Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Nem szeretik egymást. Nekem az Asus GTX280 nem akart működni a Giga lapomban. Másik vga abban lapban ok volt és a vga is másik lapban ok volt.
Hehe ez 2600k, meg szop@cs. Ezért nem játszik nálam a posta ha eladok/veszek.
VGA-ért is inkább lementem vidékre kocsival, mint sem a posta...#nincsbennetarcsi
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Radit? A 7950nek semmi baja (legalábbis más gépben indult, csak itt nem, szóval nem hinném..de ez is kiderül 7végére). Ha minden oké lesz a G440el, nézek egy másik 2500Kt..aztán legyen igaza annak, aki azt mondja, hogy más lapban menni fog a proci rendesen, különben Duliee a 2600Ks fiaskó után ezt is le kell nyelje..amit nem akarok neki, mert egyébként korrekt gyerek.
-
Mercutio_
félisten
válasz robogos10 #1488 üzenetére
Ha nincs ebben a listában a lapod, akkor nem biztos, hogy érdemes felrakni
Ami a képen OFf-ban van, azokat át tudod rakni ON-ra, akkor átkerülnek a ram-drive-ra.
A 128MB szerintem kevés, de azt amit adsz a ramdrive-nak a teljes memóriából veszi el, tehát az annyival kisebb lesz.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
robogos10
senior tag
[link]
Jól van beállítva?
Bocs hogy ennyit kérdezek de hátha te jobban értedVagy valamit kell állítani?
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz robogos10 #1485 üzenetére
Csak a támogatott Asrock lapoknál lehet használni, ott automatikusan felajánlja kapcsolókkal lehet on/off rakni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Nem jó a link
Feldobtam ezt az Asrock által gyárilag adott XFast RAM ramdrive progit, szépen beállítottam neki, hogy IE, Chrome, rendszer temp legyen rajta, ő meg mindent belőtt a rendszer paraméterekben, nem kellett manuálisan szüttyögni. Mondjuk gőzzöm nincs lett-e érezhető gyorsulás, de nem tekeri a vinyót nekem már az jó.
Win7 újrarakás után ebbe a problémába ütköztem
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
+feszt nem tudok, max frekit buzerálni..de nem fogok nekiállni rizikózni ilyesmivel, mikor számomra nyilvánvaló, hogy kehes a mocsokja..olyan nincs, hogy amíg ez be nem került, minden flottul ment, 2300/2500K/2600/2600K zokszó nélkül, BCLK tuninggal meg 4.5GHz körül felett Ksokkal, mindenféle VGAval (4850/CF, 6850/CF, 7850, 7870)..péntekre itt a G440, az majd megadja a választ..mondjuk lesz némi procilimit
-
-
szasanyi
félisten
Bár Speed(R) kollégának még nem sikerült munkába bírnia a HD7950-emet a gépében, itt egy alapórajeles (CPU és VGA egyaránt) eredmény azzal a kártyával:
Én jelenleg semmilyen ligában nem játszok, és azt sem tudom mi lesz a továbbiakban. Nem is a licit miatt, inkább csak azért tettem be, hogy látható legyen a HD7950 mire képes ebben a tesztben.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz robogos10 #1454 üzenetére
Modkerbe óvatosan, arra nagyon harapnak. ERz kb olyan, mintha levizelted volna a rendőrség kapuját miközben mögötted áll 20 rendőr.
Mercutio: Ezt a cikket fusd át mnden benne van ami kellhet: [link]
Speed(R): Nekem is csinált ilyet Intelees lapom, nekem az oldotta meg, hogy adtam plusz feszt a pic-e slotnak. Nem tudom nálad van-e erre lehetőség...
#nincsbennetarcsi
-
robogos10
senior tag
Ez szerintetek jó pontszám? [link]
Semmit nem állítottam minden úgy van ahogy a progi csinálta magának! -
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Mercutio_ #1462 üzenetére
Valóban nem vígasz, de azért jó szórakozást
SSD miatt semmit ne kapcsolj ki, használni kell..
Nincs az az SSD, amit mezei felhasználás kinyír.
Legalábbis azelőtt, hogy filléreket érne, 3+ év kb.Rendeltem egy G440et, jobb híjján, köv. 7végére..ha addig nem is tudom lecsekkolni máshol a 2500Kt, akkoris kiderül, mi a szitu más, ilyen téren is tesztelt procival. Bízom benne, hogy minden flottul fog menni vele, akkor aztán megy a levesbe a 2500K..kellett nekem nem nyugton ülni a 2600@4Gvel
-
Mercutio_
félisten
Tudom nem vigasz, de a haldokló Win7-em összef*sta magát, szóval épp telepítek, és próbálom fejben végigvenni milyen programok voltak fent, nomeg mit kell kapcsolgatni az SSD használata miatt
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
Mercutio_
félisten
Lap + VGA párosra rákeresve a neten nem írnak külföldi fórumok hasonló problémáról?
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz robogos10 #1458 üzenetére
Trémobil quick web/feltöltős balhé. Majd jövőre, erre az évre kifújtam :S
-
2500K/7950 fiaskó sokadik kör: megjött a 4850, indul vele a gép, ahogy a 6800GTvel is, a PCIe sáv viszont 1.1x8 és driver sem telepíthető, mert nem lát VGAt..felmerült bennem, hogy a lap tré, de hogy a pékbe tudnám csekkolni hasonló gép híjján..egyébként MemTest/LinX stb. hibamentesek, csak ezen a nyomorult VGAs szitun bukik a jóság :S
-
robogos10
senior tag
Mind 1 a lényeg hogy nem vagyok csaló meg hazug
Azt meg hogy nem lehet ilyen telót hirdetni azt tényleg nem tudtam
Speed(R) milyen neted van? feltöltős?
voda westel pannon? -
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #1456 üzenetére
feszegeti a határokat és teszteli a modik tűrőképességé
utána meg megy a sírás, hogy ha pofán vannak baszarintva a péklapáttal
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
Úgy beza , így is mindig van néhány okostojás aki ilyen-olyan trükkökkel/szöveggel feszegeti a határokat és teszteli a modik tűrőképességét
robogos10: Ahogy te felkapod a vizet azon, hogy csalónak neveznek, úgy a modik is lereagálják azt, ha valaki nem tartja be a szabályokat. win-win
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #1454 üzenetére
Modekerben akkor sem. Az ott csak a moderáció kérésére fenntartott hely. Az ilyet privátban, vagy a ring, vagy az üzleti topikban kell lerendezni. Miért kell szigorúnak lenni? Próbálj meg kordában tartani 50.000 embert másképp
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #1451 üzenetére
3 órát?
1x 30 perc és 1x 2 óra. Bár itt valami nem kerek, mert klónért nem kaptál kitiltás, hanem csak a modkeres fórumozás miatt, illetve személyeskedés miatt. És hidd el olcsón megúsztad. 3 moderációt összeszedni 1 nap az nálam már vastagon napokban mérhető kitiltást vont maga után. Főleg, ha modkeres ámokfutás van benne, bár nem láttam, hogy mit írtál.
üdv, föccer
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz F e Z o #1449 üzenetére
Persze, már összevissza dugdostam..semmi. Kisípolja a lap. Tápom 600as CM, 480W 1 ágon /12V..volt már rajta GTX480 üvegre húzva és 2600K 4.5 felett, fel sem pörgött..ráadásul a 7850/70 családon belűlről ugye gondmentesen (relatíve) ment.
Tehát azt sem lehet kijelenteni, hogy nem komálná a P67/Sandy a 7xx0eket..a 2500K PCIe vezérlője a kérdőjeles, amíg meg nem nézem 2.0 karival, addig sötétben tapogatózok..a legjobb az lenne, ha itt lenne egy másik proci, ezt kizárandó..de nincs.
A kártya szasanyié volt, nála Z68/H77 ill. 2500K/3570 melett üzemelt gond nélkül, használatból vette ki..esélyt nem látok arra, hogy baja lenne..és végülis másik gépben pöcröff indult, szóval ez meg is erősít ebben.
Este 4850el (2.0X16 ugye) tesztelek, ha azzal sem indul a motyó, visszaküldöm a procit, mert az lehet csak a ludas, szerintemGyááá, még 65MB van a sticken..közel a vég ;p
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Jelentem alássan, megjött a motyó, vele együtt meg a világvége hangulat..
Nem indul a 7950el a gép, miközben a kari máshol indul, nálam meg más karival indul a 2500K és tesztek alatt totál stabil. Árnyalja a képet, hogy csak 1.0x16os a tesztkarim, lehet, hogy a 2.0x16 nem megy a PCIe vezérlőnek, ez még tesztet igényel. Az viszont biztos, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy bizalmat szavaztam AMD motyónak, a proci/alaplap oldal után VGA szinten is eldöntöttem, váltás, mert fiatal vagyok az ősz hajszálakhoz
Emellé még le is csórósodtam, mert késik a fizetés, szilveszterre marad a 4 fal meg a gép, ami épp nem megy..ja, és a mobilnet, amire nincs zsé. Valakinek nincs kölcsönbe egy kötele?
-
Mercutio_
félisten
válasz robogos10 #1446 üzenetére
Mit nem lehet azon érteni, hogy Nokia N9-nek nem hirdethetsz egy klónmobilt? másrészt klónt azért nem árusíthatsz - ha kiírod, hogy klón akkor sem - mert az szerzői és egyéb jogokat sért, ugyanaz mint az adios melegítő, rabokk cipő, stb.
Esetleg hőbörgés helyett érdemes lenne ismerkedni az alapelvekkel is...
-
Mercutio_
félisten
-
robogos10
senior tag
Na én ezt nem hagyom annyiba!
A pláne hogy törölték a telefont is!!! -
Mercutio_
félisten
Ha kiszámolod mennyi plusz költség a 2 év kötelező netelőfizu ami a feltétele, akkor már nem is jó vétel, meg a tabletes topicban érdemes utánaolvasni mire jó ez, mit lehet hasonló árban - akár használtan - venni ami ugyanezt tudja, vagy esetleg az is kiderülhet, hogy kalap kaki az a szint amit ez a tablet tud és csak a szívás lenne vele.
robogos10: Amikor a fagyi visszanyal?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz robogos10 #1433 üzenetére
Hehe, jó pofa aláírás. De nem elég konkrét hogy zavaró legyen. De majd a modik eldöntik. Amúgy vannak tökfejek itt a fórumon. Elég sokan, nekem is vannak visszatérő "kedvenceim".
föccer: Nem (szerencsére). Ismerős melózik olyan helyen, hát mindent kihajtanak belőlük.
#nincsbennetarcsi
-
F e Z o
veterán
Rosszak a linkek.
H2O über alles!
-
robogos10
senior tag
21369-21369 től olvassátok azt a 3-4 hszt
komolyan mondom földhöz baxtam a billentyűt idegembe!
Mekkora nyomorékok vannak itt ph-n áááááBlogomat se felejtsétek elolvasni mellé
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Szállító/futár cégnél dolgozol, hogy ekkora flottátok van?
üdv, föccer
-
-
smiti
veterán
Na mire meglett mégis letelt a szerk idő: Ő lenne az Gondolom megéri az 5k-t?
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a T-home melyik 7"-os tabletet adja 4990-ért? Mert nem igazán találom ezt az infót.
-
föccer
nagyúr
Mondjuk ez így tényleg elég gáz. Én is folszvagánnyal járok, de ilyet nem tapasztaltam, de ezek után megnézem.
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
Az mitől van/lehet, hogy a kocsi meleg motornál azt írja ki, hogy alacsony a hűtővíz szint? Megnézem és tényleg a minimum alatt van. De ha hideg motornál nézem meg akkor pont a maximumon van a folyadék szint.
Most áthidaltam azzal, hogy még többet töltöttem bele (amit amúgy nem lenne szabad tudom, mert csökken a tágulási tér)... szóval mi a helyes megoldás?
Gondoltam arra, hogy a tágulási tartálynál a kupak van elrepedve vagy nem zár jól ezért elpárolog a felmelegedett hűtőfolyadék. P.Hungáriától szerváltam egy új kupakot de azzal is ezt csinálja.Maga a szint nem csökken, tehát nem folyik el sehol, mert stabilan tartja a szintet, ha kihűlt a motor akkor megint a maxon van a folyadék szint (vagyis most picit felette). Csak egyszerűen ha meleg a motor beesik a minimum szint alá és visong a technika, hogy baj van babám. Kissé zavaró...
5letek?
Most egyelőre átvertem a vezérlést azzal, hogy túltöltöttem de nem ez a jó megoldás... Mert ugye ezáltal a tágulási tartományból vettem el, ami pedig nem jó. Tekintve, hogy elég sok hőt termel a cucc, most még elemegy de nyáron ebbő lehet gebasz (túlnyomás tud ám károkat okozni a rendszerben).
Még garis a szekér de nem szívesen vinném be a márkaszervízbe.1: mert kilopják az alkatrészt a kocsiból
2. nélkülöznöm kell a kocsit akkor, már pedig az nekem munkaeszköz... és nem biztos, hogy kapok csere kocsit.#nincsbennetarcsi
-
Mercutio_
félisten
csigi csííííz!
-
Mercutio_
félisten
Höhö, a végén a slusszpoén odab*sz
-
Qru
MODERÁTOR
válasz robogos10 #1409 üzenetére
Memtest-et legalább 6-8 órát kell futtatni és nem win alól. Mert úgy kb sz@rt se ér. Ha viszont így is stabil akkor ne adj több feszt, mert ahogy a föci írta csak mégjobban melegszik (egyszerűen elfűti a többlet áramot).
Ha nem stabil akkor térjünk vissza témára. Lehet a memvezérlőnek kevés a feszültség... A tuning arra nagyobb terhet ró mint magára a modulra.
#nincsbennetarcsi
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #1407 üzenetére
Ne, így is túl forróak. Ha tovább növeled a feszt, tovább fog forrósodni. Valami más lesz ott a gebasz- Bár mint ahogy qru is írta a memóriák bírják a meleget.
üdv, föccer
-
Qru
MODERÁTOR
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #1403 üzenetére
Lehet a tuning alatt megsült valamelyik alkatrész.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz robogos10 #1401 üzenetére
Az 1.8V elivelg nem sok. Játék közben nem emeli meg?
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Office és Office 365 topic
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- XPEnology
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest