- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-02-09 10:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
őstag
-
bandiras2
senior tag
Az iskolás csoport mellett egy anyuka és kisgyereke:
-Anyaanyaanya! Beteg a lovacska! Kilóg a bele a lovacskának!
-Dehogy beteg az, nincs annak semmi baja, bár apád lenne ilyen egészséges!Megint kicsit arrébb:
-AaanyaaaaaAAA! Miazott a lovacskának!
Anyuka elvörösödik.
-Hááátaaaaazizéééé, az semmi.
AapaaaaaaaAAA! Miazott a lovacskának?
-Anyád mit mondott?
--Azt, hogy az semmi!
-Hehh! Anyád el van kényeztetve. -
localhost
Közösségépítő
-
macilaci78
nagyúr
Ledöglik a trabantos az út szélén. Arra megy egy BMW-s, és felajánlja, hogy elhúzza a legközelebbi szervizig. Rá is kötik a trabantot a vontatókötélre, elindulnak.
Egyszercsak jön egy Porsche, elhúz mellettük, persze a BMW-snek több se kellett, beletapos ő is. Tépnek mint a meszes, a trabantos persze nagyon fél, így eszeveszett dudálásba kezd. Elhúznak egy rendőrjárőr mellett, mire az beszól a központba:
- Ilyet még nem láttatok, egy Porsche és egy BMW versenyeznek, mögöttük meg egy Trabant dudál, hogy előzne! -
Aryes
nagyúr
-
H-Zol
őstag
A kis szőke városi tündért elveszi feleségül egy farmer. Egy napon a férj
így szól:
- Szívem, nekem most be kell mennem a városba, de ma délután iderendeltem az
inszeminátort, aki majd az egyik tehenet be kell magosítsa. Nem kell
aggódnod, vertem egy nagy szöget annak a karámnak az ajtajára ahol a tehén
van, hogy ne kelljen keresgélni. Mutasd meg neki, ha jön.
Az inszeminátor megérkezik, hölgyi elvezeti a karámhoz.
- Ez lenne az - mondja.
- Biztos? - kérdi az inszeminátor.
- Biztos, mert a férjem vert ide az ajtóba egy nagy szöget.
- És minek az a nagy szög?
- Hát mit tudom én, biztos arra kell hogy akassza a nadrágját!
-
H-Zol
őstag
-
H-Zol
őstag
-
H-Zol
őstag
-
H-Zol
őstag
Ez jó volt
A katolikus pap és a rabbi elhatározzák, hogy meglátogatják egymás mennyországát. Meg is történik a dolog, és utána összejönnek megbeszélni a tapasztalatokat...
Kérdezi a rabbi a papot, hogy hogy tetszett neki a zsidó menny?
- Hát, nekem nagyon tetszett. A nyüzsgés, a forgalom, a piac, egyszóval klassz volt. És neked hogy tetszett a mi katolikus mennyországunk?
- Tetszett. Zöldek a rétek, virágoznak a növények, sehol egy teremtett lélek... -
qnadam
veterán
ugyanennek a másik verziója:
Haldoklik az öreg, vak zsidó. Reszkető hangon keresi a családja tagjait:
- Sára lányom, itt vagy?
- Itt vagyok, apám.
- És te, Móric fiam?
- Itt ülök melletted.
- És te, Zálikám, kedves feleségem?
- Én is itt állok az ágyad mellett.
Az öreg felül az ágyon:
- Akkor ki van a boltban? -
H-Zol
őstag
Ez nagyon jó volt
, nem olvastam még !Meghívják a rendőrt hajtóvadászatra.
Elengedik a kutyákat, a rendőr lő, egy hajtót megsebez. Elviszik a sebesültet, folyik tovább a vadászat, a rendőr megint lő, megint egy sebesült. Ez így megy néhányszor amikor a házigaza megunja a dolgot és rászól rendőrre:
- Ennyire nem tud bánni a puskával? Már az ötödik hajtót lövi meg!
- Hát nem hajtóvadászatra jöttünk? -
H-Zol
őstag
-
bitpork
nagyúr
-
ati012
őstag
-
macilaci78
nagyúr
-
The IT guy
tag
-
Kasza08
őstag
-
Kasza08
őstag
Kimerültségre vastablletta ajánlott a nőknek
Pista bácsi megeszi Morzsi kutyáját.
Aztán csak ül és nézi a megmaradt csontokat közben elmélkedik magában:
Szegény Morzsi hogy örülne ennek a sok csontnak! -
Sotho
őstag
-
Creative997
őstag
Én ezt úgy ismerem, hogy:
Meghal Hitler, de felkerül a mennyországba és a legelőkelőbb kéglit kapja, közvetlenül Jézus mellett. A pápák fellázadnak, hogy az az ember, aki milliók életéért felelős, nem csak hogy a mennybe kerül, de a legjobb helyet is megkapta ott, ezért kérdőre vonják Istent, aki így válaszol:
- Azért érdemelte ki, mert míg élt, az emberek többször imádkoztak, mint nálatok együttvéve -
buherton
őstag
-
Nordic
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple AirPods Max 2 USB-C Bontatlan Fekete & Csillagfény / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

huhh.... erre nem is gondoltam