Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz Rabbitf_24 #23799 üzenetére
Ilyenkor mindig hajt a kíváncsiság és megszoktak kérdezni hogy mire nem volt elég? de nagy általánosságban a válasz csak mellébeszélés szokott lenni, főleg ha nem videót vágnak vagy valami proci igényes dolgot használnak, a +10fps miatt képesek kiadni az emberekek 30-40ezret egy új prociért
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Rabbitf_24
addikt
[link] felraktam hirdetésbe, holnap jön az utód.
3600 + be quiet pure rock eladóóó. -
aazimi
tag
válasz Rabbitf_24 #23796 üzenetére
Hát egyenlőre marad a fullHD 60Hz. És egy Asus Strix 1060 6gb és egy RX570 ITX fog versenyezni, hogy bekerüljön a gépekbe ☺️
Még addig teszek egy próbát, hogy az i5 3570K meddig megy el. 4,5 GHz-ig ok, az 5Ghz nem tudom mennyire megközelíthető
A geforceban tök jó, hogy tud két külső mondjuk ház ventit is vezérelni. Na erre külön kíváncsi vagyok.PÜ a biztos
-
Elementgamer
csendes tag
Eladó tápegység, gyakorlatilag új: BeQuiet PurePower 11cm 400w 80+ gold modular
2026.02.18ig Oázis garis. Egy évet volt a gépemben,karctalan,nagyon keveset ment. Szereztem nagyobbat, nincs már használatban.
15.000.- csak vigye el valaki -
aazimi
tag
-
válasz inf3rno #23793 üzenetére
A statisztikák szerint nem kevesen, de most találkoztál egy Veszprémi taggal is.
Pl. egyetemisták akik ezt tanulják, a hobby programozók/tervezők, de a kép/videó manipuláló/vágó programoknak is van VGA-val megvalósított fx könyvtára, de renderedéskor is rá tud segíteni.
Mondjuk azt nem tudom hogy a mostanában divatba jövő WEB-es renderedésre mennyire jók a régebbi(olcsóbb) kártyák.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
inf3rno
nagyúr
Tudok róla. Azért kíváncsi vagyok, hogy hányan vesznek drága videokártyát, hogy neurális hálókat programozzanak rajta vagy hogy tudományos projekteket segítsenek vele? Talán 1 ezrelék vagy annyi sem? Én mondjuk az RX580-at a WQHD felbontás mellett még erre használnám. A régi kártyáknál amúgy ez pont nem szempont, mert kell legalább 4GB video memória hozzá, de inkább 8.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
válasz inf3rno #23791 üzenetére
Nem csak játszani/bányászni lehet egy izmosabb VGA-val. Elég komoly számítási kapacitásuk tudományos számításokra is alkalmazható, pl. BOINC, vagy a Folding@Home, hogy csak az ismertebbeket említsem.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
ArmanD.
őstag
válasz aazimi #23783 üzenetére
Én inkább AMD RX 570/580-at ajánlok a 970 helyett, pl a radeon képélesités olyan komoly plussz az AMD részéről ilyen kis felbontáson, hogy a GTX-el szinte csak homályos képem volt, HDR-t nem tudták, 100 Hznél többet nem tudtam kicsikarni belőlük, freesyncet nem tudja és még sorolhatnám a különbségeket az AMD javára.
[ Szerkesztve ]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
Yahhher
aktív tag
válasz chatran #23779 üzenetére
Szia.
Nemrég, talán 2 hónapja volt jó lehetőségem, és vettem 3060-at, igaz 1070-es cseréltem, de szerintem még ott is megérte. Ha megvan a pénz, és játszol is akkor szerintem vágj bele. Én sem feltétlenül azért vettem, mert olyan nagy játékos vagyok, de már öregedett a kártya, és megnyugtatóbb egy új, 3 év garival. Annyit nyertem a dolgon, hogy sokkal alacsonyabb terhelésen tudom használni nyilván, ezért a hőmérséklet is jobb a házban, csendesebb is stb...
Üdv B.
-
aazimi
tag
válasz varmi2 #23782 üzenetére
Sziasztok! A témába vágva van itt valakinek GTX 970-es? A 4 giga RAM, ami ugye teljes sebességgel csak 3,5 GB. Az mire elég ma, fullHD felbontásban? Vagy már nagyon kompromisszum? Nekem a médium beállítás is jó lehet, szerintem lowban csúnyák a játékok, de médiumtól felfelé nem olyan gáz a grafika. Angyalok, hogy elég a 970 vagy inkább 1060 6 gigával. Csak majdnem egy húszas van a kettő között.
PÜ a biztos
-
varmi2
nagyúr
Nem vicc.
Nem tudom, hogy mióta van meg az a kártya neked. De ha elég régóta, akkor ha járattad volna bányában, akkor mikor nem játszol vele, akkor most lenne legalább fél vagy egy milliód forintban, amit a kártya termelt volna ki.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #23780 üzenetére
én is így vagyok van egy amd asus 5700-asom 8gb rammal, tökéletes játékokra még a mai napig és a dupláját éri minimum mint amikor vettem... vicc
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
-
chatran
őstag
válasz MasterDeeJay #23778 üzenetére
2017 elején vettem egy 1060 6gb-t kb 75 ezerért. A mai napig el lehet vele játszani FHD-ban max beállításokkal. Mafia def, Death Stranding és Days Gone, amikkel játszottam mostanában.
Észrevettem, hogy lassan kezdtek csökkenni a 3-ás széria árai, egy 3060 vagy Ti ami válthatná.(G-sync-es a monitor, ezért AMD-t nem vennék) Kérdésem, hogy érdemes most elcseszni 200-210 ezret ezekre vagy esélyes, hogy esnek még?
Tudom, hogy van topikja, de ha már téma volt. -
Bizony és meg is veszik szerintem egy hét alatt... 7eft-ért adtam jó pár éve a 7770-esem de ért kevesebbet is, meg a gt530 5eft körül ment. 1050ti meg talán 20eft körül volt. Legjobb talán 12eft/db áron bányász 1060-asok ebayről, akkor kellett volna többet vennem.
És meg fogják venni ennyiert is mert nincs más. Amd elcseszte az x6500xt-t, új nvidia kártya sincs olcsón.
Alnertatívák vannak amikkel el lehet lenni de barkácsolósak. (Firepro, Mi8, tesla kártyák, én elvagyok az m40 teslával kb 83eft volt GTX1070 szint)[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #23776 üzenetére
özön éves kártyák mocskos drágán, nem is értem a piacot, tényleg vannak még olyan emberek akik ilyen drágán is vásárolnak sok éves vga-t?
MSI 7770 Ghz edition 1gb gddr5
Legutolsó ismert ár (2014. 04. 25.): 27 200 Ft
Gt530 2gb ddr3 128bit.
Legutolsó ismert ár (2013. 09. 18.): 11 500 Ft
Mocskos mód elszomorít hova jutottunk vga ügyileg is, ilyen árak... meg még ezután mi jön...[ Szerkesztve ]
-
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
a hét vége felé max következő hét elejére eladó lesz egy 3600-as proci, egy Pure rock hűtővel. 65k Ft áron fogom majd hirdetni.
udv András
-
varmi2
nagyúr
Keresek albérletet Veszprém megyében. Aki tud ilyet, vagy neki van kiadó albérlet írjon pm-et.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
saril
senior tag
válasz urban racer #23771 üzenetére
a kokain a gazdagok szórakozása de értettem, akkor aki hozzátok kéretlenül bemegy 3d modell készül az emberről annyi szögből lesz rögzítve
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz urban racer #23769 üzenetére
otthon ? az jó nagy otthon lehet ha rack szekrény kell meg annyi tyúkbél
-
urban racer
senior tag
Sziasztok! Hátha valaki rágerjed városon belül:
Synology DX517 bővítőegység pl. 918+, 920+, 720+ stb. 160000,-HP 250 G6 i5, full HD - 1WY54EA-AKC-bontatlan, magyar, új! 95000,-
Synology DS 411 45000,-
ASUS TUF Z390M-PRO GAMING 45000,-
Intel i5-9600 KF 50000,-
20 db toner: Canon Pixma iP4200/iP4300/iP4500/iP5200/iP5300/MP500-MP970 tintasugaras patronok 20000,-
[ Szerkesztve ]
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
aazimi
tag
-
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Eladó komplett ITX gép. [link]
AMD Ryzen 5 2600 / 8GB / RX 550 / 500GB SSD + 3TB HDD / 700W tápegység / garancia[ Szerkesztve ]
-
aazimi
tag
Sziasztok!
Valakinek eladó VGA hűtője? Lehetne valami artic, de valami gyári hűtés is érdekes lehet. Elég lenne csak a hűtő. Venti nem kell. Köszi.
PÜ a biztos
-
Diák66
őstag
Egyelőre most helyrejött, de kitudja meddig bírja. A hátfal mögötti ventilátor tuti le volt jegesedve , emiatt sem fújra be a hideget a hűtőtérbe. Végül többször kihúztam visszadugtam, majd a gyorshűtés funkcióval lehűtötte magát és most úgy tűnik tartani is tudja a hideget. A hátulja teljesen meleg, az pedig jó jel. De hogy a hosszantartó áramszünet így megbántsa a lelki világát......
-
Male
nagyúr
válasz Diák66 #23759 üzenetére
Már pár éves az infó, de akkor a thomeef által is említett AEG (illetve Electrolux, ami általában ugyan az, csak minimálisan olcsóbb és más a felirat...) volt egyedül, ami nem kínai, hanem magyar kompresszorral szerelt... Electroluxot választottam akkor, nem bántam meg.
Fogyasztásnak számolj még utána, megérheti a drágább, de hatékonyabb. -
-
Diák66
őstag
válasz thomeef #23760 üzenetére
Közben hazaértem megszakérteni a hűtőt, rosszul emlékeztem Whirpool és nem Samsung.
A hátulsó hőleadója kézmeleg felül, alul hideg, a kompresszora búg. Alulfagyasztással nincs gondja, de felül 14 C fok van benne. Vagyis volt, mert ez a hűtő elvileg alulról nyomja a hideget (vagy mi) NoFrost-os AirFlow rendszerű, jelentsen ez bármit is.Kivettem a fagyasztó rekeszeket, jól megcsapkodtam hátul és beindultak a ventilátorok. Most úgy tűnik nyomja fel a hűtőrészbe is a hideget.
Korábban is volt olyan, hogy a fagyasztótér mögötti ventilátorok kerregtek, mert egyszerűen ráfagy a víz. Valószínűleg most is ez lehetett, hogy lefagytak a ventilátorok és nem tudták felfelé hajtani a hideget. Idióta egy megoldás, de lehet tévedek....
-
thomeef
őstag
válasz Diák66 #23759 üzenetére
Ezek belépő szintű márkák, főleg az indesit, de a samsung sem háztartásigép gyártó, teljesen random beszállítókkal dolgokazik. Így amit veszel vagy menni fog, vagy nem, kb. lutri. Liebherr, Aeg, Bosch. Ezek közül nézegess. Bár nem olcsó, de ezt egyszer kell megvenni, nem cserélgetni 2 évente. Meg sokat tudsz spórolni ha sallangmentes verziót veszel (standard fehér szín, mindenféle digitális vezérléstől mentes stb.)
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Diák66
őstag
Üdv!
Április bolondját járatja velünk, ami tönkremehet, az tönkre is megy ebben a hónapban. A sokadik eszközt követően a tegnapi áramszüneteknek köszönhetően megadta magát a hűtő is. Mostmár se fűteni nem tudunk, se hűteni. (Klíma nincs az legalább nem megy tönkre)
Mik a tapasztalataitok? Melyik hűtőt érdemes megvenni, ami bírja is? Az eddigiek, amik voltak Indesit és Samsung. Hát az indesit az addig bírta, amíg garanciás volt, a Samsung kicsit tovább, de hát ez is elég gyötrelmes idő a régi zanussi kishűtő szerencsére még megy.
Ezek a nagy (alulfagyasztósak) mind ilyen hamar döglenek?
-
aazimi
tag
Egyetértek. Ha jelenleg nem rendelkezel olyan analóg jelet befogadó erősítővel, akkor felesleges és nem praktikus, mert kell hozzá a PC is mindig. Ha eladod ezt a hangkártyát, az árából már tudsz venni használtan egy olyan erősítő hangfal kombót, ami hdmi-n is jól fog szólni.
Nekem egy Sony házimozi erősítőm van, hát vagy négy éve vettem 5.0 kiszerelésben hangfalakkal húszezerért. Még kapott egy aktív mély ládát további 10k-ért. Hát durván jól szól a cucc.
És mondanom sem kell, hogy előtte végig jártam a PC-t kötünk TV-re, volt két féle Genius 5.1 is rajta. De végül ez a cucc lett a nyerő. És a sima TV-n netflix vagy HBO is 5.1ben szól tökéletesen.
PÜ a biztos
-
válasz pecccccccca #23755 üzenetére
Teljesen felesleges az analóg kimenet használata, ha úgyis a TV-n hallgatod/nézed a PC-t.
Mitől lenne szebb hangja az analóg kimenetnek? Tegyük fel, hogy rendkívüli képességekkel rendelkezik a DAC. Ahhoz, hogy ezt meghalld, a TV-re kötött hangrendszernél jobb minőségű erősítőre és hangfalra lenne szükséged. Bár nem tudom milyen rendszer van a TV-dre dugva, de ez minimum 100 ezres nagyságrendű beruházást jelent.
Ami már csak azért is értelmetlen lenne, mert ha ebből a pénzből a TV-re kötött rendszeredet bővíted/cseréled le egy még jobbra, az sokkal praktikusabb megoldás, mert nem csak a PC-t tudod hallgatni vele, hanem bármi mást is, amit a TV-n nézel/hallgatsz.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
pecccccccca
őstag
Köszi srácok a válaszotokat.
Bocsi elfelejtettem oda írni, hogy azért kéne HDMI-ről mennie, mert nincs külön erősítőm sem hangfalam. És vagy a monitoromra kötöm a gépet vagy a tévémre. A tévében elég jó a hangtechnika mármint a gyári zajforrás és nem használok külön hangfalakat. (Adatlapomon a gépem)
De akkor, ha jól gondolom felesleges is bekötnöm a hangkártyát, mert ugyesem tudnám kihasználni a tudását.. Mármint, ha szebb lenne a hang azt észrevenném.
Vagy esetleg ide:
tegyek egy jack adaptert és egy hangfalpárra ruházzak be?
Esetleg eleve olyara ami RCA-s?Vagy a két RCA alatti kimenetre egy jack szűkítővel ugyan úgy egy hangfalpárt?
[ Szerkesztve ]
Humorban nincs helye tréfának!
-
válasz pecccccccca #23752 üzenetére
Ez a fából vaskarikát tipikus esete. Miért lenne jó, ha HDMI-n menne ki a hangkártya hangja?
Egyetlen dolog miatt lehet értelme: Egy profi (midi)szintetizátor modul van benne, és azon játszol/zenélsz, de az erősítődön csak HDMI bemenet van. Ekkor sem lehet megoldani SW-esen, csak egy HW-es kiegészítővel, amit úgy hívnak audio embedder.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
aazimi
tag
válasz pecccccccca #23752 üzenetére
Hi!
Nem vagyok ebben annyira jártas, várjunk még, hátha jár erre egy hozzáértő.
Én csak gyanakodom a következőkre:
A HDMI alapból digitális jelet ad át, nem analogot. Ott pedig elméletileg nem lesz szerepe annak, hogy milyen eszköz adja a jelet, hiszen nem kell torzitástól vagy zajtól tartani, mert ugye nem analóg, hanem egy vagy nulla.
Anno én még Male-lel beszéltem erről és ő mondta, hogy ha optikai kimeneten megy ki a hang az erősítőig, akkor aztán mindegy, hogy az alaplapi hangkártya adja vagy egy profi kártya, mert amúgy is digitális jelet ad.Nekem most a TV-ről a hang HDMI és optikai kábellel megy az erősítőre, onnan megy a hangfalakra és bitang jól szól. De használok egy Xonar U7-et is, mert a másik erősítőnél meg analog jelet adok át. Na ott ég és föld a különbség az alaplapi és a Xonar között.
PÜ a biztos
-
pecccccccca
őstag
Üdv.
Skacok van itt valaki aki hangkártyákban otthon van esetleg?
Megörököltem egy hangkártyát sajnos. Mármint zenész barátom meghalt és a számítógépe nálam van. Szóval volt benne egy komoly hangkártya, de sajnos annyira nem értek hozzá, hogy mit kéne beállítanom, hogy pl a vga-m HDMI kimenetén a hangkártya által előállított hang menjen ki. Lehet egyáltalán ilyet?
A kérdéses hangkártya egy [Asus Xonar Essence STX]
Ha valaki jártasabb a témában megköszönném, ha segítene.
Vagy esetleg útba igazítanátok, hogy melyik topik profi ebben? Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Eladó EZCast TV/Monitor okosító. Ahogy tudom hdmiből csinál wifit azaz vezeték nélkül elérik a tv-t/monitort az eszközök (telefon, laptop stb)
5eft
apró link: [link] -
Eladó iphone 4s és 5s alkatrésznek. 10eft a kettő. Töltőkábelt is adok az 5s kábele javított.
4s használható 5s nem kapcsol be csak néha apple logót mutat, itunesben valami visszaállítási módban van. Nekem nem sikerült flashelnem de nem mondanám hogy értek hozzá.
Apró link [link][ Szerkesztve ]
-
válasz _kovi_ #23748 üzenetére
Akkoriban nagyrészt mindenki a dx7-es kártyákat vette, nagyrészt noname, igen gyenge minőségűek voltak. Nekem akkor manli mx400 ami bedöglött pricompnál gariba visszavették aztán inno lett helyette. A nature teszthez meg dx8 kellett amely kártyák nem voltak éppen olcsóak. Persze amint összegyűlt a pénz Geforce4 ti-re ég és föld volt annyira erős kártya volt az akkoriban.
Persze 3danalyzerrel rá lehetett kényszeríteni hogy fusson ilyen olyan eredménnyel a dx7-es kártyákat is. -
_kovi_
aktív tag
Anno akinek ment a 3dMark 2001-ben a 4. teszt az "nagy" embernek számított.
Ha jól emlékszem a "nature". -
-
válasz MasterDeeJay #23745 üzenetére
Itt van egy megoldás(?).
[ Szerkesztve ]
-
-
saril
senior tag
válasz MasterDeeJay #23736 üzenetére
ebből a legjobb ami nekem is volt és imádtam a geforce 2 gts, az nagyob baba volt, na meg az anno ati 7000 arról sokat álmodoztam én is
-
válasz Tockos25 #23742 üzenetére
Én meg ingyen is osztogattam meg kaptam is pár éve.
Most már csak 1db v1, 1db 2000, 2db 3000 meg ez a 3500-as maradt illetve egy döglött banshee.
A projektjeimhez meg pont v2 kellene vagy 5500-as. (Azokhoz van működő win10 64bit driver.) V3-ak csak win7 64biten mennek, v1 meg bughalmaz 64biten.Ja még pár cucc érkezett. Ramok bár még válogatom, illetve kései 2006-os biosos ati 7000 pci.
[ Szerkesztve ]
-
Tockos25
tag
válasz MasterDeeJay #23741 üzenetére
Ilyen árai lettek a voodoo-knak is?
Bő 2 éve 15-ért adtam el egy voodoo2 SLI-t!AMD, ATI - the BEST
-
-
pecccccccca
őstag
Neked mindig lett még pár cucc. 😃
-
chatran
őstag
válasz _kovi_ #23738 üzenetére
Mennyiért lehet ezeket manapság eladni? Nekem is van V3 2000, 3 3500, két diamond monster V2, amik mentek SLI-ben még pár éve.
A második Voodoo2-t még a Mátrixban vettem a kétezres évek elején, talán 4 ezerért. Gondolom azóta már se híre, se hamva annak a boltnak.[ Szerkesztve ]
-
_kovi_
aktív tag
Azért ezek szép idők voltak!
Amúgy a Voodoo érdekes, ezen gondolkodom, hogy lehet 3500-as az a modell.
Nekem van 3000-es és 3500-as Voodoo is de a 3500 tuneres mint amit chatran linkelt..
Bár anno volt sok egyéb gyártó aki keverte a ramokat a kártyákra.. -
urban racer
senior tag
Sziasztok! Ha esetleg ismer valaki álláskereső rendszargazdát, kérem tessenek szólni vagy kézzel inteni!
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
válasz pecccccccca #23735 üzenetére
-
pecccccccca
őstag
válasz MasterDeeJay #23732 üzenetére
Annyi mindenem lenne mint neked a szobában én is tudnék így unatkozni.
Lehet előkaparom én is a régi cuccaimat és retrózok kicsit.
Múltkor nálad is elkapott megint a szele, annyi minden láttán. 😃[ Szerkesztve ]
-
-
helkis
veterán
válasz MasterDeeJay #23732 üzenetére
Ezt is a jetway készítetre?
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
válasz chatran #23731 üzenetére
183 van ráirva, aida is annyinak írja a gpu-t és a ramot is gyárilag. Csíkoz kicsit rgb színekkel, gondolom a 3 letört ram kondi miatt. Ramok is 5ns-esek azaz 200mhz-esek max, nem 5.5ns-esek bár az is 183 mhz lenne. Nem referencia szóval akár mi lehet.
Lehet hogy sima 3000 de 3500-as órajelen 200-as ramokkal?
Igazából nekem mindegy hogy 3000-es ha ritka és gyors ramokkal van. Tesztre kell, meg a többi voodoo3-asomat (4db) el akarom adni és csak a legjobbat megtartani.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz MasterDeeJay #23730 üzenetére
Ez biztos, hogy V3 3500? Azon TV tuner is volt, nem?
-
-
aazimi
tag
-
válasz MasterDeeJay #23727 üzenetére
Baze most nézem hogy az asztali megfelelője GTX950 is ennyibe kerül pedig fele annyi ramja van. Érdekes azt gondoltam hogy a 950-esek ilyen 25-30 körül mennek.
-
-
válasz forras2 #23723 üzenetére
Délben a meki parkolót felejtsd el, a Kórház utcán találni 1-1 helyet, de megpróbálhatsz a Kórház Mártírok úti sorompós bejáratnál. Elméletileg ha beteget hozol/viszel, akkor beengednek. Bár itt is szerencse kell, hogy az a pár hely valamelyike szabad legyen. A Mártírok útján végig parkoló van. Ha nem is közel, de ott is találhatsz helyet. Ha mégsem, a lámpás kereszteződésnél jobbra, és a következő lámpás kereszteződésben szintén jobbra visszafordulhatsz az Egyetem utcára, ami visszavisz a kórház utcára, ill. a Megyeház téri parkolóba, de az lehet, hogy le van zárva, építkeznek (parkolóház épül).
StreetView-en tegyél egy kört, és "ismerős" lesz a környék, látni fogod merre mennyi parkolóhely van.[ Szerkesztve ]
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Lenne 1-2 kérdésem... Mennem kell kedden Veszprémbe a kórházba.
Én Füléről megyek, merre egyszerűbb eljutni a kórházhoz, Litér felől, vagy Almádi felől?
Ha Litér felől megyek, akkor a google maps szerint ajánlott egyszerűbb, vagy ha a Budapesti úton megyek be?
Fél 12-re kell mennem. A belső parkolóban (1) van esélyem ilyenkor még szabad parkolót találni, vagy egyszerűbb ha egyből a kintibe (2) megyek? -
-
-
aazimi
tag
válasz MasterDeeJay #23717 üzenetére
Hát akkor csak béna vagyok. Nekem a k4200-zal nem ment, amikor próbáltam. Az m2000-n meg de ☺️ mennyit eszik ez a Tesla? Lehet jövő héten megnézem nálad
PÜ a biztos
-
válasz aazimi #23716 üzenetére
Miért ne menne rajta? Dx12 és Vulcan-t is tud.
Egyedül dx12 ultimate-t nem tud.
Még a fermi (GTX4xx/5xx) is megy dx12-ben hála nvidia lobbinak bár azok igen gyengék rá. Bezzeg radeon dx11-es kártyára megy úgy kell moddolni a drivert hogy menjen valami dx12-be.[ Szerkesztve ]
-
aazimi
tag
válasz MasterDeeJay #23707 üzenetére
Átgondolom. A Tesla elméletileg gyorsabb, de cuda 3,5-et tud csak. Meg pl a God of War már nem megy rajt
PÜ a biztos
-
Állítólag.... Ugye nincs kódom, nem is találkoztam ilyesmivel, igaz nem is nagyon kerestem, de pl. a merevlemezemhez nem kaptam "kaparóst". Persze az nem zavarja őket, hogy ingyenes, nyílt forrású megoldások tömkelege elérhető mindenféle trükkös regisztráció nélkül.
A nagy trükk az lenne, ha nem csak "lenullázná" az adathordozó tartalmát, hanem felismerné, és megtartaná a recovery partíciót az op.rendszerrel árult gépek esetén ez igencsak hasznos tudna lenni.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz urban racer #23711 üzenetére
Ja már meg is van, vettem egyet. Amúgy is kellet mert mindenféle volt eddig csak ilyen nagy kerek lenovo nem.
-
urban racer
senior tag
válasz MasterDeeJay #23699 üzenetére
Ha nem találtál, akkor szólj, asszem belebotlottam egy ilyenbe...
-
-
-
Ha jól tudom van itt 1-2 boltos kollega, első sorban tőlük kérdezném:
Találkoztatok olyan igénnyel, hogy adathordozó/komplett gép vásárláskor adni kell egy "adattörlő aktiváló kód"ot?""Végfelhasználó a kereskedelmi forgalomban vásárolt, tartós adathordozó eszközt vagy eszközöket tartalmazó termékhez a kereskedő által biztosított, adattörlő kódot („Adattörlő Kód”) tartalmazó címke alapján válik jogosulttá a Szoftver használatára""
-
aazimi
tag
válasz MasterDeeJay #23704 üzenetére
Bocsi, nem válaszban akartam küldeni Nekem lehet lesz egy M2000 eladó, de sajna az 40 körül megy, én is annyiért vettem. Gondolkodtam, hogy leváltom egy 1660-ra.
PÜ a biztos
-
-
aazimi
tag
-
Eladó netezős notebook 18eft
AMD V120, 4Gb ddr3, 120Gb Ocz Vertex3 SSD, gyári töltő.
Aksija már nem jó, van rajta egy eredeti windows 7 matrica de nem olvasható a serial.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest