- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joysefke #122 üzenetére
és #123 BiP:
Idézek a cikkből:
"Akkor nézzük, hogy alapvetően mi is kell a Windows 11-nek?
- Corei széria 8-ik generációtól (értelemszerűen Intel vonalon gondolkozva)
- TPM 2.0
- Secure Boot"Sehol nem írtam AMD-t... Ilyen erővel ajánlhatnátok Ti is a Linux vonalat, mert akkor nem kellett volna a gépcsere sem. Lehet az lett volna az "optimális".
-
válasz
joysefke #102 üzenetére
Nem bántás de miért nem lehet megérteni, hogy örül, hogy összejött olcsón és nem akar többet rákölteni?
Tudod ez olyan mint amit 1000x tapasztalok, mikor valaki segítséget kér, hogy pl. milyen videokártyát vegyen, van rá 50K pénze. Erre jönnek a jóindulatú kommentek, hogy oké az 50, de ha csak 10-et hozzá rak mennyivel jobb lenne. Erre a harmadik rá tronfol, hogy oké de még 15 ért meg aztán hú de kurva jót kap. Az nem jön át, hogy 50K lóvéja van! Ha több lenne (vagy többet akarna rá költeni) akkor nyilván azt mondja......
Amit te ajánlasz az alsó hangon 35 proci+15 lap+10 memória. Nyilván nem akar 60K-t rákölteni. Ennyi erővel DDR5-ös konfigot is ajánlhatnál neki......
-
Ahogy nézem, többeknek nem ment át a cikk lényege...
Az általad javasolt i5-12600 használtan 49-50eFt-rt megy itt az Aprón. Én az "egész" cserére költöttem 33e-et. (CPU+ram+alaplap).
Amúgy meg jól írja BiP kolléga: nekem teljesen jó lett volna az előző gép is, csak ment volna fel rá mindenféle trükk nélkül a Win11... Mivel ez nem jött össze, így maradt a lehető legminimálisabb hardver csere, ami még pont elegendő a W11 követelményeinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest