- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-02-09 10:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
őstag
-
bandiras2
senior tag
Az iskolás csoport mellett egy anyuka és kisgyereke:
-Anyaanyaanya! Beteg a lovacska! Kilóg a bele a lovacskának!
-Dehogy beteg az, nincs annak semmi baja, bár apád lenne ilyen egészséges!Megint kicsit arrébb:
-AaanyaaaaaAAA! Miazott a lovacskának!
Anyuka elvörösödik.
-Hááátaaaaazizéééé, az semmi.
AapaaaaaaaAAA! Miazott a lovacskának?
-Anyád mit mondott?
--Azt, hogy az semmi!
-Hehh! Anyád el van kényeztetve.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman -
localhost
Közösségépítő
Vidéki kisvárosban a vasúti restiben az egyszeri utas kérdezi a pincért:
- Mondja van maguknak teknősbékalevesük?
- Uram evett Ön már teknősbékalevest? - kérdez vissza a felszolgáló.
- Nem, még sohasem. - jön a válasz.
- AKKOR VAN! :-)¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1 -
macilaci78
nagyúr
Ledöglik a trabantos az út szélén. Arra megy egy BMW-s, és felajánlja, hogy elhúzza a legközelebbi szervizig. Rá is kötik a trabantot a vontatókötélre, elindulnak.
Egyszercsak jön egy Porsche, elhúz mellettük, persze a BMW-snek több se kellett, beletapos ő is. Tépnek mint a meszes, a trabantos persze nagyon fél, így eszeveszett dudálásba kezd. Elhúznak egy rendőrjárőr mellett, mire az beszól a központba:
- Ilyet még nem láttatok, egy Porsche és egy BMW versenyeznek, mögöttük meg egy Trabant dudál, hogy előzne!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Vegyetek egeret! https://hardverapro.hu/apro/logitech_mk235_hu_vezetek_nelkuli_billentyuzet_es/friss.html -
Aryes
nagyúr
-
H-Zol
őstag
A kis szőke városi tündért elveszi feleségül egy farmer. Egy napon a férj
így szól:
- Szívem, nekem most be kell mennem a városba, de ma délután iderendeltem az
inszeminátort, aki majd az egyik tehenet be kell magosítsa. Nem kell
aggódnod, vertem egy nagy szöget annak a karámnak az ajtajára ahol a tehén
van, hogy ne kelljen keresgélni. Mutasd meg neki, ha jön.
Az inszeminátor megérkezik, hölgyi elvezeti a karámhoz.
- Ez lenne az - mondja.
- Biztos? - kérdi az inszeminátor.
- Biztos, mert a férjem vert ide az ajtóba egy nagy szöget.
- És minek az a nagy szög?
- Hát mit tudom én, biztos arra kell hogy akassza a nadrágját!
-
H-Zol
őstag
-
H-Zol
őstag
-
H-Zol
őstag
-
H-Zol
őstag
Ez jó volt
A katolikus pap és a rabbi elhatározzák, hogy meglátogatják egymás mennyországát. Meg is történik a dolog, és utána összejönnek megbeszélni a tapasztalatokat...
Kérdezi a rabbi a papot, hogy hogy tetszett neki a zsidó menny?
- Hát, nekem nagyon tetszett. A nyüzsgés, a forgalom, a piac, egyszóval klassz volt. És neked hogy tetszett a mi katolikus mennyországunk?
- Tetszett. Zöldek a rétek, virágoznak a növények, sehol egy teremtett lélek... -
qnadam
veterán
ugyanennek a másik verziója:
Haldoklik az öreg, vak zsidó. Reszkető hangon keresi a családja tagjait:
- Sára lányom, itt vagy?
- Itt vagyok, apám.
- És te, Móric fiam?
- Itt ülök melletted.
- És te, Zálikám, kedves feleségem?
- Én is itt állok az ágyad mellett.
Az öreg felül az ágyon:
- Akkor ki van a boltban?hanyas vagy, te disznó? -
H-Zol
őstag
Ez nagyon jó volt
, nem olvastam még !Meghívják a rendőrt hajtóvadászatra.
Elengedik a kutyákat, a rendőr lő, egy hajtót megsebez. Elviszik a sebesültet, folyik tovább a vadászat, a rendőr megint lő, megint egy sebesült. Ez így megy néhányszor amikor a házigaza megunja a dolgot és rászól rendőrre:
- Ennyire nem tud bánni a puskával? Már az ötödik hajtót lövi meg!
- Hát nem hajtóvadászatra jöttünk? -
H-Zol
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
ati012
őstag
-
macilaci78
nagyúr
-
The IT guy
tag
-
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
Kimerültségre vastablletta ajánlott a nőknek
Pista bácsi megeszi Morzsi kutyáját.
Aztán csak ül és nézi a megmaradt csontokat közben elmélkedik magában:
Szegény Morzsi hogy örülne ennek a sok csontnak! -
Sotho
őstag
-
Creative997
őstag
Én ezt úgy ismerem, hogy:
Meghal Hitler, de felkerül a mennyországba és a legelőkelőbb kéglit kapja, közvetlenül Jézus mellett. A pápák fellázadnak, hogy az az ember, aki milliók életéért felelős, nem csak hogy a mennybe kerül, de a legjobb helyet is megkapta ott, ezért kérdőre vonják Istent, aki így válaszol:
- Azért érdemelte ki, mert míg élt, az emberek többször imádkoztak, mint nálatok együttvéveProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE -
buherton
őstag
Ezt hogy érted?
- Pistike, mondj egy ritka Európai állatfajtát.
- Tigris.
- De Pistike, a tigrisek Afrikában élnek.
- Éppen ezért olyan ritka Európában.tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!! -
Nordic
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

huhh.... erre nem is gondoltam