Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
Patroni
üzenetére
(#3438) kisspall: Valószínűleg bővítménnyel is meg lehet oldani, de konkrétan ezen az oldalon más módszert használtam.
(#3437) Patroni: A Chrome-mal is (de szerintem, kis eltéréssel bármelyik böngészővel) működik:
- Megnyitod a böngészővel az oldalt > http://www.kbm.hu/hu/node/37
- Jobb klikk valahova a háttérre az oldalon > Oldal forrásának megtekintése (vagy Chrome esetében Ctrl+U billentyűkombináció)
- Menü > Keresés... (vagy Chrome esetében Ctrl+F billentyűkombináció)
- A kereső ablakba beírod: .flv
- ...és a kereső ablak melletti nyilakkal (Előző, Következő gomb) lapozgatva megtalálod az összes .flv videó címét
-
gojko.m
senior tag
válasz
Patroni
üzenetére
A videó fájlok közvetlen linkjei:
http://www.kbm.hu/files/videos/transcoded/a_hidasi_rakodogep.flv
http://www.kbm.hu/files/videos/transcoded/aki_idot_nyer.flv
http://www.kbm.hu/files/videos/transcoded/aki_masnak_palat_as.flvHa firefoxot használsz és érdekel, leírom hogyan találhatod meg te is ezen az oldalon a videó hivatkozásokat.
-
cocka
veterán
válasz
Patroni
üzenetére
Hát igazából nem tudom, mert ahogy update-elik ezeket az addonokat az elég tré ahhoz képest, hogy milyen ütemben frissül a Firefox. Azaz gyakorlatilag előfordulhat, hogy bár engedi feltelepíteni, mégsem történik semmi, mert elfelejt az addon rendszer értesíteni arról, hogy az aktuális Firefox verzióddal az adott addon már nem fog működni.
De amúgy ha van beállítás panele, meg leírása, elvileg akkor könnyen kezelhető. Akkor van baj, ha nincs és se a Tools menübe nem kerül be, se alul nem jelenik meg, se a testreszabható eszköztárból nem választható ki.
Volt már ilyen addonhoz szerencsém. Feltettem és néztem, hogy most akkor mizujs. -
cocka
veterán
válasz
Patroni
üzenetére
Használd fel Firefox addonként. Egyből működni fog és értelme lesz. Azaz ha nem használsz Firefoxot először telepítsd. Aztán lépj az Addonok listájához (Ctrl+Shift+A), aztán ha már úgy alakult, hogy letöltötted az xpi-t, akkor kattints a fogaskerékre és a menüből válaszd az Install addon from file pontot. Kiválasztod az xpi-t és fel fogja telepíteni.
-
cocka
veterán
válasz
Patroni
üzenetére
Meg ahogy látom nem tud letölteni se, mert a megoszott videot 10 percesnek írja a lejátszó, de maga video csak 48 mpes. Szóval lol. Azonkívül nem tudom hogy oszt meg de simán tudom tallózni a tárhelyének egy bizonyos részét plusz be is tudtam tenni a szemetesébe azt a csonkfájlt. Vicc.
-
cocka
veterán
válasz
Patroni
üzenetére
Creating a new account is currently not possible.
Hát ez így cumi. Ahhoz közvetlenül be kéne "törni" a szerverre, hogy be tudj regisztrálni, de legalábbis az SQL adatbázisukhoz hozzá kéne férni. Mert onnan lehetne megtudni, hogy egyáltalán hol tárolódnak ennek a topicnak a képei.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az oldal forrássában található .flv linkek közvetlenül a videóra mutatnak. Vagyis bemásolva böngészőbe azonnal letölthetők: