- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
válasz
Busterftw
üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz.
Én pl. észrevettem, hogy 4-5 napja sokkal rosszabbul játszom (25k átlag helyett 15, sokkal több párbajt veszítek, stb.), és nem értettem, hogy ez mitől van. Az viszont feltűnt, hogy újonnan nagyon sokszor (konzisztensen) van az, hogy pár méterről, guggolva beleeresztek 8-10 golyót valakibe Vandallal vagy Phantommal, és csak 2-3 talál.
Másrészt abszolút meccsfüggő, hogy mit ad be a játék. Van, amikor folyamatosan one tappelni tudok, és van, amikor nem tudok lelőni senkit, hiába csinálom ugyanúgy. Ilyenkor rendkívül frusztráló, mert sokszor tudom, hogy meg kéne halnia valakinek, illetve ezek azok a meccsek, amikor engem mindenki előbb lát meg / one tapel.
Úgy látszik, pontosan ezt vették észre mások is. Nálatok ilyesmi van?
Ugyanitt, még mindig nem kaptam meg a 2. free agentet, közben a legtöbb barátom nemhogy azokat, de még ingyen agentet is kapott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest