Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ha jól látom az .mkv veszteségmentesen konvertál, jobb minőségben, a H265 kodek miatt, kisebb fájlméretben. 4K/60fps videóimat is az mkvtoolnixel fűzöm össze, mkv-ba. .mp4 meg streamingre jó, mert a váltakozó bitsebesség nem probléma neki. Mondjuk ha a YT-on mp4-ben vannak fent, akkor valószínűleg maradni ennél a formátumnál, hacsak nem akarunk helyet spórolni. mkv-ban ugyanaz kisebb méretű.

szkaroly fura, hogy neked semmit nem jelez. Letöltés után állandóan figyelmeztetés jött fel, fájlt nem tudtam törölni, lefagyott a gép, ki-be lépés után sem, csak a csökkentett mód segített. Utána már hiányolta. Szerintem ezért is jó beállítani a bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy-val beállítani az F8-as csökkentett üzemód indítást.
-
Aureal
őstag
Igen igazad van, ez persze tudva levő bizonyos szinten. Nyilván a konténer formátum támogatása magával hozza azt is, hogy milyen lejátszók mit támogatnak… (Én jó ideig Bluray playert is használtam audiot hallgatni, ami pendriveról nyomta M4A-ból.)
Veszteségmentes kódolást azért még nem nagyon szeretik a különböző cuccok, bár mondjuk nyilván ez egy mobilnáll csak app kérdése, ha vki arról játszik le. De a YouTube tuti nem ALAC kódol!A lényeg itt csak az volt, hogy szerintem felesleges időtöltés YouTube audiok újra konvertálása még, amikor lehúzható közvetlen kompatibilis formátumban is, ami nem rosszabb minőség annyival feltétlen, mint amekkora a mérete és még külön babrálást sem követel. De ez csak egy ötlet, mindenki azt kezd a szabadidejével amit akar. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest