Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
hibavissza #32436 üzenetére
Én már írtam ide, hogy én is belefutottam ebbe M1-en. Pro-val még nem. Persze ez az én anekdota alapú megítélésem, nem tudom, hogy elméletben mennyi különbségnek kellene lennie. Ha maradni akarsz a rendszeren, akkor próbálj ki egy Pro-t ugyanazzal a projekttel. De M2Pro mini vásárlást csak akkor javasolnék most ha kifogsz egy dealt. Szerintem pár hónapon belül jön az M3Pro gondolom változatlan áron.
-
Tuninger
Topikgazda
válasz
hibavissza #32436 üzenetére
Sem a speed warpot sem a superscalet nem tartom nelkulozhetetlennek, és ezek okozzák az artifactolást, nem a mac. A superscale csak egy okos sharpening, amit pont sharpeninggel tudsz kiváltani, a speed warp helyett meg sima enchanced better optical flow.
de ha mégis ezek az igények akkor az nem M2 Pro, hanem RTX4090 territórium.
egyébként az M2 Pro gpu teljesítmenyben kb az M1 2-2.5x-ét tudja, ami GTX1080 Ti szint. Ami 2.5x lemaradás az RTX3070-től. Szerk: 2.5x a 2070-től, vagyis 5x a 3070- De a 3070 meg a 8GB VRAM miatt együtt biztos hogy nem tudja leszámolni ezeket a memóriaigényes effekteket..
én cloudban próbálkoztam hasonlóan széteffektezett felvétellel, A6000-rel, vagyis 48GB-s 3090-el szépen szaladt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest