- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsii2001
tag
Ez a módszer tökéletesen működött egészen addig, míg be nem vezették ezt a végpontok közötti titkosítást. Azóta nincs Audioclip.
A Stream detector is azt tudja, hogy a "Network" fülről kilistázza a linkeket, és nem kell a vizsgálatra kattintani, elég csak a kiegészítőre, és ha több link van, akkor egyszerre is lehet másolni, mert ott van a Copy all wisible url gomb, és azok már mehetnek be a Hege féle letöltő "Zene" letöltő egyes menüpontja alá. Volt, hogy így töltöttem le egyszerre több hangüzenetet is, de már nem lehet sajnos. Így most egy működő megoldást keresek. Már nincs szükségem több száz hangfájl egyszeri letöltésére, csak alkalomadtán egy-két fájlt akarok lementeni, mert küldik a suliból, hogy tudjak dolgozni velük, ugyanis látássérült vagyok, és hangfájlba olvassák fel nekem a feladatokat. És néha jó lenne visszatekerni a hangot, de billentyűzet segítségével ez a Facebook esetében képernyőolvasóval kicsit nehézkes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest