Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz Gergosz2 #20999 üzenetére
Hogy ismerős melyikkel azt nem tudom, de én a 15:02-es vonattal. Természetesen a bemondó is közölte, pótjegyet csak annak kell fizetnie, aki tovább megy mint Fehérvár. Nekem meg ott virított a pótjegy.
Ismerős mikor rákérdezett ez volt az indok. Mivel nem Székesfehérváron lakik, hiába ott száll le és száll át másik vonatra, pótjegyet kell vennie. Én még ilyenről nem hallottam. Gyorsvonati szolgáltatást ekkor sem veszel igénybe.
Igen... mi is úgy gondoltuk, hogy ezek után csak online veszünk.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Gergosz2
veterán
Ha nem ott laksz, és még tovább is mész mint fehérvár átszállással, akkor fizetsz. Legalábbis, ezt hebegték neki a kasszából...
???
Pontosan melyik, mikor induló vonattal mentél?
Amibe tuti nem tud belekötni a netes, telefonos QR kód bemutatós jegy. Az egyben van, és ha Elvira nem ad gyorsvonati pótjegyet, akkor nincs mit kérnie rajtad.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Kube
senior tag
válasz Gergosz2 #20997 üzenetére
Igen, én is így tudom. Ám a pótdíjat a Veszprémi Vasútállomáson felszámolták nekem. Amire már rá se kérdeztem, mivel ismerős pont előző nap mondta az ő esetét is. Ha nem ott laksz és tovább mész mint Fehérvár átszállással (tehát ott leszállsz!), akkor fizetsz. Legalábbis, ezt hebegték neki a kasszából... A logikát nem értem benne, én még ilyenről sose hallottam.
Egyszer fordult elő visszafelé, hogy a másik vonaton jófejségből adott a néni pótjegyet, nehogy megbüntessenek, mert a rendszere szerint gyorsvonat. De mondom, csak félig az. Mindegy, akkor még új voltam a vonalon. De most ez... az oldalon lévő jegyrendelés, és a kalauz semmittevése ráadásul még csak alá se támassza ezt a "nem laksz és átszállsz >> fizetsz" rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
Én heti rendszerességgel használom az említett vonatot mindkét irányba.
Én Hajmáskéren szállok fel, jegyet is a vonaton veszek mivel nincs jegyárusítás az adott állomáson. A hangos bemondó mindig bemondja, hogy az Veszprém és Budapest Dáli között közlekedő gyorsvonat Székesfehérvárig gyorsvonati pótjegy nélkül, azután, értsd Budapest Kelenföld és Déli gyorsvonati pótjeggyel vehető csak igénybe.
Szerk:
MÁV Elvira is jól írja ki, 840 a jegy oda.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Kube
senior tag
Használta már valaki a Veszprém - Budapest (déli) vonalon közlekedő új típusú "gyorsvonatot"? Ami elméletileg csak Székesfehérvártól számít gyorsvonatnak?
Múltkor utaztam Székesfehérvárra, majd onnan tovább. Ezért egyben megvettem a két jegyet, egyik vonat sem pótdíjköteles. Ám azt mégis rászámolták.
Ismerős hasonló helyzettel találkozott, az indoklás ez volt: mivel nem Fehérváron lakik hanem tovább megy, ezért rászámolják a pótdíjat. Hogy mi?
Internetes jegyvásárlásnál nem számolja rá, és a kalauz sem szól. Írtam a máv ügyfélszolgálatnak, hihetetlen pontossággal, amire a válasz az volt, hogy nem tudják rekonstruálni az esetet, de továbbították az illetékesnek. Ez igen barátom, pontos szerelvényazonosítóval és minden információval kiegészítve, nem sikerül rekonstruálni.
Esetleg van valakinek pontos információja erről a jelenségről?
-
Zsötie
tag
Sziasztok!
Nincs valakinél elfekvőben egy RJ50-USB kábel APC szünetmenteshez?
Köszi! -
Kube
senior tag
Akit esetleg érdekel a UX design, van egy ilyen könyvem. Első magyar anyag ami elérhető, ráadásul egy elég neves szakember írta. Eredeti ára 6k, egyszer forgattam végig, és most szívesen tovább adnám, az árat megbeszéljük.
[ Szerkesztve ]
-
__Zs__
tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelhet egy tényleg nagyon jó állapotú, alig használt (egyetlen szezon és akkor is csak egy kis előkert + kocsibehajtó) elektromos fűnyíró - 1500 W, központi magasságállítás, azt hiszem 37 cm kés, nagy fűgyűjtő - akkor dobjon egy p.ü-t!
Szívesen küldök képeket is!
Az árban szerintem meg meg fogunk tudni egyezni.
Üdv': __Zs__
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Szotyi25 #20990 üzenetére
Ohh...
Ez hamar ment.. Örülök, hogy sikerült...
"még szerencse hogy a pesti szervizben 9900 Ft a tarifája!"
Na igen... Ezért nem viszek sosem szervizbe nem garanciális telefont. Szerszámom van, meg, ha egy 150db "porszemnyi" alkatrészből álló karórát meg tudok javítani, akkor egy telefon már csak nem fog ki rajtam.[ Szerkesztve ]
-
Szotyi25
tag
-
MK VII
veterán
-
Tomi0703
addikt
Jó klímást valaki tud? Igazából csak tölteni kell gázzal a kocsiét.
-
_kovi_
aktív tag
2,5" Seagate 500 GB SATA HDD eladó. HDS: 100/100
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
válasz Szotyi25 #20974 üzenetére
Jól van...
Én már nem rendelgetek, mert sokszor megjártam utángyártott alkatrészekkel amiket természetesen be kellett nyeljem aztán közben csak segíteni akartam másnak. Ha van alkatrész akkor neki állok.Speed shopból rendelj szerintem. Őkmegbízhatóak. Nokia N8-hoz is onnan szoktam rendelni dolgokat régen.
-
-
MK VII
veterán
válasz Szotyi25 #20972 üzenetére
Ja ez a hivatalos álláspontja... A nem hivatalos meg az, hogy kb mindent csak legyen hozzá nornális alkatrész.
Mondjuk én 25 éve ismerem őt aztan valszeg azért áll hozzám másképp... Én meg órá javítok neki. Bartelban megoldunk mindent.Na, de figyi...
Alkatrészed megvan hozzá? Mert akkor megcsinálom neked én is szívesen. Ezer meg egy telefont javítottam már csak azért nem ajánlottam magam először, mert az óra a szakterületem.[ Szerkesztve ]
-
Szotyi25
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudtok Veszprémben megbízható telefonszervizt ajánlani? Egy lumia 950xl-ben kellene hangszórót cserélni (kicsit recseg már). Fórumos szakember is jöhet!
[ Szerkesztve ]
-
RpPRO
őstag
USB-s joystickot keresek Dirt rallyhoz kéziféknek.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
Tudom azért Sárvár kicsit messze van, de akad egy 5.000 Ft értékű ajándékutalványom a sárvári fürdőbe. Sajnos nem tudok elmenni jövő hónap 21-ig elkölteni. Aki esetleg tudja magáról, hogy mindenképpen elfog ennyit költeni és egy cserét tudunk csinálni készpénzre, kérem jelezze nem akarnám, hogy kárba vesszen.
-
_kovi_
aktív tag
8GB(2x4) Kingston HyperX Blue 1600 Mhz memória KIT eladó.
15k[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi0703
addikt
Hát, pedig írja. A legfullosabb csomagjaik közt. [link]
Egyelőre csak érdeklődöm. Nemrég vettem az autót és van egy bazi nagy horzsolás a hátsó lökösön, előbb azt kéne megcsináltatnom, meg az egyik kilincsről is le van jőve a festés. Szóval előbb ezek. + még pár dolgot rendbe kéne vágnom motorikus téren szóval ez mér ráér. -
válasz Tomi0703 #20962 üzenetére
Azt nem, de szerintem azt nem is vállalnak. Viszont a polirozásra is van jó emberem Igaz csak az első fényszórókat polírozta, matricázta, de teljesen szép munkát végzett, számlát is adott, és 5 év garit. Hétvégente van itt, és a Haszkovó garázssoron, a Penny mögött van egy kis műhelye. Ha komolyan érdekel, írj privátot, és megadom a számát.
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Tomi0703 #20960 üzenetére
Én mindég a pláza alatti kézi mosóba megyek. Nem a legolcsóbb, de elég jó munkát végeznek. Tegnap volt egy közepes külső belső takarítás, és 6'550.-volt. 1.5-2 óra alatt végeznek, addig meg pont eltudom intézni a dolgaimat a városban. Tegnap pl. elintéztem a mobil adategyeztetést, és ettem egy finom sütit.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Valaki tud ajánlani jó áron és szépen dolgozó kézi autómosót? Mennyi körül mennek az ilyenek (külső takarítás, viaszolás stb.)?
Amúgy ha bedobálós mosóba viszitek, az hol a "legjobb"? Hány ft-os érmével működnek?[ Szerkesztve ]
-
vashal
tag
Használt klíma (bontott) beüzemeléséhez keresek embert
-
maxatesz
tag
FSP hexa+ 400W tápot valaki?
[ Szerkesztve ]
-
vashal
tag
Üdv
Wifi antenna hosszabitót keresek
-
thomeef
őstag
Hali, monitort keresek netezésre, filmnézésre, 24-27". max 50k.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Ideg
aktív tag
Veszprémben vagy a környéken foglalkozik valaki altcoin bányászattal? Pár kérdésem lenne csak. Légyszi dobjon egy PM-et! Köszi!
AlzaPlus éves díjra 20%-os kedvezmény? Keress privátban!
-
Yahhher
aktív tag
Sziasztok.
Van egy csomó autó motor ujságom. Nem tudom pontosan mettől meddig, de kb. 1998-2008 közöttről. Nem mondom, hogy hiánytalan, de az is lehet.
Hogy ne legyen ingyen, egy kék dobozos kóla az ára. De kérem, csak az szóljon, akit tényleg érdekel, és magának akarja, bem továbbadni valamilyen módon.
Veszprém, Ajka környékén tudom cipelni.Üdv B.
-
aazimi
tag
Sziasztok! Midi szamitogephazat keresek. Olyat, aminek egyben jon le a teteje. Biciklihez csinalnek belole oldaldobozt, tehat teljesen jo a leharcolt, kidobas elott allo haziko. Valaki szanjon meg! Az egyik oldal keszen van mar, mert egy haz volt otthon, majd belinkelem a kepet valamikor
PÜ a biztos
-
Kube
senior tag
Lego Technic 8445, lakóknak 6k. Hátulja felnyitható, dugattyúk is mozognak, differenciálmű. Minden darabja megvan, papírjával együtt.
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv, Gabesz
-
zoltanz
nagyúr
válasz MasterDeeJay #20936 üzenetére
Én a vatera-n adtam el ilyesmi, CO-s légfegyvereket pl. Csak úgy tudsz ilyet ott vásárolni, ha rámész előtte arra, hogy elmúltál 18 éves.
-
Eladó:
Gigabyte GA-G41MT-S2P 1.3 (775, intVGA, DDR3) alaplap hátlapjával + ajándék E2180-as kétmagos proci
6eFtIntel Xeon E3 1220 (s1155, i5-2500-i7-2600 szint között)
20eFt4x4Gb DDR3 1333 ECC nemReg Nanya ram (PC3-10600E), asztali gépben is megy!
6eFt/db (4db 20eFT)[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
-
chatran
őstag
válasz MasterDeeJay #20936 üzenetére
gunforum.hu
-
válasz MADcat #20938 üzenetére
Állatkert, Kabóciádé, Eplényi libegő majális, vagy a csopaki kalandpark? Egy kis balatoni séta(hajózás), vagy almádi majális?
Mondjuk az tényleg fura, hogy Veszprémben nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Tudtok valami (gyerek) programot holnapra, vagy elsejére? Nem igazán látok semmit, lehet rossz helyen keresek.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
helkis
veterán
van valakinek egy skylake (s1151) procija kölcsön egy biosfrissítés erejéig?
előre is köszi!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Hol a fenébe tudnék meghirdetni kettő muzális fegyvert (sniper, godfather)?
Korábban lehetett, adtam is el itt dolgokat de valamiért nem lehet pedig teljesen legális dolgokról van szó. Vagy ez csak a hardverapróra igaz és a topikra nem? -
helkis
veterán
van valakinek: alaplapi 4pines cpu tápkábel hosszabbítója? múltkor elosztogattam, most meg kéne
cserébe van söröm, vagy csokim.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Bélaaaa
őstag
Kő valakinek Veszprémbe' egy hibátlan 27'-es monitor? Óccsón adom!
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
MK VII
veterán
válasz Gaaabeeesz #20921 üzenetére
Gyere hozzám Veszprémbe. Palotán nincs ilyen órás.
Irj privátot és leírom, hogy hova kell jönnöd. -
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Várpalotán van megbízható (nem kókler) órás, aki elemcsere után csinál nyomáspróbát?
Certina DS Royal-ról lenne szó.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Üdv, Gabesz
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Rabbitf_24 #20919 üzenetére
Megoldva.
-
Rabbitf_24
addikt
Valaki nem jár a napokban Szekszárd fele?
Lenne egy csomagom... -
MODERÁTOR
Működő MP3 lejátszó valakinek lenne tábla csokiért?
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Rabbitf_24 #20914 üzenetére
Egy komolyabb MTB-re is elcserélném.
-
Eladó:
Intel Xeon E3 1220
1155 socket-be megy, az asztali lapok szinte mindegyike kezeli
4 mag, 8mb L3
Órajelben i5 2400, gyorsítótárban i7 2600. IGP nincs benne.
ECC ramot is támogat, de nem feltétele a működéshez. Tuningolva nem volt és úgy tudom nem is lehet.
20eFtpasszív gép:
Asus AM1M-A - HDMI, USB3, egyéb kivezetések...
Athlon 5350 AM1 (4 mag + Radeon R3 8400, 25W)
Noctua NH-U12F passzív hűtő
1x4Gb Samsung DDR3 1600
1x4Gb Crucial DDR3 1600
60w-os paneltáp.
LG supermulti SATA dvd író
jobbféle fekete gépház elülső USB kivezetésekkel
nem tudom mennyit ér, darabokban is eladó4x4Gb DDR3 1333 ECC nemReg Nanya ram (PC3-10600E), asztali gépben is megy 6eFt/db kipróbálható
[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
Valakit mozgatna egy GTX 1070 MSI Gaming X? Kihasználatlanság miatt lenne eladó.
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Gáz- és fűtés szerelőt keresek Veszprém/Fejér megyéből (a munka Várpalotán lenne). Családi ház fűtésrendszerének teljes cseréjéről lenne szó, ha esetleg tudtok megbízható, jó szakembert, örömmel vennék nevet, telefonszámot. Újsághirdetés alapján csuda tudja kire bízzon egy ekkora melót...
Köszi előre is.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
ballington
addikt
Továbbá eladó itt:
Geil Value DDR3 Dual Channel Kit 2x2GB PC3-10660 CL=9-9-9-24 (GV34GB1333C9DC 1,5V)
Ár: megegyezés kérdése
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
helkis
veterán
válasz ballington #20908 üzenetére
Male a te embered!
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
ballington
addikt
Sziasztok!
Felmerült, hogy régi VHS kazettákat digitalizáltatnák. Veszprém és környékén van erre valamilyen lehetőség?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Kube
senior tag
Sziasztok!
Van elfekvőben valakinél egy micro usb mobiltelefontöltő (lehetőleg 1.5 amperes)?
-
_kovi_
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg valami kultúrált használt billentyűzete?
Pár száz forintosra gondolok, nem gamerre. -
_kovi_
aktív tag
válasz MasterDeeJay #20902 üzenetére
Oké, de általánosságban még én is alig másolok nagy fájlokat.
A felhasználók pedig csak a Windows-t nyektetik... -
Male
nagyúr
Az ágykeret + ágyrács árát benéztem... tehát a javított ár a 90x200-as ágykeret + ágyrács esetén: 9.000 Ft.
(Jysk akcióban 12.500 + 5.500 = 18.000 Ft)
Az egész szétszedhető, gyak egy dobozban elszállítható.Ha kell, van hozzá egy elég komoly szivacs matracom, annak az irányára 7.000 Ft.
Képek az eredeti hszben.
-
válasz _kovi_ #20899 üzenetére
Azt én is tapasztaltam hogy ssd és ssd között nincs érezhető különbség.
Példának használok Samu 850-est ami gyorsnak számít (500/500), illetve Kingston UV400-at is ami pont talán a leglassabb mai ssd (120 és 240-es 500/160)
Általános használatra és játékra totálmindegy. Ha másolok ide oda annál érződik hogy lassú az UV400-as széria.
Kínaiból a használtakkal nem volt gond nálam (sandiskek főleg), de Kingfast márkájú ATA az lassult be a használhatatlanság szintjére.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest