft Azt hiszem ennél drágább szolnokon, az én BOX verzióm az azt hiszem 5K körül volt az Auchan-ben.
Most adtam el nemrég az elődjét egy 222AB-t 2500 Ft.-ért.A tesztet most indítom, eredmények még ma.
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #2665 üzenetére
Jó árúnak tűnik. Mennyitől ingyenes a PCX PPP smiti? Vagy Szolnokon - pl. Invesztor - is lehet hasonló áron szerezni egy példányt?
-
smiti
veterán
válasz szasanyi #2661 üzenetére
Nagyon jó lenne az az író csak sajna már nem kapni. Ami tényleg zavaró benne, az az induláskori felpörgése.
A Valley tesztet mindjárt letöltöm és tesztelek.
Mercutio_ A Nero-nak volt valami kiegészítése amivel lehetett állítani ezt de most nem ugrik be a neve.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz szasanyi #2661 üzenetére
Halkságról jut eszembe: Nincs véletlenül valami program, ami leszabályozza az ODD-k sebeségét, akár már indulásnál is?
-
szasanyi
félisten
válasz Vigneau #2659 üzenetére
SONY / Optiarc AD-7261S - megbízható, príma író. Három PC-be tettem ilyet, eddig egyikkel sem volt gond. Viszonylag halk, kivéve míg felpörög a lemez. De hát már egyik sem olyan halk, mint mondjuk a régi Pioneer írók voltak.
smiti: Valley teszt meg volt (alap és extreme)?
-
Vigneau
félisten
Úgy néz ki, hogy a héten leváltom a DVD íróm - a bő 4 éves LG-m cserélem le. Van most valami olcsó és egyben sztárolt széria a piacon?
-
Mercutio_
félisten
Bakker nem kellene innom netezés közben, most nézem, hogy egy 10-essel elszámoltam magam
Amúgy Gyári hűtőt adom a procihoz és esetleg van mATX Aerocool Aerocube plexis házam vagy mITX Antec ISK310-150 14k-ért darabja[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #2654 üzenetére
Lehetek pofátlan és bele alkudhatok még egy cpu hűtőt is?
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Ha ennyiért adod bele a cpu-t is, akkor már ülök is autóba
üdv, föccer
-
JanR
addikt
Valaki nem tervez mITX lapot venni?
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
szasanyi
félisten
Mint mondtam értem az okot, csak nem tudom elfogadni. Ráadásul így a drága cuccok nincsenek kihasználva, és nem azt nyújtják amit elvárnánk és amiért sokba kerülnek. Talán javul a helyzet, haidén megjelennek a nextgen konzolok, így a PC-n is elérhető címek sokkal jobb alappal indulnak majd. Mármint grafikai színvonalukat tekintve. Hajrá rétes teszta futtatás.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szasanyi #2633 üzenetére
Mert a játékok 90-95%-a konzolport jelenleg (leglábbis a húzó neveknél). Tehát konzolra írják aminek a hw-e lényegesen gyengébb mint az átlag játékos pc-k teljesítménye.
Embe: Köszi, le is rántom.
mod:
Amúgy kb a Skyrim is így néz ki (jó azért enynire nem durván jól), szóval vannak ilyen játékok.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
szasanyi
félisten
válasz radi8tor #2634 üzenetére
Csak hát van egy kis hiba az egyenleteben... Sztem akinek nincs hozzá hw az ne vegye meg az olyan játékot ami azon nem fut, viszont akinek már van (jó pénzért ugye) az meg az előző tábor miatt ne kerülhessen hátrányba! Gondolom Te sem azért áldoztál ~300k-t a PC-dre,hogy .avi filmet nézzél rajta, és DOOM3 szintű grafikát láthass játékokban. Valahogy meg kéne becsülni (és tartani) azt az áldozatot és elkötelezettséget, amit mi a PC-nkre és a PC játékokra áldozunk.
Szóval értem én, viszont nem fogadom el és kiváltképp nem tudom szeretni ezt így. Ritkán rendeltem elő játékot (inkább a fiamnak ritkán magamnak) de már ott tartok, hogy egy fenét. Meg kell várni az első értékeléseket és felhasználói tapasztalatokat, mert olyan játékok jönnek ki, hogy egyik másik nem a felét nem éri az árának, nem annyit sem, hogy ingyé' játssza végig az ember.embe: meg van, visszaigazolták de valszeg csak kedden érkezik meg hozzám. Nem sürgős, de 16k-ért azt a tápot simán kivárnám még akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szasanyi #2628 üzenetére
Felkapott, ennyiért is megveszik... Több oka van. Meg sztem jobb a marketingje ami nagyon sokat számít. Ém pl azért vettem nV-t mert főleg nV-s játékokkal játszom. Persze tudom a "The way it's meant to be played" is csak marketing maszlag de... látod én is megettem.
#nincsbennetarcsi
-
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #2630 üzenetére
Ahogy elnézem, inkább mobilnet és router probléma lesz...
Csak tudnám, mit ronthatok el... TL-MR3220 kontra Huawei E173/E367. T-Mobile, manuális beállításon *99**# és wnw. A net rendben megy, azonban ha a gyári tárcsázást (*99# és internet) használom, akkor maga a net is bont időközönként.
-
Vigneau
félisten
Nos, szegény pára - de a jelek szerint magának kereste a bajt.
Más:
GTA 4 és EFLC probléma jelentkezett. Mit kellene a neten állítanom - vagy akár máshol -, hogy a GFWL ne kapcsoljon szét kb. 5 percenként? A Comodo lenne a ludas?Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
föccer
nagyúr
válasz Vigneau #2627 üzenetére
Hát, hazudnék, ha azt mondanám, hogy vesztettél vele valamit. Azon kívül, hogy mindig hülyét csinál magából és lehet szívni a vérét nem találkoztam bármilyen értelmes munkásságával.
üdv ,föccer
-
szasanyi
félisten
De akkor miért ilyen rohadt drága a 660-Ti és a 670? Én 78.6k-ért vettem az új PCS+ kártyámat, amikor néztem a GTX670 árakat is: elvétve volt 100k alatt, de csak az ordító refhűtéses. Nekem ebben az a hihetetlen, hogy ennyi pénzért nálunk is viszik mint a cukrot. Szerintem a 660-Ti ára 60k, míg a 670 ára 80k lenne reálisan.
-
föccer
nagyúr
válasz Vigneau #2623 üzenetére
Ő amolyan PH! bolondja. Komolyan azt hiszi magáról, hogy ő különb, mint bárki más, és ezzel tök jót lehet vele trollkodni.
üdv, föccer
-
szasanyi
félisten
válasz radi8tor #2621 üzenetére
Ez egy 660-Ti - sztem - túlzottan kiherélt Kepler. GXT670-en már jobb a helyzet, de ha megnézed a az új 3DMark eredményeket, ott még az sem brillíroz. Ezért (is) zárt sztem az NV újabb rekord bevétellel mert ezeket a kártyákat viszonylag olcsó költség mellett horror áron adja, így aztán nem szerény profitra tehet szert.
-
smiti
veterán
Felraktam a 313.96beta drivert, ennyit hozott: [link]
Heavenben javult látványosan, a min fps érték több mint duplája lett:
-
föccer
nagyúr
Olvassátok el a hszeket. Meghaltok
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
b+ ilyen nincs. . De még jó, hogy előbb kérdezett. Vagy tudja a franc
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
Minden estre ha 2x felteszed a 32-est az nem elég
[sírvafetrengős smily]
(#2614) radi8tor1 : Jaaa, akkor nem érdekel
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz radi8tor #2612 üzenetére
Lehet, hogy engemet érdekel, csak tudnám, hogy ez mi a pöcs
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Egyébként nincs valami hivatalos upgrade lehetőség? Gondolom, ha OEM-et vett az illető, akkor biztosan nincs, de ha boxosat, akkor sem?
Bár engemet nem érint, mert 64 biteset vettem annó, az meg egy ideig kitart, de érdekelne, hogy van-e ilyen lehetőség.
üdv, föccer
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Vigneau #2588 üzenetére
Modemekkel nincs tapasztalatom, csak annyi, hogy qrva drága a mobilnet.
WiFi témára egy dizájnos megoldás, esetleg: dokkolós vevő..dizájncenter..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szasanyi #2603 üzenetére
Nem kell a tx650 feleslegesen erős. 624W-ot tud 12V-on over peak nélkül (tehát egy rövid időre képes akár 640W-ot is kipréselni magából). Ehhez képest ugye feles terhelésen a legideálisabb a tápoknak (kivéve a gold meg platina minősítésűeket), ott a legmagasabb a hatásfok... Ehhez képest az enyém erősen alulterhelt. Ezért nem jó feleslegesen nagy tápot venni. De ugye anno kellett a nagy táp, mert az 550-es Chifim már a Q6600 alatt is lekapcsolt terhelésre (igaz csak komoly OC mellett).
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Lexus, Toyota topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- ÚJ 4K Core I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD ÚJ RTX 4060 TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Apple magic keyboard
- Eladó vagy telefonra cserélhető egy Samsung Tab A9 8/128 Lte tablet
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.6GHz 16Gb 512Gb SSD MSI GAMING TRIO RX 6800 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Fortnite cobalt star
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest