Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Aktív témák
-
coolcave
tag
Nem volt még ATI kártyám, de ha csak TV-n van kép feltehetőleg jó lesz. Azt, hogy miképp kell az ATI-nál az overlayekkel machinálni, na azt nemtom...
-
Drizzt
nagyúr
Néha maga a film van ''elrontva'', volt ilyen, amikor digitalizáltam filmet, hogy ilyenre sikeredett.
-
PonPon
senior tag
Tehát akkor ugy kell csinálni hogy csak a Tv-n legyen kép?
-
coolcave
tag
Nekem Geforce4-em van, de ott is érzékelhető a dolog és előtte is látható volt gef2-n akkor , ha nem egyedül a TV-n volt a kép vagy nem volt bekapcsolva a TV teljesképernyős eszköznek (egyébként jó). Mert, ha egyedül van a TV-re nyomva a kimenet vagy teljesképernyős eszközként van a twinview esetén beállítva, akkor másképp kezeli az overlayt. Bár ez kicsit ködös nekem is, valójában nem tudom mit kezel másképp akkor...
-
PonPon
senior tag
Hello! Lenne egy problémám, mégpedig hogy ha DVD-t nézek a TV-n (VGA: Radeon 8500) akkor a kép gyakran visszintes csikokban elcsúszik; láttam ilyet már játékok alatt is de ott a ''Vertical Synchronization'' bekapcsolásával (ha volt ilyen a game-ben) megoldhato volt ez a probléma.
Kérdés: A TV-n mit csináljak? Power DVD-t használok. Köszi.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Így építsd a billentyűzeted!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- További aktív témák...
- új PHILIPS OLED 27M2N8500 27" QHD OLED / 240Hz gamer monitor Garis
- LG (34GS95QE-B) 34" UWQHD 240HZ OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (27UP850-W) 27" 4K GAMER MONITOR ! AKCIIÓ!!
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi