Aktív témák

• Ultram3jor

senior tag

Nesztek: :)

Klikk,klikk...most jó?
    -Nem.
    -Klikk,klikk,klikk...és most?
    -Nem, most sem.
    -Klikk,klikk...na,most?
    -Még mindig nem!
    ...
    -Mi ez?
    -???????????
    -Vak kisgyerek Rubik-kockával

Péntek este a székely fia öltözködik. Kérdi az apja:
    - Hova mész, fiam?
    - Iszunk egyet a haverokkal.
    - Baj lesz, meglátod. Hülye vagy, amikor iszol...
    Másnap reggel ébred a fiú, fáj az álla kegyetlenül.
    Kérdi az apját, mi történt éjjel.
    - Hát, fiam, mondtam, hogy baj lesz. Hazajöttél tök
    részegen, nem szóltam egy szót se. Akkor sem, amikor
    leköcsögöztél. Amikor anyádat lek**váztad, akkor is
    csendben maradtam. Amikor a nővéredet lerugdostad az
    ágyról, még azt is tűrtem. Akkor sem szóltam, amikor
    letoltad a gatyádat, és odasz*rtál a nappaliba. Na,
    de amikor teleszúrkáltad fogpiszkálóval, és kijelentetted,
    hogy ''mától a sünike velünk lakik''...

Egy fiatalember a városba költözik és beáll egy nagyáruházba eladónak.
    - Van valami tapasztalata ezen a téren?
    - Persze, én ne tudnék eladni?
    A manager gondolja, na majd meglátjuk, de tetszik neki az önbizalma.
    Az első nap után, megkérdi tőle:
    Na hány vevője volt ma?
    -Csak egy.
    -Egy? A többi eladó átlaga napi 20-30! Na mennyi volt a bevétele?
    -210.325 dollár 65 cent.
    -Mennyi??? Mit adott el?
    - Először eladtam neki egy pecahorgot. Aztán egy nagyobbat. A végén egy egész horgászfelszerelést. Aztán kérdeztem hová akar menni, horgászni? Ö fel akart az északi partra. Erre azt tanácsoltam, hogy oda jobb lesz egy vitorlás is. Erre elmentünk az osztályra és vett egy duplamotoros Seawind-et. De nem volt biztos benne hogy a Civic-je el tudja vontatni. Lementünk a szalonba és eladtam neki egy Pajero-t 4 kerékmeghajtással.
    - Maga azt akarja mondani, hogy az ember akart egy horgot és maga végén eladott neki egy hajót meg egy autót?
    - Hááát nem egészen... ö egy csomag tamponért jött be.. Erre mondtam neki, ha már a hétvége, így el van b@szva, elmehetne inkább horgászni.

Egy kisfiú a szobájában játszott az új elektromos vasútjával, amit karácsonyra kapott. Anyja a konyhában mosogatott. Egyszer csak hallja, hogy a vonat megáll, a fia meg elkiáltja magát:
    - Héé, f...fejek! Ha le akarnak szállni, most húzzák a belüket! Azok a s..gfejek meg akik fel akarnak szállni mozogjanak, mert indulni akarunk!
    Az anya döbbenten hagyta abba a mosogatást, berohan a nappaliba és ráförmed a fiára:
    - Ebben a házban nem beszélünk így, fiatalember! Most pedig felmész a szobádba és elgondolkozol a viselkedéseden.
    A kisfiú felment a szobába, majd 2 órával késobb visszatért és újra játszani kezdett a vonattal. Anyja hallotta, hogy a vonat újra megállt és a fiú így szólt:
    - Azoknak akik most leszállnak, szeretettel megköszönjük hogy velünk utaztak. Akik most szállnak fel, kérem tegyék csomagjaikat az ülés feletti tartóra. Hamarosan indulunk.
    Az anya rettentoen büszke volt, a fiú pedig folytatta:
    - Azok pedig akik ki vannak akadva a kétórás kib.....tt késés miatt, keressék fel a büdös k....t a konyhában!

Aktív témák