Hirdetés
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
Topikgazda
válasz
taranis #10032 üzenetére
Lehet rápróbálok erre a workflowra, mert sokkal közelebbi eredményt hoztál össze vele mint amit nekem sikerült a resolveos curveökkel, valahogy a kékekkel meggyűlt a bajom, ha meg helyrehúztam, a zöld mászott el.
A baj vele, hogy nem lehet LUT-két exportálni, mert a generálásnál a color space mappingot nem generálja bele a LUT-ba.most egyébként a vaterán van licites a6300 kitobival két darab ilce6300 néven, jelenleg 170 ezren áll a licit, és ma este jár le, ha valaki magának keres, szerintem 200ig iszonyat jó vétel. Bár a leírás alapján javított példány, valójában bontatlan dobozos termékekről van szó 6 hónap garival, van tapasztalatom az eladóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest