Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz __Zs__ #10066 üzenetére
újrapasztázás nem fog ártani, valszeg ez a hiba, vagy hogy egyáltalán nem megy már levegő a hűtőbordára annyira tele van porral.. évente illik kitakarítani odabent is
heros3 forever!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz __Zs__ #10070 üzenetére
hali, azért nem szirénázik mert a bios a felületi hőt méri (veszi ki a prociból) és az nem érte el ezt a szintet. (se a shutdown-ét) a magok hőmérséklete változó, van ahol egyenletesek már a 2 mag közötti különbségre gondolok, van ahol 10 fok különbség van köztük, illetve az is egyedi, hogy a felülethez képest mennyivel térnek el. célszerű a legutolsó biosszal felfrissíteni a lapot, hátha be lett kalibrálva ez a probléma egy új verzióban..
a hűtőleszedésről: én ajánlani szoktam, illetve amit én rakok össze gépet arról a gyári vackot le szoktam törölni és egy már régen bevált ipari silikonpasztával szoktam bekenni a procik felületét, ilyet kiskerboltban nem kapsz.. mindenképp olyat érdemes venni amely nem vezeti az áramot, mert lehet hogy kicsit jobb hővezető képességű a benne rejlő ezüst miatt, azzal még károkat is okozhatsz maradnak, ha a procifoglalat köré kerül és véletlenül rövidrezár valamit.. személy szerint az Artic cooling MX-2-es pasztáját ajánlom ami beszerezhető kiskerben.. (van egy bontatlan vésztartalékom, ha kell írj privit..) a hűtőt jobbra balra forgatva (k8-nál) meg kell tekerni amennyire lehet (nem nagyon), és utána elvileg elválik a ráragadt gyári paszta, ha ez nem hozza meg a kívánt eredményt akkor játsz egy kicsit a procival, legyen megint 70 fok, és után vedd le ha így sem megy akkor fennáll a veszélye, hogy a procival együtt húzod ki a coolert, és neadjisten eltöröd a lábát..
továbbá a hőmérséklet nagymértékben függ a proci felvett feszültségétől, illetve a hűtő hőelvezetési képességétől, egy alubordától nem kell csodákat várni, egy jobb hőcsöves coolerre kell cserélni és kész...
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz __Zs__ #10502 üzenetére
dehogy off, nem csak üzletről szól a topik!
de hogy üzletről is legyen szó:
kisker élettartam garos 2x1Gb 1066-os Kingmax mem eladó
Asrock 775Dual-VSTA alaplap eladó[ Szerkesztve ]
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
válasz __Zs__ #12088 üzenetére
Én év elején egy 1TB saját márkás (Medion) winyót vettem náluk. Semmi baja. És tényleg megadják a 3év garit.(Memóriakártyánál volt hogy elromlott, és visszakaptam a pénzt)
A gari + úgy működik, hogy megörzöd a blokkot. Ha gond van a blokkal 1ütt visszaviszed a boltba. Ott adnak egy elismervényt hogy átvették javításra, és 1-2 héten belül telefonálnak, hogy mehetsz érte, mert megjavították/kicserélték.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz __Zs__ #13084 üzenetére
Kis gyakorlás egy üres parkolóban olcsóbb
Álítólag a Shell kúttal szemben (nem ugrik be a neve, egy családiházban vannak), jól dolgoznak. Állítólag, ugyanis amikor kp. zárat akartam szereltetni, 2x is jártam ott, mindkét alkalommal hitegettek, hogy ha lesz/megjön, felhívnak. Ez nem történt meg, 2. alkalommal nem is emlékeztek az 1. látogatásomra.
Végül a fulltech-esek szerelték be. Első körben volt egy kis "elkötés", de teljesen korrekt módon áltak hozzá a dologhoz, több alkalommal is voltam náluk, jövőhéten is megyek egy kissebb átalakításra. Én öket ajánlanám.
-
Mi5i
aktív tag
válasz __Zs__ #13292 üzenetére
Én routerre szavaznék Korlátlan kulcsszó elhangzott ugyanis. Mobilnetnél soknál apróbetűs részt érdemes meglesni, mert mikor én néztem 1-2 hónapja magamnak, pl. telenornál a flexi vagy milyen "korlátlan" net is 1,5 giga után lassítós fajta, és volt vagy 5,5k havonta.. Lefedettségben viszont elvileg ők a jók, aztán T majd Yodafon. Én ennek ellenére Vodásat vettem, mert nem sok helyen használom, ahol igen ott pedig megy .
Külön teló előfizetés nem kell, ez egy külön téma. Lehetsz bármilyen telefonnal mellette, ez egy önálló előfizetés lesz.
Tehát, árban talán voda, de lefedettségben a másik kettő jobb. Ilyen tesztidőszakos ajánlat vodánál is volt (1 hét talán), de meg is lehet nézetni, hogy ahova kéred ott mire kell számítani sebességben.
-
Mi5i
aktív tag
válasz __Zs__ #13296 üzenetére
Ezt a mobilnet megosztást én sem ástam elő, nekem nem volt szempont. Lesz talán majd valaki, aki látott már ilyet Nem is tudom minden szolgáltatónál van-e ilyen lehetőség.
De kicsit tekerjünk vissza. Nézd meg az árakat, meg apróbetűket a csomagoknál, hogy egyáltalán megérné-e váltani. (Kicsit még a miértet nem értem, olcsóbb a mobilnet már mint amennyiért adják Nektek az adsl-t?)Budapestivel most nem ment nekem, másik SK-ssal meg ilyen:
Ez egy 2 gigás voda csomag.Használat: korlátlan, nem lassítós adsl mellett szólva még és megint, hogy igen, peregnek azok a 10-100 megák, ha csak egy jutyúbra is gondolunk néha.. Én ezért kerülöm vele a videókat stb. mert nagyon hamar meglenne a limit sajnos
[ Szerkesztve ]
-
válasz __Zs__ #13298 üzenetére
Mi az a rootolási lehetőség? Nem routolásra gondolsz?
Léteznek olyan routerek amiben van gsm modul. (Nemrég pont a Voda reklámokban lehett látni: [link])Itt a ph-n is teszteltek már gsm routert: [link]
A mobilos dolgot magad is ellenőrizheted, ha van 3G-s telefonod. Ha van 3G kapcsolata, 3G-t ír ki, ha csak lassabb edge-t akkor E-betüt. Ha ahol használnád, rendszeresen jó a térerő, és állandóan 3G-t ír a telefonod, akkor valószínű, hogy az Internettel sem lesz különösebb gondod.
Az meglepő lenne ha telefon nélkül nem szolgáltatna az Invitel, merthogy egyikhez nem kell a másik.
Remélem a T-home nyer, mert egész jó szolgáltatásai lennének (iptv!).Nézz szét a szélessávkereso.hu oldalon. ott utcaszintre lebontva keresgélhetsz az internet monilnet, mobiltelefon ajánlatok között.
Esetleg telepíts egy forgalommérőt, vagy a routered-en nézd meg minden héten hónapban a forgalmat. Ez jó iránymutatást ad hogy pl. mobilnetre való áttéréskor melyik csomagba férnél bele. (Azért ne centizd ki )
[ Szerkesztve ]
-
válasz __Zs__ #13301 üzenetére
http://www.vodafone.hu/microsite/mobilinternet/kesz_router.html[link]
Ha csak EDGE érhető el, akkor nem neked találták ki a mobilnetet. Esetleg érdemes lenne megkukkolni más szolgáltató telefonján is. Lehet Voda, Vagy T-készülékén ott vigyorog a G-betü.
Köszi az infót, akkor marad a digi
[ Szerkesztve ]
-
vviktor1
aktív tag
válasz __Zs__ #13331 üzenetére
Az a gond, hogy mégha máshol jól is megy ahogy Male írta viszont pont otthon nem, akkor meg van lőve az ember, járjon ki az ember utcasarokra netezni ?
Kolegám is próbált telenorost, nála is az ős betárcsázós sebesség (vagy még az se) volt
Helkis által említett T-s cucc már egész vonzó ha nem torrentre kell...
11 körül láttam épp euronics szórólapon routert hozzá...Próbát megér, azzal nem vesztesz...
[ Szerkesztve ]
Ne dudálj, küzdj !
-
__Zs__
tag
válasz __Zs__ #13331 üzenetére
Szervusztok!
Van bárkinek ötlete az alábbi hiba megoldásához:
"OLE DB Error Record Dump for hr = 0x800401f3
No OLE DB Error Information found: hr = 0x80004005"A Samsung telefonok PC-s túlja (Samsung PC Studio 3.2) dobja, amikor megpróbálok új mobil-netes kapcsolatot létrehozni.
Egyelőre semmi egyértelműen használhatót nem találtam a neten!A Samsung help-desktől egyelőre csak annyi visszajelzést kaptam, hogy náluk gond nélkül működik és biztos nem a telefonom hibás!
Előre is kösz'!
Üdv': __Zs__
[ Szerkesztve ]
-
-
helkis
veterán
válasz __Zs__ #13369 üzenetére
keresztkérdéseim: xpprohun? wmp11?
szerk: na mondom a megfejtést: a gond, az, hogy a telót először a wmp10-el kellett volna összesync-elni, majd utána felrakni a wmp11-et, ha eleve olyan a xp-d, hogy bele van integrálva a wmp11 akkor nem tudod visszabutítani sem a 10-esre.. anno egyik ügyfelemnek kellett újraraknom a rendszert és rádugta a telót rakhatam volna újra, de inkább írtam egy jó drivert hozzá.. akkor elraktam, hogy ez kelleni fog még, de hogy hol van, azt nem tudom..
[ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz __Zs__ #13374 üzenetére
nekem az az érdekes, hogy eddig gond nélkül ment,, de az is lehet hogy a mobilnet valamit felülírt, ami kell a saját működéséhez, de a samsungéhoz valami régebbi kellhet...
amelyik xppro sp3-al van, az eleve tartalmazza az ie7-est, és a wmp11-est..
ha sp2-vel van telepítve, amihez csak a wmp9-es jár asszem, majd az kerül frissítésre sp3-ra, és külön wmp10-re-11-re akkor vannak megoldások, arra hogy ezt uninstalláld, viszont ha nincs "előzménye", akkor nem tudsz visszatérni a korábbira, illetve a 11-esre 10-est sem tudsz felrakni.. csak az segítene ha wpm10-nél van összeszinkronizálva, majd frissítve, mert így megjegyzi a beállításokat, különben meg nem tudja valamiért megcsinálni.. vagyis a teló drivere nem megfelelően kezeli a környezetet.. egy kis okossággal, asszem 2-3óra alatt sikerült átvernem anno és a driver-ét úgy módosítani, hogy wmp11-el is jó legyen, anno.. már nem tudom melyik samu teló volt.. de talán u900 vagy valami ilyesmi..ha van kedved szarakodni vele, akkor egy másik hdd-re dobj fel egy sp2-est és próbáld ki, hogy megy-e a mobilnet és a samsungos cuccos együtt, ha nem akkor új keletű a probléma..
ha uninstalálod a mobilnetes cuccokat akkor sem gyógyul meg?
-
helkis
veterán
válasz __Zs__ #13378 üzenetére
tapasztalatom nincs velük, de a köbénél van asszem 2k-s éves tagdíj amit általában nem tartalmaz az online számítás..
én maradok alianz-os, de újrakötve, így ismét spórolok 5k-t éves szinten, ha maradok de nem kötöm újra akkor csak -1k b3-ból b4-be menve én is csak lestem, hogy 1k-val csökkenne a téma..a samsungos téma.. : nem én írom a samsung software-ét, de ha az fent van ahhoz kell a mediaplayer.. ha nem használod a fukcióit akkor mi a probléma? töröld le az egészet és kész, keresel egy modemdrivert a telóhoz aztán csókolom mehet a mobilnet a telón kersztül, vagy nem ez lenne itt a lényeg?
-
cimabue
tag
-
helkis
veterán
válasz __Zs__ #13610 üzenetére
régen JET kút volt, és ha befele jössz a lehajtóról, akkor a kút utánig 70-es tábla van, utána kb 50-60m-re lehet az 50-es tábla (az első utca előtt), valszeg ezzel szemben az úton van a 70-es tábla, ha kifele mész.. ide szoktak egyébként leállni mérni, a mol kút után meg beszedni a jattot..
-
cimabue
tag
válasz __Zs__ #13863 üzenetére
Itt pöttyet pontosabbak az adatok (már ha erről a cuccról van szó): [link]
A panel gyártója meg kitudja... Nekem amúgy a 21,5-ös méret kicsi lenne a fullHD-re, de ez látszik a 0,248-as pontméreten is. Egy 23-ason ez kb 0,265 lenne. De van aki pont azt szereti, hogy nagyon aprók a képpontok. Én nem...
Ára végülis nem rossz, de 40-50 között már vannak 23"-os ledes monitorok is sztem. -
Mi5i
aktív tag
válasz __Zs__ #14625 üzenetére
1. Nem biztos, hogy mindegyikből kinyerhető ez szerintem. Lehet, hogy a nyomtató számolja, van, hogy lezárás miatt a tonerben van számláló. Valaki hozzábbértő tán még válaszol
2. Venni mindenképp netről éri meg a legjobban szerintem ilyesmit, még akár postaköltségre is gondolva. Innen már egyszer samsunghoz ügyeztünk tonert, tette a dolgát, vagy árgépen matatni, google, aztán ahonnan legócóbb
Illetve Veszprémben, ahol felújítással egybekötve után is töltenek (meg gondolom forgalmaznak is): ahogy sétálsz az alsó K&H felé a benti Spar-tól fél úton a ruhás/táskás butikos kipakolós standdal szemben egy kis lépcső fel egy kis pici boltba, na ott -
válasz __Zs__ #14631 üzenetére
Melóhelyen van egy ilyen gép. Ahogy a képen látható plasztikus betűk, figurák vágására való. Nem nevezném gyorsnak (6-8mm/s), szóval ha kastély vagy panelház szigetelését akarod megoldani vele... De kutyaház, vadászgörény lak szigeteléséhez megfelelő. A hab alját nem tudja teljesen átvágni a szál a rögzítés miatt. A gép biztosan nem elvihető, de hozott anyagból kivágják a neked kellő méreteket. Ennek árát nem tudom megmondani, talán pár ezer Ft.
-
válasz __Zs__ #14988 üzenetére
Nem írtad milyen oprendszer, de pl. az xp súgója ezt írja:
A számítógép jelszavas védelme készenléti és hibernált állapotban
Indítsa el az Energiagazdálkodási lehetőségek programot a Vezérlőpulton.
A Speciális panellapon jelölje be a Jelszó kérése, amikor a számítógép visszatér készenléti állapotból jelölőnégyzetet. A számítógép működésének folytatásához kért jelszó az aktuálisan bejelentkezett felhasználói fiók jelszava.Megjegyzés
Az Energiagazdálkodási lehetőségek párbeszédpanel megnyitásához kattintson a Start menü Vezérlőpult parancsára, majd kattintson duplán az Energiagazdálkodási lehetőségek hivatkozásra.
Mind a készenléti állapot, mind a hibernálás esetében használja saját Windows jelszavát.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz __Zs__ #15659 üzenetére
Lesd meg őket:http://www.sztom.hu/
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz __Zs__ #15681 üzenetére
A főnök itt lakik Nagyvázsonyba, neten találtam. Nem ismerem még annyira őket, de eddig jó a tapasztalat.
Vasárnap írtam e-mailt neki, válaszolt megadta a gázkazán szerelő számát, hétfőn felhívtam, kedden reggel jött megnézni.''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
-
helkis
veterán
válasz __Zs__ #15932 üzenetére
ez nekem is jól jönne, ugyanis kb 2éve a legdúrvább kinder napolaj úgy megfogta fekete műanyagot, hogy az belilult, aki nem figyeli az nem látja, de sajna én tudom hova kell nézni és nem jön le semmivel..
-
-
Ra3
őstag
válasz __Zs__ #16263 üzenetére
Valószínű hogy egy olyan márkát találtál ami egy kisebb gyártó volt az USAban és felvásárolta a Conti, de megtartotta a márkanevet, ahogy pl Európában a Barumnál történt. Mivel valszeg tengerentúli cég volt ezért oda termel, az európai piacot az itt gyártott olcsóbb gumikkal látják el.
Azért ezek a termékek az eredeti Conti gumiknál gyengébb minőségűek, pl. az egy-két generációval korábbi Conti mintázatokat használják, meg természetesen az egyéb fejlesztésekből is a régebbiek jutnak nekik.
szerk.: jól sejtettem:GenCorp sold General Tire to German tire maker Continental AG in 1987. General Tire still exists today as part of Continental's American operations.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest