Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibor
addikt
Sziasztok!
Veszprémben, vagy a kőrnyéken lehet lehet kapni egértalpára való pót szilikont, vagy hasonlót? -
Gaaabeeesz
senior tag
Sziasztok.
Valakit esetleg érdekelne TR4 félkonfig esetleg full konfig?
Ha igen, keressen priviben, szükség esetén feldobom HA-ra.
Specifikációk:
x399 taichi
szálszaggató 1950x
Noctua NH-U14S TR4-SP3
2*8gb 3333 fury predator
AM4-et esetleg beszámítok.Üdv, Gabesz
-
Eladó lesz egy zsanér sérült és törött szélű (leejtették, HDD is megdölgött benne) HP notebook 25eft-ért. (Amd A8-7410, 4gb ram, háttértár nincs benne, valami ati R5 M330 vagy mi van benne videókártya) ja és eredeti win10 home matricás! Kijelzője hibátlan!
Azért csak lesz mert töltőm még nincs hozzá, ha lesz akkor kitesztelem és megy hardverapróra. De ha valaki töltő nélkül elvinné akkor 20eft. Jelenleg csak biosig próbáltam ki kölcsön töltővel.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Intel G1620, illetve 4x2GB DDR3 memória olcsón eladó.
-
-
t1
addikt
PS4 Slim 500GB nincs valakinek jó áron eladó?
-
Yahhher
aktív tag
Sziasztok.
Van 5db ilyen akksim:
Egyszer voltak töltve, ilyenből bontottam, mert kevés a kapacítása nekem:
[link]
Elcserélném mondjuk egy dobozos kólára, mégse legyen ingyen :-)Üdv B.
u.i: Ajka-Veszprém vonal
[ Szerkesztve ]
-
_kovi_
aktív tag
Eladó:
LG W2246T-BF FullHD LCD monitor (DVI)
15k -
ArmanD.
őstag
[link] Dirt Rally PS4 re valakinek?
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek lenne ddr3 sodimm memóriája?
2x2 vagy 2x4gb érdekelne 1,5v-os! -
Grave_444
nagyúr
Valakit érdekelne RX 470 8GB?
-
Kube
senior tag
Véletlenül rossz topicba írtam, elnézést.
Törölni nem tudom sajnos.Ha már úgy is írtam, (#22586) szmatyi93:
Írj rám, megpróbálok segíteni neked, hátha összehozunk valamit a masinával[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
ffodi
veterán
válasz szmatyi93 #22584 üzenetére
Az a szomorú tény, hogy a rendszered (Sandy Bridge) hivatalosan nem win10 kompatibilis.
Ilyen esetben az ajánlás szerint fordulhatnál az alaplap gyártójához, de ott is 5 éves a legfrissebb driver...merthogy 90%, hogy a driverekkel van a gond, már csak azért is, mert azok telepítésekor kezdted el tapasztalni a kékhalálokat.Ki kéne deríteni, hogy melyik illesztő telepítése produkálja a hibát, és célirányosan abból keresni másikat (vagy hagyni azt, amit a windows felrakott).
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
csibe1
addikt
válasz szmatyi93 #22582 üzenetére
Ez inkább ide való: Azonnali informatikai kérdések órája
Amúgy a guggli és a fordítója a barátod is lehet: What is Kmode Exception Not Handled, and how do I fix it?
Addig oké, hogy Win7 alatt semmi gond, de az nem jelenti azt, hogy a Win10 is gond nélkül megy, hiába mondja a windows tesztelője, hogy win10 kompatibilis.
Aztán ha nincs driver valamihez akkor meg megy a csodálkozás.
Nem egy ember járt így sajnos, mert a gyártók nem frissítik a legújabb oprendszerhez a drivert; vegyél újat." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
szmatyi93
tag
válasz helkis #22581 üzenetére
Simán felment, teljesen újra formázott ssd-re, ahogy elkezdtem frissíteni a drivereket már akkor jött a kék halál és azóta folyamatos mindenből a lehető legfrissebb van de próbáltam 1-2 vel régebbieket is felrakni szóval abszolult lövésem sincs mi lehet de már a hajamat tépem délután 4 óta
szerk: nem tudom ez segít e valamit
Forrás
Windows
Összegzés
Váratlan leállás
Dátum
2020. 08. 23. 23:02
Állapot
Nincs bejelentve
Probléma-aláírás
Problémaesemény neve: BlueScreen
Kód: 1e
1. paraméter: ffffffffc0000094
2. paraméter: fffff80665d10836
3. paraméter: ffffe20eb6606bd0
4. paraméter: 5a
Operációs rendszer verziója: 10_0_19041
Szervizcsomag: 0_0
Termék: 256_1
Operációs rendszer verziója: 10.0.19041.2.0.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038
A probléma leírását segítő fájlok
082320-7000-01.dmp
sysdata.xml
MEMORY.DMP
WERInternalMetadata.xml
WERInternalRequest.xml
memory.csv
sysinfo.txt[ Szerkesztve ]
«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
helkis
veterán
ez így nehéz lesz.. feltelepíteni sikerült gond nélkül?
drivereket kéne lefrissíteni.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
szmatyi93
tag
Hali Mindenki,
Segítséget szeretnék kérni, most álltam át win10re, frissen legyalulva az ssd és egyből kékhalálozik: kmode exceprion not handled üzenettel. Már végignéztem a netet de semmire se jutok. Valakinek valami ötlet? Win 7 en semmi baj nem volt minden ment rendesen azt újrarakás után kezdte el...
Matyi«««««Ba dumm tss...»»»»»
-
Grave_444
nagyúr
Jó áron belépő gamer pc eladó. [link]
("I7 3770", 16GB, GTX 1060)[ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
Bontatlan vadonat új BlitzWolf® BW-KB1 vezeték nélküli Bluetoothos mechanikus RGB gamer billentyűzet 63 billentyűvel és Type-C töltőporttal ellátva, Blue Gateron Switchel és van egy Red Gateron switches is nálam átvehetőek.
Ár:18k[ Szerkesztve ]
-
aazimi
tag
A jó régi is jó lehet igazából Android 4 fusson rajt. Van egy Xperia minim, de az tényleg pici. Aztán van egy Sony Ericsson walkman is, de az meg nem veszi fel a töltést. Igaz mindegyiken régebbi Android van.
Igazából azért kellene, mert az sw2 órám programjai már nem kompatibilisak az újabb Android verziókkal. A négyes androiddal meg ment még anno. Szóval milyen is a teló?PÜ a biztos
-
csibor
addikt
TP-Link TL-WN722N keresek, vagy amin lehet cserélni az antennát.
-
ArmanD.
őstag
A+ MS30 2.1 hangfal szett még Augusztus 8-ig Emag garis Veszprémben eladó: [link]
Ár:10kÖreg vagyok már bohócnak!
-
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valakinek elado SSD-je? Sata-s kellene!
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki szeretne olvasgatni, akkor adnék neki majdnem a teljes tavaly évi CHIP magazint, illetve idén januári is. Nálam csak porfogó.. -
varmi2
nagyúr
Albérletet vagy szobát keresek veszprám megye keleti és déli részén illetve fejér megye nyugati részén, nyomott áron. Írj pirivátot
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Grave_444
nagyúr
3,5" Hitachi 2TB HDD eladó. [link]
-
-
aazimi
tag
Sziasztok!
Valakineknem porosodik a fiókjában egy 2gb-os ddr3 1333-as modul?
Veszprémben érdekelne a dolog.
Köszi.
PÜ a biztos
-
Grave_444
nagyúr
Toshiba 500GB HDD eladó. [link]
-
Grave_444
nagyúr
Valakit érdekel netezős gépbe minőségi tápegység?
Felsőtápos házakba ajánlom a 4pin cpu elég rövid.
Dell 275W 80+ Gold, 1050Ti-t simán elbírta.[ Szerkesztve ]
-
aazimi
tag
PÜ a biztos
-
pecccccccca
őstag
válasz pecccccccca #22550 üzenetére
Egyenlőre sztornó. Életre kelt a gép.
[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
pecccccccca
őstag
Srácok. Haswell i5+ lap kombója nincs valakinek elfekvőben?
Vagy akár külön? Vagy bárhogy? 😊Humorban nincs helye tréfának!
-
Ra3
őstag
Sziasztok, érdeklődnék hogy van-e valakinek olyan Lenovo laptopja amiben L09N6D16, vagy L09S6D16 akksi van, amit biztosan tudok hogy az Y560 és az Y460 amikben ez volt.
Annyi segítségre lenne szükségem hogy van egy új akksi amit nem tölt a gép, azt szeretném kipróbálni hogy másik gépben működik-e, vagy a laptopon döglött be a töltés.
Első használatkor kivette a benne lévő töltést de tölteni nem tudja, a régi aksija teljesen gatya, azon sem látszik hogy tölt-e.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Sziasztok!
A jövőben kérjük a topikban meghirdetett termékeket-szolgáltatásokat mindenképpen a Hardverapróra feltölteni és onnan lehet belinkelni a topikba, köszönjük!.
-
Grave_444
nagyúr
Gigabyte 1050TI ITX - pár hónap garanciás - 30k.
-
Kloden
senior tag
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
Mercutio_
félisten
-
Grave_444
nagyúr
Hali!
Új Adata 120GB SSD eladó.
-
aazimi
tag
válasz MasterDeeJay #22541 üzenetére
Sziasztok!
Keresek androidos telefont motorra GPS navigációnak. Sygic-et futtatnék rajt. Valami Sony Ericsson Xperia lenne a legjobb, mondjuk a Sony Ericsson Live with Walkman pl.
Nem porosodik valakinek ilyesmi a fiókjában?Üdv.
PÜ a biztos
-
Socket 2011-es lapok és konfigok: (procik és ramok olcsóak bele!)
DDR3 ECC REG-et eszik ami fele/negyede a DDR4 áraknak. Prociból minden Xeon E5-26xx v1 és v2 valamint 16xx v1 és v2 és 46xx v1 v2 procikat megeszi és I7 3820-39xx 48xx-49xx verziókat.
HUANANZHI X79-4M dobozával, hátlapjával teljesen új!
26eFtIgény szerint Intel Xeon E5-2620 6 mag 12 szálas proci +2000Ft
Ramok hozzá:
4gb-os modulok 2000Ft/db
8gb-os modulok 3500Ft/db
Új dobozos hűtő +2500FTValamint Machinist X79H 1.2 alaplap szintén új hátlapos dobozos stb. 28eFT
Ugyan azon tartozékok kérhetőek hozzá![ Szerkesztve ]
-
Valakinek a fiók mélyén van egy nvidia quatro K2000-es(vagy hasonló )kártya?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Kube
senior tag
Van itt topikban valakinél Cherry MX Red kapcsolós billentyűzet?
Brown-t nyomkodtam már, de kipróbálnám a Red-et is vásárlás előtt egy két mondat erejéig Gondolom itt Veszprémben nem nagyon van bolt, ahol lennének próbálható darabok, pestig meg nem szívesen utaznék emiatt.No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel Nike sneakers (nem kelt el, csak lejárt a hirdetés) a napokban Zirc-Pannonhalma-Héviz helyeken átvehető.
Továbbá az eladó milc fotós felszerelésem is nálam lesz.
Érdeklődés esetén privit please
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Grave_444
nagyúr
Western Digital Green 480GB SSD érdekelne valakit?
Új, bontatlan. -
Polimezipoli
csendes tag
Sziasztok. Klíma vákuumozásban esetleg tud valaki segítséget nyújtani? Kérem ha valaki tud, írjon privátban. Természetesen kifizetem! Köszi
-
saril
senior tag
Eladó egy LG Flatron L1915s monitor 1000Huf
Kijelző mérete: 19"
Kijelző típusa: TFT aktív mátrix
Kijelző felbontása: 1280x1024
Kontrasztarány: 500:1
Fényerő: 250 cd/m2
Nézési szög: 160 fok / 160 fok
Válaszidő: 12 ms
Videojel: analóg D-Sub
Méret: 413 x 238 x 435 mm
Súly: 7, 2 kgugyan itt eladó állítható kormányszár biciklire [link]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
__Zs__
tag
válasz aazimi #22530 üzenetére
Aktuálisan 70-120E Ft között hallottam árakat az MFB pont-on (tisztán napelemes beruházás, nincs benne más a pályázatban). Elvileg ez is az idei évben ment fel, valamilyen jogszabály változás eredményeként.
Az összeg egyébként függ a közjegyzés tárgyának - azaz a szerződésnek - az oldalakban/karakterben (?) számolt méretétől (betűméret, bekezdések, sortáv, stb.). Illetve valmilyen range-ben tarifálhatnak a közjegyzők (ennek a részleteit nem ismerem), ezért lehet jelentős szórás is. Legalább is amennyire én tudom / hallottam. De pont ezért is tettem fel itt is a kérdést.
Hátha valaki egészen konkrét dolgokat tud, vagy - ami még jobb - egyértelműen és (el)ismerten, többek által is kipróbált (leg)olcsó(bb) közjegyzőt tud ajánlani. -
pecccccccca
őstag
Eladó lenne egy RX580 8GB VGA!
[link]
Ha valakinek érdekes lenne írjon.Humorban nincs helye tréfának!
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
Napelemes rendszer telepítése MFB-s hitellel témakörhöz keresek közjegyzőt. Úgy hallottam, hogy eléggé szórnak az árak (még ha elvileg eléggé kötött, paraméterezett is a tarifa meghatározásának a módja), ezért kérdezem, hogy van-e esetleg tapasztalatotok, tudtok-e ajánlani "nem elszállt" közjegyzőt Veszprémben vagy 20-25 km-es körzetben. Az sem baj, ha nem napelemes pályázathoz kötődik a tapasztalat.
Előre is köszönöm: __Zs__
-
varmi2
nagyúr
Albérletet keresek veszprém megyében. Berhida, várpalota, pétfűrdő kenese veszprém, esetleg fehérvár közelében. Írjatok privit ha tudtok legalább másfél szobás lakás érdekel.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
_kovi_
aktív tag
LG W2246T-BF FullHD LCD monitor (DVI) eladó.
17990.- -
-
doc
nagyúr
válasz aazimi #22521 üzenetére
Igen, oket ismerem, a kolcsonzos mocikat hozzajuk hordjuk, de ok "csak" szerviz, nem vizsgahely.
Szerelni meg most nem kell, csak vizsgaztatni.
En tudom hogy hol a motorszam (a multkor jol megjegyeztem ), csak tenyleg szar hozzaferni, nehez befotozni az idom ala, aki rutinos annak gondolom gyorsabban megy.
De igazabol ezen nem mulik, csak valahova mar jo lenne bevinni, es nem tudom hogy hol foglalkoznak motorokkal is -
aazimi
tag
A pápai úton van egy motorszerviz. Nem tudom, hogy vizsgáztatás van-e náluk, de lehet tudnak ajánlani helyet. Illetve érdemes megjegyezni, hogy hol vannak ezek a motoron, mert az eredet vizsgálat alkalmával én is úgy jártam, hogy keresgettük, hol is van a motor és alvázszám az Atlantic-on
[ Szerkesztve ]
PÜ a biztos
-
doc
nagyúr
legyszi ajanljatok olyan helyet Veszpremben (esetle Ajkan vagy Papan) ahova nyugodtan be lehet vinni egy motort muszakira.
Teljesen rendben van, csak nem akarok ugy jarni mint a multkor a Volannal, hogy egy oran keresztul probalnak rajonni hogy hogyan tudnak lefotozni a motorszamot, en meg mar hulyet kapok -
Grave_444
nagyúr
Team Group 2GB DDR3 1600Mhz memória eladó.
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok
Sajnos nem megy a klímám a kocsiban feltételezem elszökött a gáz, tudnátok ajánlani egy olyan klímást Veszprémben aki rendbe tudja tenni korrekt áron és nem húzz le meg nem cseréltet ki velem feleslegesen alkatrészeket, előre is köszi.
-
Érkezett egy x79-es lap.
8 magos félkonfig 42eft:
HUANANZHI X79-4M dobozával, hátlapjával teljesen új!
Intel Xeon 4640 8 mag 16 szál 20mb L2
2x8gb ECC REG ram
+ igény esetén 2500Ft-ért egy hozzá való procihűtő 12cm-es ventivel.
De kérhető más processzorokkal is: (ugyan úgy 2x8gb rammal, a nagyobb prociknál nagyobb órajelű ramot adok hozzá!)
2620-as 6 mag 12 szál procival 36eFt
2628Lv2 8 mag 16 szál energiatakarékos procival 39eFt
1660 6 mag 12 szál unlocked (i7 3960X) procival 61eFt
2697v2 12 mag 24 szál procival 73eFT[ Szerkesztve ]
-
aazimi
tag
Sziasztok!
Van egy jazz speakers j9902-em.
Az összes hangszóró működik, de sajnos az erősítő a centernek nem adja ki a hangot.
Ha kijebb húzom a jack dugót, akkor a subon megjelenik a center hangja, tehát az erősítőig eljut a hang.
Valaki tudna segíteni esetleg egy ilyen rendszer erősítőjével vagy egy szerelő ajánlásával?Köszi.
PÜ a biztos
-
ArmanD.
őstag
Nincs valakinek mi band 4 óraszijja? Asszonykámé elszakadt
-
ArmanD.
őstag
Eladnám a Philips 43PUH4900 4k UHD vékonykávájú TV-met, amit 2016-ban vásároltam monitornak használva, 3840x2160 60hz-en, ütés, karc, pixelhiba, és beégés mentes, a távirányitója új állapotú mivel nem volt használva és a TV tuner része sem, magyar menüs viszont ez nem smart tv mivel monitornak vettem nem volt akkoriba lényeg.
Kikiáltási ára 70k olcsóbban nem adom, anyunak-apunak papának-mamának TV-nek szuper vagy szintén gamer monitornak tökéletes, Veszprémben átvehető.Öreg vagyok már bohócnak!
-
doc
nagyúr
Igen, ismerem a desztillalas folyamatat (szerintem talan meg altalanosban is tanitottak).
Az teny (es az altalalam korabban linkelt Wikipedia cikkbol is kiderul) hogy a desztillalt viz annyira tiszta, hogy nincs benne semmilyen asvanyi anyag. Ezekre az anyagokra viszont szuksege van a szervezetnek, tehat ha SEMMILYEN mas modon nem viszed be (peldaul nem etkezel normalisan), es a vizbol SEM akkor lesznek problemaid. De nem a viztol, hanem sima hianybetegseg a nem megfelelo tapanyagbeviteltol.A linked, a "termeszetdoktor" hatalmas facepalm
-
saril
senior tag
A legalapvetőbb eltérés, hogy a desztillációs víz esetében a szakértők a desztillációs folyamatok révén érik el, hogy végül ionmentes vizet kapjanak, ami azt eredményezi, hogy jelentős mértékben lecsökken a víz ásványi anyag tartalma.
Éppen ezért nem túl szerencsés, ha a desztillált vízből huzamosabb ideig nagy mennyiséget fogyasztunk. A problémakörrel kapcsolatban fel szokott merülni még egy kérdés, még pedig az, hogy az ioncserélt víz iható? Nos, a helyzet az, hogy a válasz: igen, iható.
Annak érdekében, hogy ioncserélt víz folyjon a csapból, nélkülözhetetlen a fordított ozmózis alapelvén működő víztisztító használata.és [link] itt az ellentmondás, na most legyél okos, az egyik azt mondja jó a másik azt mondja nem
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
Ismertek valakit aki nagy bringás és képben a vintage kerékpárokkal? (esetleg tudjátok, hogy szokott felújítani bringákat). Környéken sajnos nincs kompetens ismerős, ezért keresek valakit aki szakértője a témának.
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Tockos25
tag
Valakinek esetleg eladó DRR4-es memóriája?
2x4 esetleg 2x8 GB, min. 2666MHz, Ryzen APU mellé!
AMD, ATI - the BEST
-
doc
nagyúr
válasz pecccccccca #22501 üzenetére
-
pecccccccca
őstag
Ja így már értelek.
Az élettani hatását nem tudom, de azt igen, hogy úgy nőttem fel, hogy desztillált vizet nem iszunk. Máskülönben a google is segített nekem és azt mondta, hogy nem ajánlott a hosszú távú fogyasztása. Ez a két dolog alakította a hozzászólásomat. Tudományos alapját nem fírtattam.Humorban nincs helye tréfának!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Warships
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest