- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Aktív témák
-
coolcave
tag
Nem volt még ATI kártyám, de ha csak TV-n van kép feltehetőleg jó lesz. Azt, hogy miképp kell az ATI-nál az overlayekkel machinálni, na azt nemtom...
-
Drizzt
nagyúr
Néha maga a film van ''elrontva'', volt ilyen, amikor digitalizáltam filmet, hogy ilyenre sikeredett.
-
PonPon
senior tag
Tehát akkor ugy kell csinálni hogy csak a Tv-n legyen kép?
-
coolcave
tag
Nekem Geforce4-em van, de ott is érzékelhető a dolog és előtte is látható volt gef2-n akkor , ha nem egyedül a TV-n volt a kép vagy nem volt bekapcsolva a TV teljesképernyős eszköznek (egyébként jó). Mert, ha egyedül van a TV-re nyomva a kimenet vagy teljesképernyős eszközként van a twinview esetén beállítva, akkor másképp kezeli az overlayt. Bár ez kicsit ködös nekem is, valójában nem tudom mit kezel másképp akkor...
-
PonPon
senior tag
Hello! Lenne egy problémám, mégpedig hogy ha DVD-t nézek a TV-n (VGA: Radeon 8500) akkor a kép gyakran visszintes csikokban elcsúszik; láttam ilyet már játékok alatt is de ott a ''Vertical Synchronization'' bekapcsolásával (ha volt ilyen a game-ben) megoldhato volt ez a probléma.
Kérdés: A TV-n mit csináljak? Power DVD-t használok. Köszi.
Aktív témák
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest