Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogos10
senior tag
A csupa helyes választ adók, így a sorsoláson résztvevők listája (974 fő): robogos10
Qru téged nem talállak. Senki mást nem látok benne
Vagy csak én vagyok a béna az izgalomtól? -
robogos10
senior tag
asus 4870 512mb
Cpu 4ghz/mag Athlon II X2 260
Ram 1333MHZ csx gyári 1066mhz fesz emelése nélkül nem lehet ezzel a lappal adni plusz kakaót[ Szerkesztve ]
-
robogos10
senior tag
Jelentős változás
BF3 ULTRÁN fut lagg és szaggatás mentesen
Qru csak nem kevés a memó bár 4g nek jobban örülnék -
marsu
veterán
válasz ch003067 #482 üzenetére
Praktikus laptop a tégla...
... nem merül le a akksi, nem törik be a kijelzője, nem vesznek el róla az adatok, nem fáj neki ha leejted.
Viszont nehéz rá Windowst telepíteni, nehéz vele vezeték nélküli hálózatot találni, és még sorolhatnánk ...
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
-
ch003067
addikt
-
Qru
MODERÁTOR
Heh, ha jól számolom még a héten újra jómunkásember leszek. Már csak 45 hsz... kell.
#nincsbennetarcsi
-
robogos10
senior tag
Máma sorsolás
Qru
Már várom
Hazajöttem a melóhelyemről is hogy megtudjam nézni hátha nyerek valamit[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Routernél 2 gép esetében be lehet állítani, hogy "feleződjön" a net? Néha az az érzésem, hogy amint felcsatol a másig gépen az Asszony - és esetleg éppen youtube-ozik -, akkor elszippantja a tempót.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
F e Z o
veterán
Szerintem bármelyik ami manapság piacon kapható. Nekem csak az oprendszer és a BF3 van az ssd-n, anno egy f4-es samsungon volt. Azért a játékbetöltés és a mapbetöltés érezhetően gyorsult ahhoz képest.
mod : Mennyi 840-es samu ssd van 20k alatt az apróban, mind 0-2 napos regisztrációval, kissé feltűnt még nekem is, pedig nem sokat szoktam a hardveraprón bóklászni.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
smiti
veterán
120-128GB-os SSD közül melyik ajánlottabb játékra? Lehetőleg ne túl drágán....
-
robogos10
senior tag
Csáó
hát ez aztán az elbaxott lan volt xD
nyomtuk cod2 cod4 cs 1.6 cs source
7 ből 4 gépen ment a cod4 7 ből 5 gépen ment a cod2 xD
számomra jó volt mert nekem minden ment rendesen
Jól bevésődött az alábbi szöveg
..... Működése leállt
Na meg a kék halál
Feledhetetlen volt
Kicsit meglepődtem mert 1X rendesen belaggoltam aztán kiderült hogy 1 húzta tőlem a játékot 1 meg tőlem telepítette
Amúgy jó volt
a leggyengébb konfig: Dual Core E2160 2gb 667mhz ram 8400gs
Hülye haver beszól nekem te baz...eg mi az a féltégla a gépedbe?
Röhögtünk annyit jólesett kikapcsolódni kicsit
Monitoromat meg is kellet 1X szervízelnem Mostanában csinálja ha bekapcsolom ad kb 2mp-re képet aztán elmegy na mondom anyukád paff nyakon vágtam bekapcs azonnal jó volt valami kontakt baja van kell majd vennem K sprét neki aztán jó lesz
Röviden ennyi
Cod 4 PoWa -
smiti
veterán
-
robogos10
senior tag
Re
Vége a lanpartynak -
rankesz
veterán
-
F e Z o
veterán
Igen jól mértem, most az egyik vga kábelem ami nem moduláris, a másik egy átalakít ami 2 molexból csinál egyet, így megy a gép, eddig is így ment, nem is dugtam rá a másik kábelt, amit vettem. Egyébként már felvettem a kapcsolatot egy szakival. Elmondása szerint a feszültség szabályzó áramkör gyengűlhetett le. Decemberben viszem vagy küldöm neki Budaörsre.
H2O über alles!
-
Qru
MODERÁTOR
Pedig ott 12V-nak kellene lennie. Biztos jól méred? Ha 7-et kapna 12 helyett el se indulna a vga...
smiti: Ehhez képest az én gépem bele egy trágyadomb...
Vigi: Szerencsére Vettel se az első sorban van. Webo elengedi. Masatot még meghúzhatják hátra mint legutóbb. Viszont az Lonsi nője volt akit ott mutogattak a F box-ban? Csinos darab annyi szent...
Jah és marad a remény, hogy:
1: Maldonado kigolyózza
2: besz@rik a kers vagy a generátor. Esetleg mind a kettő.#nincsbennetarcsi
-
Vigneau
félisten
Alonso a 8. rajthelyen Brazíliában. Hm...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
smiti
veterán
Köszi Srácok!
Itt van még egy pár kép ha érdekel valakit .
-
-
F e Z o
veterán
Most szólt anyu, hogy megjött a tápomhoz a 8 pin 6+2 pines kábelem, a srác javaslatára ki is mértem a polaritást, azzal nem is volt gond. Viszon a feszültség a 2 szélső csatin 7 és 9 V, ahol legjobb tudomásom szerint 12V-nak kellene lennie. Megmértem a táp hátsó részén lévő moduláris csatlakoztókat, mindegyik 7 és 9 voltot mér a két szélső részen. Anno kiegészítő kábelek nélkül vettem a tápot, s srác se mondott semmit sem, hogy gáz lenne a tápegységgel. Gondolom ez nem szokványos. Akinek moduláris tápja van, s van multimeterje, az kimérné nekem a tápja moduláris kimenetét?
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
válasz robogos10 #363 üzenetére
4k-ért már kapsz ilyen tápot, ez teljesen rendben van, 10-15k-t az költsön tápra aki megteheti és szüksége is van rá.
ch003067: Nekem túl monoton a skrilex, ilyen monoton zenéket 20 éve hallgattam egyébként is már jó ideje más zenék vannak nálam porondon, hiába öregszem Ja és első "PC" primo számítógép '85 körül, ezen tanultam is programozni --->> "Hello World"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
Noh meg jött az utolsó kérdés is a játékba.
#nincsbennetarcsi
-
F e Z o
veterán
Nálam azért ennyire nem hangos.
Vigi : Lehet egy ilyenre be kellene ruháznom. Szerintem apróbb munkákat meg lehetne vele biztos csinálni. A technikai adatokat figyelembe véve nem lehet rossz kis gép. Mondjuk a pontossága és a minősége nem tudom milyen lehet.
(#364) smiti : Minden kezdet nehéz.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
dfdfdf
őstag
-
robogos10
senior tag
végre nem unatkozom valami téma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest